Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

QUOTE(Kulke @ 2013 07 15, 13:57)
Aciu  4u.gif  Einu tada apvalysiu zemes kiek imanoma ir ieskosiu kur juos padziaut  smile.gif

kiti pakabina, bet svarbu tvirtai nesuraišioti, kad nepradėtų pelyti
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 07 15, 07:58)
Nieko nenustebinsiu, bet vis vien smagu, kai visos daržovės iš savo daržo ir apskritus metus apeini daržovių skyrių parduotuvėse smile.gif

[attachmentid=229309]

labai gražūs brokoliai 4u.gif Kaime auginam, bet kažkodėl vis nepasiseka, neužauga tokios standžios galvos. tokie pabirę būna, labiau į gėles panašūs blush2.gif

Kokia čia veislė?
Papildyta:
Jau radau brokolių veislę kitoje žinutėje:4u:
Atsakyti
Kas auginatgarbanotus kopustus ? Kaip juos suvartot ?
Be balandeliu , kaip dar valgot ta Savoja ?
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 07 15, 18:31)
Kas auginatgarbanotus  kopustus ? Kaip juos suvartot ?

Mums salotos labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 07 15, 17:31)
Kas auginatgarbanotus  kopustus ? Kaip juos suvartot ?

visur kaip ir paprastus kopūstus - sriubos, troškiniai ...
Atsakyti
nuroviau braškes vienoj lysvėj...kaip manot ,ar galėčiau dar pasisėti šparaginių pupelių?Ar spėsiu dar užsiauginti?
wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 07 15, 08:58)
Nieko nenustebinsiu, bet vis vien smagu, kai visos daržovės iš savo daržo ir apskritus metus apeini daržovių skyrių parduotuvėse smile.gif

Kaip smagu thumbup.gif . Mano daržovės visos vėluoja šiemet biggrin.gif , turiu tik pradedančius sirpti pomidorus, kelis agurkus, normaliausius kopūstus, mažutėlius burokiukus, mažas morkytes,
moliūgų, baklažanų ir cukinijų žiedus doh.gif lotuliukas.gif

O jums tai gera thumbup.gif thumbup.gif virčiau ir virčiau visokius troškinius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2013 07 15, 13:20)
Paladė O kaip vadinasi pekino velyvos salotos? Dėkui  4u.gif
verysad.gif

pažiūrėjau vėlyvų pakelį, tai pekinai Bilko F1, tamsesni žali, irgi jau susukę gūžes, o sėjau balandžio vidury, tai galima ir vėliau sėti, jei ankstyvų daugiau auginti.
o vėlyvi brokoliai Fiesta F1, tai jie dar nedideles galvutes turi
Papildyta:
QUOTE(Juračiuks @ 2013 07 15, 18:05)

O jums tai gera  thumbup.gif  thumbup.gif  virčiau ir virčiau visokius troškinius  thumbup.gif

smagu, kai dar ir kiti pasidžiaugia smile.gif
Atsakyti
Manau ,tikrai daug kas pasidžiaugia 4u.gif Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Jau nusipirkau morkų sėklų wub.gif Flakkee 2 pardavėja sako vėlu jau sėti, nieko aš jai nesakiau... bandysiu sėti šią savaitę, o gal aš ką ne taip supratau, gal šitą veislę tikrai vėlu sėti? Tų kitų Žalia stotelė neturėjo...
Dar užmiršau.. ne visai į temą, bet nežinau kur užklausti, mergaitės, o ar galima bandyti daryti tipo balandėlius su blanširuotais kalafiorų lapais, nes iš 34 kalafiorų, gūžes susuko tik 7 kitus raut ir mest, bet toookie gražūs lapai, vakar paviriau 2 lapus, tai taip minkštai gerai suvirė, tokie be kažkokio specifinio skonio, kopūsto kvapo neturi, paskaičiau dar ir vitaminų turi.. ar bandėt kuri tokius balandėlius daryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija1: 16 liepos 2013 - 09:27
QUOTE(Marija1 @ 2013 07 16, 10:22)
Jau nusipirkau morkų sėklų  wub.gif  Flakkee 2 pardavėja sako vėlu jau sėti, nieko aš jai nesakiau... bandysiu sėti šią savaitę, o gal aš ką ne taip supratau, gal šitą veislę tikrai vėlu sėti? Tų  kitų Žalia stotelė neturėjo...
Dar užmiršau.. ne visai į temą, bet nežinau kur užklausti, mergaitės, o ar galima bandyti daryti tipo balandėlius su blanširuotais kalafiorų lapais, nes iš 34 kalafiorų, gūžes susuko tik 7 kitus raut ir mest, bet toookie gražūs lapai, vakar paviriau 2 lapus, tai taip minkštai gerai suvirė, tokie be kažkokio specifinio skonio, kopūsto kvapo neturi, paskaičiau dar ir vitaminų turi.. ar bandėt kuri tokius balandėlius daryti?

nors čia ir ne kulinarinė tema... bet manau, kad tiktų ir kalafiorų lapai balandėliams. Beje, labai skanūs balandėliai iš krienų ar vynuogių lapų..

o kad būtų į temą - šparaginės pupelės tikrai spės užaugti, ypač jei bus ilgas šiltas ruduo - užpernai vijoklines šparagines sėjau liepos pirmom dienom - derlių skyniau iki spalio pabaigos, kol užšalo..
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 07 15, 12:46)
Sveikos. Nusikasiau cesnakus,

O kokius cesnakus kaset? Pas mane vasariniai, bandziau istraukti, mazos galvutes, ir be skilteliu unsure.gif Pirma karta auginu, nelabai zinau, kada juos kasti? O kada zieminius cesnakus sodinat? Rudeni?
Atsakyti