Įkraunama...
Įkraunama...

Dieviškasis žmogaus kelias

QUOTE(ponia Lylia @ 2013 07 20, 15:08)
Aš dabar kaip tik skaitau įsijautusi vieną jo knygą, kasdien po skyrių, kitą, jau koks malonumas.... thumbup.gif МОМЕНТЫ БЛАГОДАТИ

Oooooooo, tai neapsakomas malonumas wub.gif biggrin.gif Skaitai - permąstai , paskui gromuliuoji kiaurą dieną ... Vėliau tikrini.... ir pasitvirtina tongue.gif
Aš jums baltai pavydžiu biggrin.gif
Mėgaukitės tuo malonumu, džiaugiuosi už jus thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Spalvota diena @ 2013 07 20, 15:33)
Oooooooo, tai neapsakomas malonumas  wub.gif  biggrin.gif Skaitai - permąstai , paskui gromuliuoji kiaurą dieną ... Vėliau tikrini.... ir pasitvirtina  tongue.gif
Aš jums baltai pavydžiu  biggrin.gif
Mėgaukitės tuo malonumu, džiaugiuosi už jus  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Dėkui, tik ko pavydit? biggrin.gif galiu nuorodą online duoti, skaitysim sykiu biggrin.gif
Gal ne tai, kad tikrinu, tiesiog po truputį dėliojasi viskas kaip kokia dėlionė.
O ta knyga įdomi tuo, kad įdėta daug paprastų žmonių istorijų.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2013 07 19, 20:05)
Drasus tas, kas nebijo. Kai nebijai, normaliai i viska reaguoji. Nedalini viska i juoda-balta, geri-blogi, neteiki pirmenybes kuriai nors pusei. Priimi viska su meile, kaip dziaugsma ir laime, taip liudesi ir nelaime.
Kol dalinate, aukstinate tik geri, tol jus skaudins ir kankins.
Negeri zmones turi tiek pat gerio savyje kaip ir geri. Ir geri zmones turi tiek pat negerumo kiek ir negeri, tik ji slepia ir neigia  smile.gif  kurie is ju didesni melagiai?
Supraskit, kad jei nebutu negeru, nebutu ir geru.
Negatyviai mastantys zmones labai reikalingi, nes jie mato trukumus, mato tai, ka reikia istaisyti, ir taiso, tuos trukumus pasalina, kai pozityviai mastantys tik kalba.

mano supratimu pasisakymas yra priestaringas.
Ka turi omenyje "negatyiai mastantys zmones labai reikalingi"...galiu sutikti tik su faktu, jog tokie egzistuoja.O kad jie mato trukums. mato tai ka reikia istaisyti ir dar tuos trukums taiso bei salina - va cia jau pameciau tavu oamastymu gyja...ka tu turi omenyje? dekui
Papildyta:
QUOTE(Elysa @ 2013 07 19, 20:28)
O aš norėčiau rėžti kiek aštriau  smile.gif

"Pagrindinė žmogaus pareiga - įveikti baimę. Kol žmogui dreba pakinkliai, jo poelgiai lieka vergiški."

"Kiek žmogus įveikia baimę, tiek jis - žmogus."
(Tomas Karleilis)

"Bailys pavojingesnis už bet kurį kitą žmogų, jo reikia bijoti labiausiai."
(Karlas Liudvikas Biorne)

Va ką rašo filosofai  smile.gif

Dekui Elysa, tai cia filosofai.ir tai neaisku kokie jie yra ar buvo, o gal esi asmeniskai su bent vienu is ju susidurusi?
O ka tu pati jauti? ar esi bebaime? Ir kaip tu iveiki savo vidini nerima, netikruma, nepasitikejima?
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2013 07 20, 17:56)

Dekui Elysa, tai cia filosofai.ir tai neaisku kokie jie yra ar buvo, o gal esi asmeniskai su bent vienu is ju susidurusi?

Kituose gyvenimuose? Devynioliktame amžiuje? smile.gif
Negaliu prisiminti, kad tau atsakyčiau smile.gif

ar esi bebaime?

Esu paprastas mirtingas žmogus.
Papildyta:
QUOTE(oceano @ 2013 07 20, 14:48)
aš nekalbu apie sitauaciją , aš tenorėjau paklausti ar čia dar yra tikinčių į tos moters pasisakymus, nes kuo toliau  į mišką tuo daugiau pasakų.

