Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 86 laida

Labos 4u.gif
Baisiai ikritusi i darbus as..uztat pries miega palengva skaitau Sramago "Kai mirtis nusisalina" smile.gif Iriniskas, smaikstus, filosofiskas ir pan. romanas. Kazkaip lengvesnis nei kiti jo kuriniai.
QUOTE(saintlina @ 2013 09 12, 23:42)
Zis, kiek dar laiko būsi Vilniuje?

Iki spalio 3d.

QUOTE(SOFIJA5 @ 2013 09 15, 21:22)
Aš visom keturiom sutinku  4u.gif Siūlyk laiką  4u.gif
Prisijungiu prie klausimo  4u.gif

Nezinau ka siulyti doh.gif galiu kada nors po darbo. Tarkim kita ketvirtadieni lygtais 27d. Gan bejuje. Tinka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2013 09 18, 21:51)
Nezinau ka siulyti doh.gif galiu kada nors po darbo. Tarkim kita ketvirtadieni lygtais 27d. Gan bejuje. Tinka? 4u.gif

o negalima būtų antradienį ar trečiadienį?...
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2013 09 16, 18:51)
Išduosiu, kad be jokių rinkimų, šį kartą, panašu, gana greitu laiku, diskutuosim apie "Baltą drobulę". Gal prie kavos, o gal ir ne tik mirksiukas.gif

Pirkau kaip tik neseniai, bet kažin ar nenuobodi?
Bet jei jau privaloma, tai privaloma rolleyes.gif

O šiaip registruojuosi su Pamuko "Mano vardas Raudona"...

Pagalvojau, kad reikia pailsėt nuo Marininos, o tai visai atbuksiu, bet pasirodo ir Pamuko knyga laikoma detektyvu doh.gif O gal čia tik tokia anotacija, kad pritraukt skaitytoją..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetima: 19 rugsėjo 2013 - 09:18
QUOTE(Brūkšniukas @ 2013 09 18, 22:03)
Ji stipriai religinė, ar normaliai?

Nu kaip man atsakyt į tokį klausimą biggrin.gif Niekas neperšama, patariu nueiti į knygyną, paskaitinėti pradžią, jei užkabins, vadinasi, patiks, skaitysis, aš prieš metus kai knygyne ją pasiėmiau, tai atsisėdusi 30 psl perskaičiau smile.gif O db pavyko iš bibliotekos pasiimti. Aš bijau ką ir sakyti, man patiko, o tau gal visai nebus artima ir nepatiks, reikia pabandyt, šiaip Mertonas tikrai geras ir stiprus autorius, religija nebrukama, jis tiesiog dėsto savo mintis, įdomiai.
Atsakyti
Na va, vakar paziurejau dokumentini filma apie Camus, ne viska supratau, anglu k subtitrai. Bet vis tiek patiko.

O siandien susiradau menini filma apie Camus "Svetima", gal pavyks paziureti vakare.

imetu nuoroda, jei ir jus noretumet

http://www.veoh.com/...uchino Visconti
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2013 09 19, 11:15)
Pirkau kaip tik neseniai, bet kažin ar nenuobodi?
Bet jei jau privaloma, tai privaloma  rolleyes.gif

O šiaip registruojuosi su Pamuko "Mano vardas Raudona"...

Pagalvojau, kad reikia pailsėt nuo Marininos, o tai visai atbuksiu, bet pasirodo ir Pamuko knyga laikoma detektyvu doh.gif O gal čia tik  tokia anotacija, kad pritraukt skaitytoją..

Aš irgi tą pačią skaitau, turbūt jau persiritau į antrą pusę. Bus su kuo pasikalbėt ant karštųjų drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
Vilnietes, tai tinkames Gan Bejuje treciadieni apie 18val 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2013 09 24, 00:04)
Labos 4u.gif
Vilnietes, tai tinkames Gan Bejuje treciadieni apie 18val 4u.gif

VILNIETĖS, SUSITIKIMAS 4u.gif biggrin.gif
Aš tai po 18 val. būsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2013 09 24, 09:04)
VILNIETĖS, SUSITIKIMAS  4u.gif  biggrin.gif
Aš tai po 18 val. būsiu  ax.gif

pasistengsiu buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimma @ 2013 09 21, 15:05)
Aš irgi tą pačią skaitau, turbūt jau persiritau į antrą pusę. Bus su kuo pasikalbėt ant karštųjų drinks_cheers.gif

Ir kokie įspūdžiai? mirksiukas.gif
Aš jau irgi beveik įpusėjau..Nėra iš lengviausių skaitinių, kartais pabuksuoju..Tenka ir atgal grįžt , kad suvokt kas prie ko...Bet kuo toliau , tuo įdomiau..
Tiesa, kartais nustebina Pamukas su savo išsireiškimais-rodos viskas rutuliojasi gražia literatūrine kalba ir staiga išlenda koks "***** stojasi" blush2.gif doh.gif
O šiaip kol kas skaitau su malonumu.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2013 09 24, 12:30)
nustebina Pamukas su savo išsireiškimais-rodos viskas rutuliojasi gražia literatūrine kalba ir staiga išlenda koks "***** stojasi"  blush2.gif  doh.gif
O šiaip kol kas skaitau su malonumu.. rolleyes.gif

Tai gal ne Orhan'ui Pamuk'ui, o vertėjui stojasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2013 09 24, 11:19)
Tai gal ne Orhan'ui Pamuk'ui, o vertėjui stojasi g.gif

Kas ten supaisys kuriam, bet parašyta juodu ant balto... doh.gif
Atsakyti