Įkraunama...
Įkraunama...

Dieviškasis žmogaus kelias

QUOTE(pupik @ 2013 07 25, 09:30)
Turbūt pažįstat tik mažą dalelę meilės, o gal ir ją painiojat su ...

Kaip idomu pasidare.Ir kas gi ten slepiasi po tais trim tasekliais? ax.gif
Atsakyti
Įrašykite atsakymą ar kelis atsakymus pati smile.gif
(pats pirmas, banaliausias, masinis atsakymas "egoizmas", bet tai tik atsakymo pradžia)
Be to, kaip sako čia jūsų minimas Rogožkinas, nereikia painioti egoizmo su ego ir t. t.
Ilga kalba ir ilga tema būtų
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2013 07 25, 18:19)
Įrašykite atsakymą ar kelis atsakymus pati  smile.gif
(pats pirmas, banaliausias, masinis atsakymas "egoizmas", bet tai tik atsakymo pradžia)
Be to, kaip sako čia jūsų minimas Rogožkinas, nereikia painioti egoizmo su ego ir t. t.

Išties būtų ilga tema, nes reikėtų aiškinti, kad nė vienas žmogus Žemėje nežino, kas yra meilė, nes jei žinotų, jo čia paprasčiausiai nebūtų...Meilę visi pardavėm, atidavėm, išmainėm į dalykus, kurie atrodė svarbesni daugybėje gyvenimų...Kas ją pardavė už galimybę turėti valdžią, kas už buvimą žinomu, įžymiu, garbinamu ir t.t.
Meilė tapo manipuliacijų įrankiu...
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2013 07 25, 19:19)
Įrašykite atsakymą ar kelis atsakymus pati  smile.gif

Ar gali zmogus zinoti ka "zino" kitas?

Busiu dekinga jei paaiskinsi kaip painiojamas egoizmas su meile
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 07 25, 19:26)
Išties būtų ilga tema, nes reikėtų aiškinti, kad nė vienas žmogus Žemėje nežino, kas yra meilė, nes jei žinotų, jo čia paprasčiausiai nebūtų...Meilę visi pardavėm, atidavėm, išmainėm į dalykus, kurie atrodė svarbesni daugybėje gyvenimų...Kas ją pardavė už galimybę turėti valdžią, kas už buvimą žinomu, įžymiu, garbinamu ir t.t.
Meilė tapo manipuliacijų įrankiu...

Žino ar nežino, tiki ar apsigaudinėja - nesiginčyčiau.
Bet kad į kurį ar į kuriuos nors jos veidus žiūrėjo - tai faktas.
Atsakymas matyt tame, ką ji su juo savo žvilgsniu padarė (Basiliskas pvz, žvilgsniu užmušdavo smile.gif )
Papildyta:
QUOTE(LinguLingu @ 2013 07 26, 09:31)
Busiu dekinga jei paaiskinsi kaip painiojamas egoizmas su meile

Rogožkinas pasakė, jį ir skaitykite smile.gif Beje, aš rašiau , egoizmas ir ego, o ne egoizmas ir meilė (skirtumėlis mirksiukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupik: 27 liepos 2013 - 09:06
Ar žmogui būtina nuo nulio gilintis į tachikardijos priežastis, kai jis ne vienus metus studijavo toksikologiją?
Papildyta:
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Šiandien yra Bajorų susitikimas.
Kodėl nėra žvejybos lyderio???
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2013 07 27, 09:34)
Žino ar nežino, tiki ar apsigaudinėja - nesiginčyčiau.
Bet kad į kurį ar į kuriuos nors jos veidus žiūrėjo - tai faktas.
Atsakymas matyt tame, ką ji su juo savo žvilgsniu padarė (Basiliskas pvz, žvilgsniu užmušdavo  smile.gif )
Papildyta:

Rogožkinas pasakė, jį ir skaitykite  smile.gif Beje, aš rašiau , egoizmas ir ego, o ne egoizmas ir meilė (skirtumėlis  mirksiukas.gif )

Matai kaip nutinka kai nesusikalbam:

" Įrašykite atsakymą ar kelis atsakymus pati smile.gif

Tik tiek smile.gif tad tu kaip ir teisi, tik ar tu teisi? biggrin.gif
Papildyta:

QUOTE(Elysa @ 2013 07 27, 19:10)
Ar žmogui būtina nuo nulio gilintis į tachikardijos priežastis, kai jis ne vienus metus studijavo toksikologiją?
Papildyta:
http://www.youtube.c...feature=related

Elysa, del dievo meiles, islipk is medzio ir pasakyk tiesiai sviesiai kas tave masina g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 28 liepos 2013 - 06:05
QUOTE(LinguLingu @ 2013 07 28, 08:00)

(pats pirmas, banaliausias, masinis atsakymas [B]"egoizmas"[/b], bet tai tik atsakymo pradžia)
[/i]

Kai mamytė nuo vaikystės savo sūneliui aiškina, kad jis yra Pasaulio užvaldytojas, jis vaikelis, aukso rėmeliuose.
O jis nepajėgus būti tokiu.
Paieško, kas jį tokiu pdarys.
Kai kiaulė užaugo, reikia ją papjauti. Bet subtilai. Apnuodijimas ant apnuodijimo fono.
Tam reikia subtilių žinių. Bet kas to nesugebės padaryti.
Canceris....(vėžys) o kas tirs tikrasias jo priežastis?
Aš juk pasakau, kad nenoriu, kad dėl mano sveikatos būtų išnaudotos šeimos gyvenimui ir vaikų išmokslinimui per gyvenimą sukauptos lėšos.

Aš dirbu dėl šeimos, dirbu po 20 val per parą, o kažkas tuo metu periodiškai deda į kavą, kurią geriu tik aš viena, subtilius nuodus. Apsilankymas pas stomatologą būtų lėmęs mirtį kėdėje, netyčinis mano furadonino panaudojimas vos nesibaigė tuo pačiu.
Anafilaksinis šokas.
Ir širdies baisūs skauskai.... anksčiau niekada nebuvę.
Atsakyti
Šis klipas nėra beparasmis:
http://www.youtube.c...p;v=N1H-ceSBbqs

I provoschodsto eto zveriu nemožet......
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2013 07 28, 07:00)
Matai kaip nutinka kai nesusikalbam:

Tik tiek smile.gif tad tu kaip ir teisi, tik ar tu teisi?  biggrin.gif

gerai, parašysiu kitą atsakymą: ilgesys (tikrąja to žodžio prasme)
Susikalbėjom mirksiukas.gif ?
Atsakyti
Kadangi mano rašytas tekstas išgaravo, tai bent klipą įmesiu
http://www.youtube.c...p;v=N1H-ceSBbqs
Atsakyti