Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(leliukas007 @ 2013 07 24, 00:05)
1. po spalvos dedu topa,tada ji pasiausiu,tada piesiu akrilinais  ir tada vel topa.
2.po spalvos nenuvalius lipnumo piesiu geliniu laku(kaip akriliniais dazais,)tada i lempa,po lempos topa ir aliejukas.
3.girdejua galima piesti ir spalvotu geliu(pastarojo dar nebandzius),parasysiu kai pabandysiu...SEKMES thumbup.gif

1 ir 2 butinai panaudosiu, del 3 idejos nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieter @ 2013 07 23, 19:21)
Perfect nails spalvotas bio gelis smile.gif Ant vieno nago auksinių blizgučių dėta. Gailiuosi, bet atbūsiu, ką jau čia..  ax.gif

Labai graži spalva ir nagučiai dailūs 4u.gif Gal pasakysite, koks numeriukas spalvos?
Atsakyti
Lenkiu galvą prieš visas norinčias namuose pačioms nagus ilgalaikiu lakuotis - kaip norėčiau, kad man kas nors perlakuotų nagus, duočiau visas priemones biggrin.gif Nes asmeniškai man kančia tuos nagus pačiai teplioti, o nelakuotais nesinori dirbti biggrin.gif

Beja, CND Shelacas LED lempoje, bent jau HG, stingsta ax.gif Ir gal kas nors gali parekomenduoti auksinės spalvos laką - iš HG naujametinės netinka, nes noriu vienodo didumo blizgučių blush2.gif
Atsakyti
merginos o kaip jus atskiriat ar HG originalas ar fuflekas ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 07 24, 19:52)
merginos o kaip jus atskiriat ar HG originalas ar fuflekas ?  g.gif

Pirmam puslapyje buvo nuoroda, bet ji nebeveikia, bandyk ieshkotis foto internete 4u.gif
Atsakyti
ibd papaya princess 3sluoksniai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 07 24, 20:26)
Pirmam puslapyje buvo nuoroda, bet ji nebeveikia, bandyk ieshkotis foto internete 4u.gif

cia kad harmony ant sono turi but? g.gif bet tarkim ant to mini seto tai tik ant tu skysciu yra o ant paciu tu topu ir base ner g.gif
Atsakyti
Cia dar mano bandymai
sito lako nelabai zinau, bet pirktas pabandymui is pigienu per ebay (ziuresim kaip laikys, ir ar apsimoka bandyt kitas spalvytes) firma man regis bluesky
user posted image
o cia ta pati raudona is HG ax.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutes,norejau pasiteirauti gal zinot panasia spalvyte kaip ibd purple paradise tik kad butu be blizgucio.aciu
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 07 24, 22:55)
ibd papaya princess 3sluoksniai

Kazkaip nuotraukoj ji man graziau atrodo net,negu gyvai rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Tresnia @ 2013 07 25, 00:45)
Cia dar mano bandymai
sito lako nelabai zinau, bet pirktas pabandymui is pigienu per ebay (ziuresim kaip laikys, ir ar apsimoka bandyt kitas spalvytes) firma man regis bluesky

mano kolezanke dabar nusilakavus irgi bluesky blizganciu laku,sake laiko puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, gal galėtumėte parašyti, kur Vilniuje yra kokių parduotuvių, kur būtų galima įsigyti ilgalaikų lakų ar gelinių? aciū
Atsakyti
QUOTE(liucinka @ 2013 07 25, 10:22)
Merginos, gal galėtumėte parašyti, kur Vilniuje yra kokių parduotuvių, kur būtų galima įsigyti ilgalaikų lakų ar gelinių? aciū

Nagavita,Vitrina,Grazvalda ,Laiksmodalux ir t.t netingekit tik paguglint mirksiukas.gif
Atsakyti