Pažiūrėjau "Gėlėtus sapnus". Labai gražus filmas, maloniai nustebinęs B. Viano estetikos perteikimu. Tiesa, kino teatro darbuotojai sakė, kad anksčiau išėjusi bobutė piktinosi: "Kokį šlamštą čia rodote". Įtariu, kad ji nežinojo, ko galima tikėtis iš B. Viano ekranizacijos.
Parsisiunčiau "Dienų putą" pdf, pirmiau paskaitysiu.

QUOTE(klopedija @ 2013 08 08, 22:56)
is kur knygas siuntiesi?

Nesakysiu.
Iš linkomanijos. Kaip tik šiandien linkomanijai 10 metukų, 2 savaitės siurbėlių.
Nusiurbiau kokį šimtą knygų.

Iš linkomanijos. Kaip tik šiandien linkomanijai 10 metukų, 2 savaitės siurbėlių.

QUOTE(klopedija @ 2013 08 08, 23:31)
Nesakysiu.
Nusiurbiau kokį šimtą knygų.

taip zinau,nes pati ten turiu anketa ir is ten siunciuosi knygas

QUOTE(drafe @ 2013 08 09, 02:13)
O aš ten įdomesnių knygų rasti nesugebu. Radau tik kai ką klasikos.
QUOTE(gintarelia @ 2013 08 09, 10:11)
as megstu ivairias knygas tai as ten sau daug geru knygu randu

Aciu, kad priinet man Frajaus pasakas. Kazkada buvau pradejus, perskaiciau viena pasaka, guztelejau peciais ir palikau. Dabar issitraukiau vel, skaitau po viena-dvi pasakas per diena ir sypsausi. Kiekviena kaip medumi sirdi patepa. Net uzsimaniau nupirkti popierini varianta ir padovanoti mamai.
QUOTE(gintarelia @ 2013 08 09, 10:11)
Radau kelias Mika Waltari, Irvin D. Yalom, Victor Pelevin knygas, taip pat Irvine Welsh "Purvą", kuri domino, bet nesiryžau pirkti. Ir gerai, kad nepirkau, nenorėčiau laikyti savo lentynoje. Kaip tik skaitinėju, net man per daug to "purvo" 

Dar Umberto Eco kelias radau.

Aptikau daug Glen Cook ir Andrzej Sapkowski knygų. Abu patinka labiau už George R. R. Martin

Beje, taip pat yra abi "atspalvių" knygos.

Sveikos,
po jūrų ir atostogų, kurių metu ilsėjausi su detektyvais
dėl kaltūno - 100 proc
o pūslelinis įvynioklis
bet aš ją taip mėgstu
skaičiau vieną apie Islandijos viduramžius, tik pavadinimo nepasakysiu - likau pakraupus, kad mes tokie tolimi
vienareikšmiškas gėris. Knygų mugėje sugebėjau paskutinę nusipirkti, nors jau buvom skaitę.Nes reikia turėti
Aš skaitau M. Frajaus "Senojo Vilniaus pasakos" ir niekaip nesuprantu, kodėl tos knygos iki šiol neišverstos - tokie mieli, jaukūs, pozityvūs pasakojimai apie Vilnių.
o kur yra nusipirkti popierinio tipo? labai reikia
po jūrų ir atostogų, kurių metu ilsėjausi su detektyvais

QUOTE(klopedija @ 2013 08 01, 19:29)
Plaukų vėlinukai?
Tai gal dredai?
Lietuviškai tiesiog kaltūnas!
O kas tas pūslelinis įvynioklis?

O kas tas pūslelinis įvynioklis?

dėl kaltūno - 100 proc

QUOTE(klopedija @ 2013 08 02, 11:14)
viduramžių Norvegija
skaičiau vieną apie Islandijos viduramžius, tik pavadinimo nepasakysiu - likau pakraupus, kad mes tokie tolimi

QUOTE(martux @ 2013 08 04, 22:28)
Su dukra skaitom E. Blyton "Stebuklingas Tolumų medis" - tinka abiems
Dukra jau užsisakė, kad surasčiau daugiau tokių knygų.

vienareikšmiškas gėris. Knygų mugėje sugebėjau paskutinę nusipirkti, nors jau buvom skaitę.Nes reikia turėti

QUOTE(gintarelia @ 2013 08 05, 08:38)
Aš skaitau M. Frajaus "Senojo Vilniaus pasakos" ir niekaip nesuprantu, kodėl tos knygos iki šiol neišverstos - tokie mieli, jaukūs, pozityvūs pasakojimai apie Vilnių.
o kur yra nusipirkti popierinio tipo? labai reikia

QUOTE(klopedija @ 2013 08 10, 15:46)
Radau kelias Mika Waltari, Irvin D. Yalom, Victor Pelevin knygas, taip pat Irvine Welsh "Purvą", kuri domino, bet nesiryžau pirkti. Ir gerai, kad nepirkau, nenorėčiau laikyti savo lentynoje. Kaip tik skaitinėju, net man per daug to "purvo"
, bet stilius įdomus, tenkina iškrypusį skonį.
Aptikau daug Glen Cook ir Andrzej Sapkowski knygų. Abu patinka labiau už George R. R. Martin
.

Aš gal kitų knygų ieškau. Yalom man nieko nesako, kaip ir Glen Cook. O visa kita turiu popierinius variantus arba nenoriu. Todėl ir manau, kad ten tik itin skaitomos knygos, o tokių aš arba nenoriu, arba perku popierines.
Cook patyrinėsiu. Šiuo metu jaučiu potraukį fantastikai. "Sostų karai" kol kas nenuvylė, bet tai, ką skaičiau iki šiandien, buvau spėjusi pažiūrėti seriale, kol mane visiškai suerzino. Šiuo metu džiaugiuosi rezgama intriga ir spalvingais veikėjų paveikslais.
QUOTE(saintlina @ 2013 08 06, 09:36)
šita mano vaikiui irgi labai patiko
O tos pačios autorės 'Šauniojo penketuko' serijos neskaitėt?

Ne, i sia serija net nebuvau demesio atkreipusi, dekui

QUOTE(gintarelia @ 2013 08 08, 21:03)
Pažiūrėjau "Gėlėtus sapnus". Labai gražus filmas, maloniai nustebinęs B. Viano estetikos perteikimu. Tiesa, kino teatro darbuotojai sakė, kad anksčiau išėjusi bobutė piktinosi: "Kokį šlamštą čia rodote". Įtariu, kad ji nežinojo, ko galima tikėtis iš B. Viano ekranizacijos.
Mums beziurint is sales vienas paskui kita isejo trys zmones.
QUOTE(Brūkšniukas @ 2013 08 11, 17:26)

Palauksiu kol dukra pati be problemu skaitys tokias knygas. O gal gi ir perleis per ta laika.