Įkraunama...
Įkraunama...

Dieviškasis žmogaus kelias

QUOTE(vaižgantė @ 2013 07 12, 21:02)
Taip, LinguLingu, tu teisi, tau verta apie tai susimąstyti  biggrin.gif
Man pripažinimo seniai nereikia, todėl kituose dėmesio trūkumą retai kada bepastebiu.  Jei mano nuomonė yra kitokia, nei daugumos rašančių kurioje nors temoje, tai ne mano bėda. Tiesiog mąstau savo galva, leidžiu su turėti savo nuomonę. Kiekvieną dieną kalbuosi su savo širdimi, tariuosi su ja. Stebiu save ir kitus.
LinguLingu, būtų įdomu su tavimi bendrus mūsų gyvenimus pasižiūrėti, tada ir suprastum, kaip sunku yra subalansuoti karmą su kitu žmogumi. Neužtenka save priversti jį pakęsti...

Siaip galimybe perziureti nors ir 1000..1 gyvenima is praeities nereiskia jokios dieviskumo apraiskos.. Kartais tai tampa imanoma tik del to, jog yra toks ketinimas, o metodu tam pasiekti, kurie toli nuo Sviesos, daug..wink.gif
Lakstymas del "prapra..praejusiu" gyvenimu perziurejimo gan juokingas laiko stumimas, nes paprastai zmogui pradziai uztenka ismokti susitvarkyti SI GYVENIMA SIOJE AKIMIRKOJE, o tai trunka netrumpai, kai kam net sio gyvenimo neuztenka.. Kai kam po 20 metu atsiveria naujos galimybes.. biggrin.gif Kai kam siek tiek trumpiau..

Na bet jei kam aktualu akcentuoti tuos visus praeitus gyvenimus, teturi mirksiukas.gif Man visa tai panasu i musgaudziu politika.. Sakykim, musei parodzius net penkiolika jos praeitu gyvenimu, ji dar ilgai bus muse, o susirupinimas praeitais gyvenimais, ne dabartiniu, lems dar daug gyvenimu buvima muse thumbup.gif
Joke, bet kiekviename humore yra dalis tiesos.

Apskritai, mano manymu, praeitu gyvenimu perziurejimas, kol Dievas paciam nenuima sydo nuo akiu, - tai daugiau sportinis interesas ir laiko gaisimas.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(merfise @ 2013 07 14, 08:08)
Siaip galimybe perziureti nors ir 1000..1 gyvenima is praeities nereiskia jokios dieviskumo apraiskos (nebutinai reiskia, jog jei "mato", tai eina teisingu, sviesiu keliu, yra daug atveju, kai zmogus uzstringa "matymo" zonoje ir net daugiau bedu susikuria, nei butu "nemates", priklausomai nuo to koks "matymo" tiklsas ).. Kartais tai tampa imanoma tik del to, jog yra toks ketinimas, o metodu tam pasiekti, kurie toli nuo Sviesos, daug..wink.gif

Va, pataisiau, minti.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merfise @ 2013 07 14, 09:57)
Va, pataisiau, minti.. 4u.gif

As puikiai suprsntu apie ka tu parasiusi.
Tik tiksla as ivardyju savobgyvenime kaip "INTENCIJA"
MAnau jog kalbam apie viena ir ta pati.
O juk ir diskusijos vistosi pgala tai, ko kiekvienas ieskome, kaip kiekvienas suprantame.Va pvz - Gluosnis kai raso DLP temoje, paprastai zvelgia globaliai, nes jos atspirties taasks diskusijoje buvo, yra ir bus DIEVAS kaip absoliutas, VISUMA.Todel nesunku numatyti kokia reakcija sukelia jos postai tam zmogui, kuris isikibes laikosi "skaldimo"politikos. Sunkumai atsiranda kai truksta sugebejimo prisiimti atsakomybe uz vyksma paties zmogaus gyvenime.Is cia ir ivairios pakraipo, nukrypimai, susikaldymas tiek viuej tiek ir isoreje...einu pamastyti apie tai smile.gif dekui visiem pasisakantiem wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2013 07 14, 11:28)
Gluosnis kai raso DLP temoje, paprastai zvelgia globaliai, nes jos atspirties taasks diskusijoje buvo, yra ir bus DIEVAS kaip absoliutas, VISUMA.Todel nesunku numatyti kokia reakcija sukelia jos postai tam zmogui, kuris isikibes laikosi "skaldimo"politikos..

Jo jo, mano postai irgi nelabai greiciausiai Gluosniui tiko ax.gif Nes juk is Virsaus bet koks "nedieviskiausias" kelias yra dieviskas..
Bet as siek tiek skaldau viska, poliarizuojuosi.. Nu juk reikia, kol Zemej gyveni .. biggrin.gif

P.s. Zvelgiant is paukscio skrydzio visai nesvarbu, kas ten kam siulo eiti tikrintis praeitu gyvenimu ir juos tvarkytis. Yra paklausa - yra pasiula. Net pati kadais vos neuzkibau, taip viskas mistiska, patrauklu atrode. Gluosnis isties saunuolis (-e), nes pataria tik prasanciam, o as kazkiek isiveliu, jauciu, daugiau nei reikia, kad ir, pvz, noredama perspeti naujai izengusius i Kelia . 4u.gif Kita vertus, pajuokauju sau, kad jei kitame asmenyje styranti puikybe, kuria as izvelgiu, yra mano puikybe, tai dar nereiskia, kad pas pastaraji tikrai jos nera.. tongue.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 14 liepos 2013 - 11:53
O stai cia as izvelgiu palaima...ir dekingumas ima lietis per krastus, nes kazkas parode tai, ko pati nematau ar ignoruoju, nes labai jau "patinka pakuote"...hehehe ir tad galima pasakyti "ranka ranka plauna" su viltimi jog ir antroji puse panasiai jauciasi smile.gif

Na o el gyvenimu - galima ir su tuo gyventi, bet kaip sako " anologycnyj slucay byl v Tambove, no zacem ze stulja lamat"? bigsmile.gif

Grreiciausiai cia vel galima parasyti, jog kieno kokios intencijos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 14 liepos 2013 - 11:49
QUOTE(LinguLingu @ 2013 07 13, 16:12)
Mano patirtis rodo, jog ir isisenesj stresas gali buti anuliuojamas, arba pasalinamas bei pakeiciamas kazkuo, kas mazins itampa ir didins tikimybe vidines svaros. O tada jau ir pasirinkimai keisis...ar as klystu? g.gif

Ir man taip atrodo 4u.gif
Atsakyti
...pries darydama - isiklausyk
...pries reaguodama - pagalvok
...pries isleisdama - uzdirbk
...pries kritikuodama - palauk
...pries melsdamasi - atleisk
pries pasiduodama - isbandyk

Radau FB tinklapyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merfise @ 2013 07 14, 07:08)
.

Apskritai, mano manymu, praeitu gyvenimu perziurejimas, kol Dievas paciam nenuima sydo nuo akiu, - tai daugiau sportinis interesas ir laiko gaisimas..  doh.gif

Kiekvieno žmogaus savas kelias, savos paskirtys...Kartais pagalvoju, kad gyvenimų žiūrėjimas tinkamas tik stiprių nervų žmonėms. Va vakar pasižiūrėjau savo gyvenimo gabalą, kur LinguLingu mane, savo dukrą, pragėrė, o mus su broliu užaugino svetimi žmonės, ir liūdna šiandien... Ir nesenas tas gyvenimas...Taip ir paaiškėja, iš kur manyje priešiškumas jai...Daugiau nė nesinori su ja gyvenimų žiūrėti, nes vien skausmas juose...O žinant, kad šimtus gyvenimų mūsų charakteris toks pat, šiame gyvenime iš jos nieko daugiau ir negaliu tikėtis...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 07 14, 19:27)

na ir pavarai kalbos. Tavo postus paskutiniu metu visai įdomu skaityti, ne tik iš ciekavasščio, bet iš šviečiamosios pusės biggrin.gif
Nu bet kai pagalvoji g.gif nors reik dar pagalvoti g.gif jei ką nors sugalvosiu- parašysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 07 14, 19:27)
Kiekvieno žmogaus savas kelias, savos paskirtys...Kartais pagalvoju, kad gyvenimų žiūrėjimas tinkamas tik stiprių nervų žmonėms. Va vakar pasižiūrėjau savo gyvenimo gabalą, kur LinguLingu mane, savo dukrą, pragėrė, o mus su broliu užaugino svetimi žmonės, ir liūdna šiandien... Ir nesenas tas gyvenimas...Taip ir paaiškėja, iš kur manyje priešiškumas jai...Daugiau nė nesinori su ja gyvenimų žiūrėti, nes vien skausmas juose...O žinant, kad šimtus gyvenimų mūsų charakteris toks pat, šiame gyvenime iš jos nieko daugiau ir negaliu tikėtis...

Man irgi labai graudu pasidare..
Del tamstos, del LinguLingu ir del visu kitu sios istorijos dalyviu, greiciauisiai ir daliai forumieciu labai labai del to liudna verysad.gif
As manau, jog kiekviena diena galima ziureti tuos praeitus gyvenimus -ismokite, mielieji, butinai tai daryti, nebereiks jokiu TV serialu.. Gal net iseitu pastoviai tuo paciu laiku.. Bet jei, Lingu Lingu papasakota versija siek tiek nesutaptu su Tamstos, ot butu triuksmo lotuliukas.gif
P.s. Jo, jo, Lingu Lingu, neuzsmirsk papasakot, jei pavyktu susisiekti su anais gyvenimais, ar tikrai viskas taip ir buvo.. O gal Tu "pragerei" tuos vaikus, nes jie Tave skriaude labai labai labai dar kazkuriame gyvenime - juk nebuna pasekmiu be priezasties? Istorija cia kazka nutyli.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2013 07 14, 16:13)
...pries darydama - isiklausyk
...pries reaguodama - pagalvok
...pries isleisdama - uzdirbk
...pries kritikuodama - palauk
...pries melsdamasi - atleisk
pries pasiduodama - isbandyk

Super. 4u.gif
Atsakyti