Įkraunama...
Įkraunama...

...Kroatija 2013...

Gaila, kad Jūsų jau nebebus Seline, kai mes atvyksim, o būtų smagu susitikt mirksiukas.gif
[/quote]
Na musu seimoje jau yra tradicija kaupti kiekviena menesi atsidedant i vokeli, tada taip stipriai neskauda smile.gif mes taip nusprendem kad lietuviai cia egzotika, vien austru ir kroatu masinos aplink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedriusG @ 2013 07 23, 23:28)
Klausimas: o kodėl nevažiuojat į Kroatiją per Slovakiją ir Vengriją?
Čia gal aš kažko nežinau, bet lyg ir tiesiau būtų smile.gif

Neisvaizduoju kodel visi renkasi per Austrija, mes i prieki zadam per Slivakija- Vengrija, o atgal dar nezinom ax.gif
Atsakyti
Na musu planas toki ratuka padaryt. I prieki iki Rijekos (gal iki Venecijos trumpam pasokt), paskui zemyn.
Pirmyn per Cekija, Austrija, atgal-Vengrija , Slovakija
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2013 07 24, 08:18)
Na musu planas toki ratuka padaryt. I prieki iki Rijekos (gal iki Venecijos trumpam pasokt), paskui zemyn.
Pirmyn per Cekija, Austrija, atgal-Vengrija , Slovakija

bet ar apsimoka dėl kelių mokesčio važiuoti pirmys ir atgal skirtingais marsrutais?
Atsakyti
QUOTE(GiedriusG @ 2013 07 23, 23:28)
Klausimas: o kodėl nevažiuojat į Kroatiją per Slovakiją ir Vengriją?
Čia gal aš kažko nežinau, bet lyg ir tiesiau būtų smile.gif

Km skaičius labai panašus gaunasi, dėl to skirtumo kaip ir nėra, bet laiko prasme lyg ir šiek tiek ilgiau užtrunkama mirksiukas.gif Buvau susidėliojus maršrutą ir per Vengriją, bet vyras peržiūrėjo ir atmetė tą variantą. Jam pasirodė, kad per Austriją, Slovėniją geriau važiuot g.gif
Papildyta:
QUOTE(giedre_giee @ 2013 07 24, 08:24)
bet ar apsimoka dėl kelių mokesčio važiuoti pirmys ir atgal skirtingais marsrutais?

Jei Kroatijoje ilgiau kaip 6 naktys, tai niekaip nespėji prasisukt su tais pačiais kelių mokesčiais mirksiukas.gif Tokiu atveju, nesvarbu kokiais keliais grįžtama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniažolė @ 2013 07 24, 07:17)
Neisvaizduoju kodel visi renkasi per Austrija, mes i prieki zadam per Slivakija- Vengrija, o atgal dar nezinom  ax.gif

Todėl, kad taip rekomenduoja viamichelin. Greičiausias maršrutas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2013 07 24, 08:26)

Jei Kroatijoje ilgiau kaip 6 naktys, tai niekaip nespėji prasisukt su tais pačiais kelių mokesčiais  mirksiukas.gif Tokiu atveju, nesvarbu kokiais keliais grįžtama  mirksiukas.gif

bet gi 10 dienų daugumoj šalių (čekija, austrija) galioja.
Na mes pasirinkome važiuoti per čekiją, austriją, slovėniją ir tikrai nesigailėjome. keliai geri, greiti. Man rodos šis maršrutas greitesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2013 07 24, 09:18)
Na mes pasirinkome važiuoti per čekiją, austriją, slovėniją ir tikrai nesigailėjome. keliai geri, greiti. Man rodos šis maršrutas greitesnis smile.gif

Ir pagal mane šis kelis greitesnis mirksiukas.gif Kadangi mes Kroatijoje būsim 10 naktų/11 dienų, tai mums reikės visur kelių mokesčių naujų arba iš karto pirksim mėnesines, nes pigiau gaunasi nei 2 kartus po savaitę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2013 07 24, 09:18)

mane kiek neramina čekų keliai. skundėsi keliautojai ne viename poste, jog gaila mašinų g.gif Ar yra kelyje Ostrava-Brno-Austrijos siena betonkių ?
Atsakyti
QUOTE(Greiciuke @ 2013 07 24, 09:27)
mane kiek neramina čekų keliai. skundėsi keliautojai ne viename poste, jog gaila mašinų  g.gif  Ar yra kelyje Ostrava-Brno-Austrijos siena betonkių ?

nu yra ta betonke, bet kažinau, normaliai. Aišku biški pakrato, bet nereikia ant tiek lėkti, kad jau mašinos būtų gaila:D mum nieko neatsitiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2013 07 24, 09:24)
arba iš karto pirksim mėnesines, nes pigiau gaunasi nei 2 kartus po savaitę  mirksiukas.gif

Čia kurios šalies taip pigiau gaunasi unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 07 24, 10:06)
Čia kurios šalies taip pigiau gaunasi unsure.gif  ?

Pavyzdžiui, Čekijoje 10 dienų kainuoja 310 Čekijos kronų, o mėnesinė 440 kronų. Į 10 dienų mes netelpam, tai aš suskaičiuoju, kad mums pigiau gaunasi pirkti mėnesinę, nei dvi po 10 dienų mirksiukas.gif
Atsakyti