Panašu į asmenybės susidvejinimą? smile.gif Lyg būtų du skirtingi žmonės viename LinguLingu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2013 07 20, 21:03)
Kituose gyvenimuose? Devynioliktame amžiuje? smile.gif
Negaliu prisiminti, kad tau atsakyčiau  smile.gif

Esu paprastas mirtingas žmogus.
Papildyta:

Panašu į asmenybės susidvejinimą? smile.gif  Lyg būtų du skirtingi žmonės viename LinguLingusmile.gif

Elysa, va skaitau tavo pasisakymus ir svarstau - ar tu tikrai nori dalintis tuo kuo tu gyveni ir tiki ar tik zaidi filosofinius zaidimus...cia toks sakyciau kaip ir retorinis klausimas , net daugiau pamastymas, nes jei as teisingai supratau tai buvo kalbama ne apie "antraja" mane, bet apie kita asmeni.O klausti tik tam, kad paklausti, tada geriau tyleti...nes kiekviena konfliktine situacija (cia kalbu apie viena is pasisakymu)nurimsta jei jos nekurstai, ka as ir norejau pabrezti .Td linkiu mums visiems graziu diskusiju tema apie zmogaus pasirinkima ir vidine laisve.Kada nors gal daaugsiu ir iki dieviskumo... 4u.gif
P.S.
Perskaiciau savo pasisakyma ir pamaciau koks jis isakmus...atsiprasau visu.galiu dar keisti, bet paliksiu, kaip irodyma, jog verta devynis kartus perskaityti ka parasius ir tik deismta karta siusti.Man tai bus geras priminimas tai daryti blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 20 liepos 2013 - 21:05
QUOTE(LinguLingu @ 2013 07 20, 22:58)
........ jei as teisingai supratau tai buvo kalbama ne apie "antraja" mane, bet apie kita asmeni.

Tai tu pripažįsti klausimus-atsakymus tik "tiesiai į kaktą"? smile.gif Apie žmones iš XIX amžiaus ir atsakiau "tiesiai į kaktą".

O toliau buvo atsakymas oceano. Kad programa sujungia du skirtingų postų citavimus į vieną postą, nuo manęs nepriklauso.
Tavo postai būna labai skirtingi. Man toks jausmas, lyg juos rašytų du skirtingi žmonės. O kadangi tai tik jausmas, tai oceano atsakiau ne "tiesiai į kaktą". Su potekste į pamąstymus.

Td linkiu mums visiems graziu diskusiju tema apie zmogaus pasirinkima ir vidine laisve.

Aš taip pat neturiu kitokių palinkėjimų.
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2013 07 20, 20:03)

Panašu į asmenybės susidvejinimą? smile.gif  Lyg būtų du skirtingi žmonės viename LinguLingusmile.gif

panasu tik i nesusikalbejima ir tiek. Kalba eina apie vaizgantes pasakas. Bet tiek to,nebeteskim tu diskusiju/isvedziojimu,nes norejosi atsakymo tiesiai i kakta :-)
Atsakyti
Dekui uz pastebejimus...o ar gali buti, kad kai kuriuos postus rasant vyrauja moteriskas pradas, o kita karta - vyriskas.Cia zinoma as juokauju. Kadangi kituose mes matome/jauciamia/patiriame tik tai ka turime savyje, isvados greiciausiai persasi paprastos - veidrodinis atspindys mus moko pazinti save vis giliau su kiekvienu atspindejimu arba konfliktu. As taip manau clap.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2013 07 20, 16:13)
Dėkui, tik ko pavydit? biggrin.gif  galiu nuorodą online duoti, skaitysim sykiu biggrin.gif
Gal ne tai, kad tikrinu, tiesiog po truputį dėliojasi viskas kaip kokia dėlionė.
O ta knyga įdomi tuo, kad įdėta daug paprastų žmonių istorijų.

Laba diena,
tai galit duot sita nuoroda, tesituresim:)
Atsakyti
QUOTE(merfise @ 2013 07 21, 13:47)
Laba diena,
tai galit duot sita nuoroda, tesituresim:)

http://belsu.narod.r...lsch/index.html
kaip tik ruošiaus paskaityti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2013 07 21, 16:02)

Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Radau linksmą dainelę. Oho... kiek pas Makarevičių man dar negirdėto... smile.gif

http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti