Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

Aš tai labai stebiu burokus, kad jei vėl pradės pelės ėsti, tai rausiu iš kart viską doh.gif
Nors šįmet tai stulbinamas jų dydis blink.gif Jei dar iki spalio smarkiai augs, tai neturėsiu kur dėt blush2.gif

zikas1970, aš sideratus daug kur sėju kažką nurovus mirksiukas.gif Tik pasiplanuoju, kad po garstyčių kitą met kopūstų nebūtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 08 08, 20:44)

zikas1970, aš sideratus daug kur sėju kažką nurovus mirksiukas.gif Tik pasiplanuoju, kad po garstyčių kitą met kopūstų nebūtų 4u.gif

Supratau, tai reikes pabarstyti sideratu siandien, nes lygtais pas mus lyti ruosiasi, nakti keli lasai nukrito. O kopustu as dar ne sykio neauginau, tai turbut ir neauginsiu blush2.gif Nors,...ka gali zinoti...
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Kokie prasti šiemet pas mane žiediniai ir brokoliai. Nėra taip buvę, kad kirmėlės taip viską nuėstų. Pernai užauginau gražuolius, didžiagalvius, be kirmėlės. ir valgėm ir šaldėm ir dalinom. O šiemet stagarai aplipę kirmėlėm. Galvoju, gal blogai, kad toje pačioje vietoje - kirminai jau žinojo kur ieškot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ersketroze @ 2013 08 09, 07:43)
Sveikos smile.gif

Kokie prasti šiemet pas mane žiediniai ir brokoliai. Nėra taip buvę, kad kirmėlės taip viską nuėstų. Pernai užauginau gražuolius, didžiagalvius, be kirmėlės. ir valgėm ir šaldėm ir dalinom. O šiemet stagarai aplipę kirmėlėm. Galvoju, gal blogai, kad toje pačioje vietoje  - kirminai jau žinojo kur ieškot  biggrin.gif

kirminai, tai is drugeliu kiausiniu issirito... matyt drugeliu daug turite.... pas mane ir baisybe ju... net nebesinori nieko is tu brokoliu gaminti, nes turi rankioti... neduok dieve kokia viena kirmele liks biggrin.gif
Atsakyti
Niekad pirštais kirmėlių nerankiojom 4u.gif Pas mus yr tradicija prieš gaminimą stipriai druskuotame vandenyje išmirkyt, visi gyviai išplaukia į paviršių be gyvybės ženklų.
Atsakyti
Merginos, kaip užauginti padorias kaliaropes? Keletą metų iš eilės neturiu kaliaropių. Gal kuri turi/žino/augina gerą veislę?
Atsakyti
Pas mane taip pat burokėliai kažkokio nerealaus dydžio. Nuiminėsiu kitą savaitgalį juos, nes kaip vaiko galva jau blink.gif Nemačius tokių baibokų dar. Kai tyčia, daug pasėjau, nes daug ir suvalgom.
Kopūstus baltukai aptūpė vos tik atidengus, bet ilgai kaip nuotakas laikėm. Svogūnus jau nuėmėm, neblogi užaugo, agurkų derlius taip pat geras. Tik vasariniai česnakai visiškai niekiniai.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2013 08 11, 14:45)
. Tik vasariniai česnakai visiškai niekiniai.

O ne per anksti rauti vasarinius cesnkus? As tai be rugsejo nejudinsiu, gal dar uzaugtu per tas kelias sav. g.gif
Atsakyti
Sveikos. Pamačiau, kad mano porus kažkas graužia, o gi pasirodo balti kirmeliukai. IR KĄ DABAR DARYTI?
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 08 11, 15:13)
O ne per anksti rauti vasarinius cesnkus? As tai be rugsejo nejudinsiu, gal dar uzaugtu per tas kelias sav.  g.gif

Per anksti, bet kad jau mačiau, jog nieko nebus, visai nudžiūvę, nususę buvo. Išroviau ir krapiukus pasėjau, kad šviežienos turėčiau. O dabar toj vietoj agurkai užropos.
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2013 08 11, 10:21)
Merginos, kaip užauginti padorias kaliaropes? Keletą metų iš eilės neturiu kaliaropių. Gal kuri turi/žino/augina gerą veislę?

As antri metai auginau is BS pirktu seklu. Uzauga labai dideles ir nemedeja. smile.gif Bet vat siemet seklu nebuvo... tikiuosi kitamet bus, nes jau pasibaige.
Auginu sias:
http://www.balticsee...s...t&Itemid=27

http://www.balticsee...s...t&Itemid=27

Atsakyti
madmuazele, didelis AČIŪ 4u.gif
Atsakyti