QUOTE(Akmenskeltė @ 2013 10 23, 12:02)
kad bent 4 būtų...tarkim kartą per mėnesį. Nutariam, ką visos skaitom poezijos, prozos ir po pasidalinam susitikusios. Arba savo atradimo ištraukų paskaityt galim, kitas sudomint.pvz trečiadienio vakarą kartą per mėnesį

Savaitgaliai man netinka. O kaip kitoms?
Sunku bus sutarti ką skaityti ir datą suderinti
Tarkim manęs poezijos neprivestum skaityti, laiko turiu mažai, skaitau tik kelionėsi iš/į darbą, tai norisi mėgautis.
Bandėm ne kartą tuos
privalomuosius skaitymus, bet sudėtingai gaunasi. Kas knygos neturi, kas nespėja, kas nenori, kam nepatiko, kas jau skaitęs.
Mano vietinėje bibliotekoje veikia toks klubas. Būna paskelbta mėnesio knyga, paskui jos patarimas. Dažniausiai klasika ir dalyvės visos pensininkės

Su pyragais, susirenka. Buvau vieną kartą, tai labai stebėjosi, kad aš tokia jauna

eičiau daugiau, nes jų aptariamos knygos, man dažniausiai skaitytos, bet neištaikau laiko, vakarais aš dirbu.
Kauniečių susitikimai, būna be temos, bet labai smagūs, nes pažįstamos visos jau ne primus metus. Žinom skonį kiekvienos, dažniausiai net aišku kas kurios naujai išleistos knygos norės
Ir šiaip į biblioteką nebeinu, nes su tokiomis kainomis, nespėju savo turimų perskaityti. Viską perku iš amazon, neperku brangesnės nei 1 saro pensas. Kainuoja tik siuntimas- 2,80. Tai suma sumarum, knyga apie 10 litų. Brangesnių neperku, palaukiu kol atsiras dėvėta. Dabar skaitau tik angliškai, nebent kas padovanoja ar atveža lietuvišką.
Senų knygų kvapas man labai patinka.