Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

QUOTE(natariuxi @ 2013 08 02, 10:38)
as irgi noreciau pameginti, taip sakant-vietoj kai kuriu geliu auginti visu kelis vnt. Gal atsirastu daugiau norinciu, tada susimestume ant siuntimo ir pasidalintume seklytes.

kol susiruošiau- jau mėlynųjų nebėr doh.gif
Atsakyti
Man tai visai neerotiškos tos spalvotos braškės biggrin.gif Matomai senstu biggrin.gif Man geriau raudonos, didelės, saldžios ir daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 08 02, 14:42)
Man tai visai neerotiškos tos spalvotos braškės biggrin.gif Matomai senstu biggrin.gif Man geriau raudonos, didelės, saldžios ir daug biggrin.gif

drinks_cheers.gif matyt, senstu ir aš lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 08 02, 13:42)

pritariu.. drinks_cheers.gif neapetitnos visai... schmoll.gif
Atsakyti
senikės
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 08 02, 15:22)

Juokitės, juokitės, ateis ir jums tas laikas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 08 02, 12:42)
Man tai visai neerotiškos tos spalvotos braškės biggrin.gif Matomai senstu biggrin.gif
Man geriau raudonos, didelės, saldžios ir daug biggrin.gif

As ir senstu..
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

P.S. As tai tokias neaiskias bijociau ir i savo darza isileisti... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 02 rugpjūčio 2013 - 13:28
QUOTE(Para @ 2013 08 02, 13:25)
Juokitės, juokitės, ateis ir jums tas laikas  bigsmile.gif

aš mėgstanti naujoves senikė ( ne veltui sakoma- žilė galvon- velnias uodegon)
user posted image

realiai tai ir man labai jau skanu didelės, raudonos, ir bele daug...ale nebrokinu pakaštavot ir kitokių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 08 02, 14:37)
realiai tai ir man labai jau skanu didelės, raudonos, ir bele daug...ale nebrokinu pakaštavot ir kitokių blush2.gif

drinks_cheers.gif Kaip kitaip palyginsi tą skanu neskanu.Čia kaip su vyru-kitų neturėsi,savo neįvertinsi ax.gif Bet man baltos neskanios,ružavai žydinčios irgi belekas.

Madmuazele,kokias svogūnų sėklas sėji?Pasiūlyti kopūstai patiko,tai jau ir dėl svogūnų pasitikėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 08 02, 16:04)
drinks_cheers.gif Kaip kitaip palyginsi tą skanu neskanu.Čia kaip su vyru-kitų neturėsi,savo neįvertinsi ax.gif Bet man baltos neskanios,ružavai žydinčios irgi belekas.

Su jumis susidėk, tai ir vyrų svetimų prireiks lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Paragauti, tai ir aš nieko prieš, ale, kad dar užauginti reikia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 02 rugpjūčio 2013 - 16:29
QUOTE(Para @ 2013 08 02, 17:28)
Su jumis susidėk, tai ir vyrų svetimų prireiks lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Paragauti, tai ir aš nieko prieš, ale, kad dar užauginti reikia  doh.gif

Vyrą!?! blink.gif Cha cha, gerai čia minčių seka susidėliojo lotuliukas.gif
Atsakyti
Linksmai mes čia gyvenam. Norai tik didėja ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti