Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2013 07 22, 23:47)
pasemi nubafikuoji laka baigus lakuoti, imi foliju klijus, tepi kur tau reik ir palaukus atspaudi folija ant tos vietos smile.gif ir topu padengi.

Aciu uz atsakyma 4u.gif o foliju klijai kuom nors skiriasi nuo tarkim kliju nagams? as turiu kazkokiu uzsilikusiu, gal juos irgi galima panaudoti g.gif
Atsakyti
Merginos gal kuri turi "harmony gelish make a difference" kokie atsiliepimai butu, pasigriebiau siandien, spalva grazi pasirode blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 07 22, 23:01)
Merginos gal kuri turi "harmony gelish make a difference" kokie atsiliepimai butu, pasigriebiau siandien, spalva grazi pasirode  blush2.gif

Šita viena iš mano pirmųjų spalvų, visiškai nepretenzinga, labai lengvai lakuojasi, gerai laikosi, tik spalvai man reikia nuotaikos, tokia jau prie barbinių rožinių ji man, tik kad neryški ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xeditux @ 2013 07 22, 23:10)
Aciu uz atsakyma  4u.gif o foliju klijai kuom nors skiriasi nuo tarkim kliju nagams? as turiu kazkokiu uzsilikusiu, gal juos irgi galima panaudoti  g.gif

nezinau nebandziau smile.gif Neisradinejau is muses dramblio biggrin.gif Foliju klijai siek tiek i pva panasus, tokie balksvi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(xeditux @ 2013 07 22, 23:10)
Aciu uz atsakyma  4u.gif o foliju klijai kuom nors skiriasi nuo tarkim kliju nagams? as turiu kazkokiu uzsilikusiu, gal juos irgi galima panaudoti  g.gif

Jei sakai,kad uzsilike tai duodu 99% kad ju jau nepanaudosi,bus sutirsteje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 07 23, 08:24)
Šita viena iš mano pirmųjų spalvų, visiškai nepretenzinga, labai lengvai lakuojasi, gerai laikosi, tik spalvai man reikia nuotaikos, tokia jau prie barbinių rožinių ji man, tik kad neryški ax.gif

Vadinas gera pagriebiau, del spalvytes tai taip, bus ivairovei blush2.gif dar raudona uzgriebiau ta su kuriuo lakinaus jau, ir pink smoothie man regis tokia svelniai rozine lyg ir g.gif na ziuresiu pradziai bus gerai ax.gif

O gal kuri tuos harmony gelish mini spalvytes naudojat ? Mane sudomino ju dydis, kadangi kai pati naudosiu tai gal nebus taip gaila jai uzdziutu spalvyte mazo kiekio o ne didelio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 07 23, 11:39)
Vadinas gera pagriebiau, del spalvytes tai taip, bus ivairovei  blush2.gif dar raudona uzgriebiau ta su kuriuo lakinaus jau, ir pink smoothie man regis tokia svelniai rozine lyg ir  g.gif na ziuresiu pradziai bus gerai ax.gif

O gal kuri tuos harmony gelish mini spalvytes naudojat ? Mane sudomino ju dydis, kadangi kai pati naudosiu tai gal nebus taip gaila jai uzdziutu spalvyte mazo kiekio o ne didelio  g.gif

9ml tuose mazuose yra, as turiu kelis but., man labai patogu kai spalva tarkim nera tokia populiari , o vistiek jos norisi, tai bent nedideli kieki tada turi.
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 07 23, 10:39)
Vadinas gera pagriebiau, del spalvytes tai taip, bus ivairovei  blush2.gif dar raudona uzgriebiau ta su kuriuo lakinaus jau, ir pink smoothie man regis tokia svelniai rozine lyg ir  g.gif na ziuresiu pradziai bus gerai ax.gif

Aišku, pamažu pamatysit, kas pačiai patinka mirksiukas.gif Aš pradėjau nuo 3 spalvų, dabar jau turiu 18, o apetitas auga biggrin.gif Niekad tiek paprastų lakų neturėdavau, nes man būdavo gaila laiko ir nervų, kai nusilakavus lauki kol nudžius, o vis tiek po poros dienų jau viską nusivalyti turi, nes ima luptis.. Dabar bent galiu dailiais nagais pasidžiaugti ax.gif
Atsakyti
merginos o kaip jus su akriliniais dazais piesiat nulakave geliniu laku? nes kiek ismastau pasiaust jau lako nelabai iseina, o kitaip ar jie sukimba su nagu? ir as nesusigadina piesinys lakuojant top coat ir ar pats lakas nesusigadina? ax.gif daug klauaimeliu bet kai pradedanciajai tai ir kyla klausimeliai tokie blush2.gif
Atsakyti
Perfect nails spalvotas bio gelis smile.gif Ant vieno nago auksinių blizgučių dėta. Gailiuosi, bet atbūsiu, ką jau čia.. ax.gif
user posted image
Atsakyti
Na va mergaitės, teko išmokti naudotis išmaniuoju...
Įkeliu kelis lakavimus
Tik iškarto sakau nepasakysiu greit kokios spalvos, nes lakiota senokai....
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=Tresnia,2013 07 23, 18:42]
merginos o kaip jus su akriliniais dazais piesiat nulakave geliniu laku? nes kiek ismastau pasiaust jau lako nelabai iseina, o kitaip ar jie sukimba su nagu? ir as nesusigadina piesinys lakuojant top coat ir ar pats lakas nesusigadina? ax.gif daug klauaimeliu bet kai pradedanciajai tai ir kyla klausimeliai tokie blush2.gif
[/quote

1. po spalvos dedu topa,tada ji pasiausiu,tada piesiu akrilinais ir tada vel topa.
2.po spalvos nenuvalius lipnumo piesiu geliniu laku(kaip akriliniais dazais,)tada i lempa,po lempos topa ir aliejukas.
3.girdejua galima piesti ir spalvotu geliu(pastarojo dar nebandzius),parasysiu kai pabandysiu...SEKMES thumbup.gif
Atsakyti