Kaip smagu vel ir vel rasti nauju zinuciu cia

Nors pat tai nelabai turiu ka pasakyti, savo neskaitadienius vis dar malsinu "Sostu zaidimais", jau ketvirta knyga ipusejau, jauciu, pribaigsiu visas penkias ir tada jau ramiai lauksiu sestos...
QUOTE(Darbinga @ 2013 10 21, 13:55)
B. Akunino knygos (suprantu,kad autorius kepa knygas kaip blynus, bet negaliu atsilaikyti prieš Fandoriną ir tą nuostabaus balso skaitovą

(dėkui dievui, kad tokio realiai nesutikau

) ), V. Sorokino "Opričniko diena". Va, Dinos Rubinos jau antrą knygą klausau, bet trečios neimčiau, nes kartojasi - siužetas lyg ir kitas, tačiau romano struktūra ta pati: centrinė razinka - būtinai išskirtinių gabumų žmogus, o romano fabula sudaryta iš pasakojimų, prisiminimų, dabartinių ir nuotolinių laikų. Pabaiga gera, bent jau Petruškos. O apskritai, tai ir Stepnova (Lazario moterys) ir D. Rubina rašo stiprų emocinį užtaisą turinčius romanus, tačiau ne apie vidutinius žmogelius, bet būtinai apie genijus.
Labai vilioja visos tos suminetos knygos

Kazi, imanoma butu jas rasti parsisiust skaityklei? Niekad dar nebandziau rusu kalba ieskoti. Audio tai man kazkaip nelabai limpa, reikia nuotaikos ir susikaupimo, nes nugrybauju vis mintim kur nors ir paskui tenka atgal grizti
QUOTE(Forget @ 2013 10 22, 14:06)
Susitikinėjame mes jau nemažai metų, ir ne tik arbatą, bet ir vyną kartais geriam

esam ir bendras knygas skaitę ir į knygų muges važiavę kartu.
O jūsų aprašyto "knygų klubo" idėja yra visai nenauja, daug kur ji įgyvendinta pakankamai senai
Forget, tu gal visai ne tai norejai pasakyti, bet nuskambejo tai mazdaug taip (bent man): "ka jus cia mums siulot, mes jau pacios viska turim"

Gal zmogus tiesiog prisijungt norejo prie "gyvo" knygu klubo, jei toks jau yra
QUOTE(Forget @ 2013 10 22, 19:58)
Vis Londone einu į dėvėtų knygų turgų, tai prasiblaškymui įdėsiu kelias foto
Koks geris tie senu knygu turgus...

As visada po juos pasivaikstau, kur tik randu, net jei ir knygos man nesuprantama kalba pardavinejamos. Nors perku tai retai ka - man nemalonus tas specifinis seno popieriaus kvapas ir net turiu itarima, kad esu alergiska knygu dulkems