Įkraunama...
Įkraunama...

...Kroatija 2013...

QUOTE(*magnifique* @ 2013 07 22, 13:09)
beje, kas vaziavot, kalbejot angliskai? turbut rusu kalba nepravers biggrin.gif
ir tuo labiau mano prancuzu biggrin.gif

zagrebe angliskai buvo galima susikalbeti, seline miesteli kavinese sunkokai bet susisnekejom, o va seiminkai nei zodzio nesnekejo angliškai biggrin.gif kadangi turejom kompaniona lenka, o mb biski rusiskai mokėjo, tai kazka susisnekejo. Bet jie tai pagrinde savo kalba vare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2013 07 22, 13:09)
beje, kas vaziavot, kalbejot angliskai? turbut rusu kalba nepravers biggrin.gif
ir tuo labiau mano prancuzu biggrin.gif

Restoranuose ir manau paprastose uzeigelese, kanobose meniu buna visomis kalbomis: lenku, rusu, anglu, vokieciu, jauciu ir prancuzu mirksiukas.gif
O seimininkai kaip kokie. MEs papuoleme ant tokiu, kur angliskai silpnai, bet jie kroatiskai, mes rusiskai ir supratome vieni kitus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurigo @ 2013 07 22, 12:36)
Dubrovnikas gražiausias  Kroatijos miestas. ...Man Dubrovnikas gražiausias miestas.

Būtent, "man", tai labai svarbu, nes pvz. man Dubrovnikas gražus, bet toli gražu ne gražiausias Kroatijos miestas rolleyes.gif

Turėkite omeny, kad tai pats atostogų sezono įkarštis, kad nebūtų taip, kaip dabar rašo iš Vodice lotuliukas.gif http://www_vecernji_...o-clanak-587236
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 07 22, 14:33)
Būtent, "man", tai labai svarbu, nes pvz. man Dubrovnikas gražus, bet toli gražu ne gražiausias Kroatijos miestas rolleyes.gif

Turėkite omeny, kad tai pats atostogų sezono įkarštis, kad nebūtų taip, kaip dabar rašo iš Vodice  lotuliukas.gif http://www_vecernji_...o-clanak-587236

Tai parašykit kokie Kroatijos miestai gražiausi įdomu būtų sužinoti, per vienas atostogas visko pamatyti neįmanoma.
Iš matytų miestų dar patiko Trogir.
Atsakyti
Sveiki, jungiuosi prie jusu 4u.gif

kadangi turime bilietus i krepsinio varzybas tai po ju, noretume aplankyti Kroatija. Perskaiciau keleta temu, renkames marsruta, labai sunku per trumpa laika aplankyti daug vietu, taciau stengsimes smile.gif
turiu klausima jau buvusiems ten rugsejo menesi, apie viduri rugsejo... ar ten turistu tiek pat kiek birzelio-rugpjucio menesiais? nesumazejes srautas buna? blush2.gif
klausiu, nes perziurejus paskutiniame poste nuoroda su plezais pilnais zmoniu baisu paliko, tikrai nesinoretu kur nors papulti i tokia kose lotuliukas.gif o dubrovnika visai noretume aplankyti blush2.gif
Atsakyti
tiesa, gal galetu kas nors imesti nuoroda i dienorasti ar i fotoreportaza apie kroatija blush2.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Mini fotoreportazas 4u.gif

Kalnai wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Povile miestelis kur gyvenom, labai patiko, zmoniu labai mazai, svaru, grazu. Matosi pliazas, nuotrauka daryta 14-15 valanda.
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:

KItas pliazas 100m nuo namu, bet akmenukai didesni.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:

Crikvenica

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:

Plitvicu ezerai wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurigo @ 2013 07 22, 13:52)
Dar dasideda mokamas parkavimas už valandas.

na taip, Dubrovnike nuo šito ir mes neišsisukom, nors už 2 val. mokėjom tik 10 kunų, o apeiti buvo netoli. Prie pat kainavo ir po 30 kunų už valandą. Kituose miestuose nepatingėkit paieškoti nemokamų vietų - jos visai arti būna mokamų, na, kaip ir LT, tik kad žinoti reikia, jog ten nemokamai galima pastatyti visai šalia wink.gif
Atsakyti
Siandien paskaiciavau visas musu islaidas ir nepatikejau, dar kelis kartus perskaiciavau ir vis tiek gavosi ta pati suma 3500lt blink.gif gavosi per puse pigiau nei planavome thumbup.gif

Beje kaina vaisiu turguje:
Arbuzas 8kn, abrikosai 25kn, persikai 30kn, vynuoges 20kn. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Businkkka: 22 liepos 2013 - 16:51
QUOTE(Businkkka @ 2013 07 22, 16:50)
Siandien paskaiciavau visas musu islaidas ir nepatikejau, dar kelis kartus perskaiciavau ir vis tiek gavosi ta pati suma 3500lt  blink.gif gavosi per puse pigiau nei planavome  thumbup.gif

Jūs keliese ten ir kiek laiko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedriusG @ 2013 07 22, 18:07)
Jūs keliese ten ir kiek laiko? smile.gif

Savaite buvome, 2 suauge, 5m ir 2.5m vaikai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Businkkka @ 2013 07 22, 17:50)
Siandien paskaiciavau visas musu islaidas ir nepatikejau, dar kelis kartus perskaiciavau ir vis tiek gavosi ta pati suma 3500lt  blink.gif gavosi per puse pigiau nei planavome  thumbup.gif

Beje kaina vaisiu turguje:
Arbuzas 8kn, abrikosai 25kn, persikai 30kn, vynuoges 20kn.  ax.gif

mum dviem gavosi apie 3000 lt. tiesa kuro ir keliu mokesciu islaidas dalinomes tryse. kelione11 dienu, dvi nakvynes cekijoje, 4 zagrebe ir 4 seline miestelyje.
Atsakyti