Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvas maistas / Žaliavalgystė / Raw Food

Pas mane sulčiaspaudė pati paprasčiausia - nelabai gerai išspaudžia želmenis, nors kartais bandau kartu su morka ar kita kieta daržove kartu įgrūsti. Aš dažniau į kokteilius dedu saują ir plaku.
O grikius, žinoma, galima ir košę iš jų padaryti. 4u.gif

trumpas video, kaip aliejų išsispausti namuose Viskas būtų gerai, bet ugnis man - nea.....
Atsakyti
Sveiki, norejau pasiteirauti del zaliu kokteiliu...pradejau juos rytais gerti, noreciau suzinoti kuo daugiau imanoma sudedamuju kokteilio daliu.labiau domintu tai, ka galiu nusipirkti prekybos centre, nes darzo neturiu, o ir ukininku turgelio pas mus mieste nera.buciau dekinga rolleyes.gif
Dabar geriu toki: filtruotas vanduo, spinatai, bananas, medus, citrinu sultys..
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2014 01 21, 21:29)
Sveiki, norejau pasiteirauti del zaliu kokteiliu...pradejau juos rytais gerti, noreciau suzinoti kuo daugiau imanoma sudedamuju kokteilio daliu.labiau domintu tai, ka galiu nusipirkti prekybos centre, nes darzo neturiu, o ir ukininku turgelio pas mus mieste nera.buciau dekinga rolleyes.gif
Dabar geriu toki: filtruotas vanduo, spinatai, bananas, medus, citrinu sultys..

brokoliai, rukola, petražolės, morkos, mėtos, yra ir baziliko, rozmarino
kriaušės, granatai, ananasai, obuoliai, greifrutai, vynuogės, apelsinai, avokadai
spanguolės, vyšnios, braškės, mėlynės, bruknės (aišku dabar šaldytos),
sezamai, linų sėmenys, kanapės sėklos, moliūgų sėklos, siemkutės...
Atsakyti
O koki kieki reikia isgerti? As geriu stikline 0,33 ml...ar cia normalus kiekis?
Atsakyti
Nežinau ar kas nors jį apskaičiavo smile.gif Man ir 3 išeina ax.gif
Atsakyti
Laba,
Nesu žaliavalgė, bet prijaučianti. Domiuosi sveika mityba, mėsos ir pieno produktų vartoju minimaliai, kolkas esu ieškojimuose smile.gif Dažnai paskaitau šią temą, randu gerų idėjų smile.gif
QUOTE(Hedra:) @ 2014 01 22, 00:12)
O koki kieki reikia isgerti? As geriu stikline 0,33 ml...ar cia normalus kiekis?

Esu skaičiusi Butenko knygoje, ji rekomenduoja 1 L išgerti, bet man kažkaip daugoka....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radmile: 22 sausio 2014 - 10:15
iki pietu vienas litras daug? tai dalimis ir galima gerti...ypac kai jokio kito niekalo negrudi i burna? na nebent vaisius...dar vakare isgert...
Atsakyti
QUOTE(Radmile @ 2014 01 22, 11:14)

Esu skaičiusi Butenko knygoje, ji rekomenduoja 1 L išgerti, bet man kažkaip daugoka....

oho 1 litra g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
aš jūsų patarimo noriu
radau tokį trintuvą Omega BL462S 3AG, šiuo metu Lietuvoje jį galima nusipirkti už 1599 Lt, veikimas supratau panašus kaip ir Vitamix
gal turite kokių nors atsiliepimų apie šį trintuvą, nors ir mažiau kainuoja, bet vistiek nemažai.
puslapis kuriame jį radau: www.omegabaltic.com
lauksiu komentarų
Atsakyti
1 litras nėra daug smile.gif

Užsisakiau naują arbatinį grybą. Prieš tai gavau jį išdžiovintą, reikėjo jį mirkyti ir pan. , kad įgautų įprastines savybes. Dabar gavau iš kito pardavėjo neišdžiovintą. Mano didžiausiai nuostabai, per savaitę pradėjo grybas daugintis, ko niekada nėra buvę su pirmuoju. Su vyru padarėm išvadą, kad anas buvo specialiai apdorotas, kad nesidaugintų, ir negalėtume dalintis su kitais smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Tautosaka, tikrai panasiai ir mastom biggrin.gif
O arbatini gryba mes ir geriam jau metai kokie. Dabar gal paskuniu metu ziuriu atsibodo gal jau , bet laikau , del naudos.

Noriu pasidalinti man nauja atrasta informacija, nauju vaistu nuo visu ligu, sakau cia gal kaip sveikiau i viska ziuri, tai ir labiau vertina ne vaistus , o teisingas priemones. Paskaitykite smile.gif
My Webpage

Va praeita savaite slogavom, tai sloga per 3-4 d baiges , ir nekamavo. Dukra buvo sukarciavus, kita diena temp.nukrito sirgti baige. Vyras prastai miegojo, pradejom vartoti po trututi, geriau daug miega. Suprasit perskaite kodel. As to daktaro knyga rusu kalba persisiunciau pradejau skaityti.
Tikiuos, pravers.

Grazios dienos visoms!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Knisliukas @ 2014 01 29, 01:11)
Tautosaka, tikrai panasiai ir mastom  biggrin.gif

Noriu pasidalinti man nauja atrasta informacija, nauju vaistu nuo visu ligu, sakau cia gal kaip sveikiau i viska ziuri, tai ir labiau vertina ne vaistus , o teisingas priemones. Paskaitykite  smile.gif

4u.gif Iš tiesų taip ir yra: valgydami termiškai apdorotą maistą, deguonies nebegauname. Visai kas kita valgant žalią maistą. Todėl žaliavalgių nepuola virusai jokie smile.gif)) Dar galima naudoti vandens jonizatorių, ir gerti iš jo pagamintą šarminį vandenį. Kaip antibakterinę priemonę galima naudoti sidabringą vandenį. Jeigu turite iš senesnių laikų sidabrinį šaukštelį ar monetą (senesnių laikų todėl, kad tada būdavo iš gryno sidabro, vėliau pradėjo maišyti vario ir pan. ), įmeskite į stiklinę vandens ir tegul pastovi per naktį. Ryte išgerkit. Sidabringą vandenį naudodavo gydytojai iki tų prakeiktų antibiotikų išradimo.
Atsakyti