Taip jau susiklostė mano gyvenimėlis, kad išmušė man 26m. o esu dar nekalta. Nepasakyčiau kad man žiauriai sunku taip gyventi, kad lipu sienom ar pan. bet nesakysiu kad to nesinori, nori..
Turėjau savo gyvenime dvi rimtas draugystes, ir trauke tie vyrai, bet vis galvojau kad gal tai ne tas zmogus, nera jokios stoga raunancios meiles, gal palauksiu geresnio ir taip laukiu.. nesulaukiu..
Manyje dvejopi jausmai kartais galvoju, kad kažka gyvenime prarandu neturėdama lyt santyk. Kad susilaikau nuo vieno iš gyvenimo malonu, iš kitos puses vis laukiu to zmogaus kuriam tikraja to zodzio prasme atiduociau save is meoles.
Bet laikas tai eina ir bijau kad taip ir nesulauksiu, o jei ir sulauksiu kiek man bus metų?
Baisu..
Šiuo metu yra žmogus kuris tikrai mane fiziškai traukia lb. Su juo pakankamai intymiai bendraujam, bet nei draugaujam nei mylim vienas kitą.. kartais susitinkam pasiglamonėti..
Jis žinoti kad esu nekalta, ir mielai norėtų padaryti mane kalta, iš vienos pusės norėčiau ir aš, bet iš kitos pusės tiek gi laukiau to zmogaus, bijau kad paskui bus gaila jei atsiduosiu tik is aistros, be jokios meiles...
QUOTE(Nekalta26 @ 2013 07 15, 16:11)
bijau kad paskui bus gaila jei atsiduosiu tik is aistros, be jokios meiles...
Gaila ko? Saves? Pojuciu?
O jeigu ta meile ir neateis? Taip visa gyvenima ir lauksit?
Nemanau,kad busimam mylimajam,jei jis atsiras bus svarbi tavo nekaltybe. Suprantu,kai yra 18-ines ar jaunesnes paneles,tai gal vaikinai ir tikisi,bet tokio amziaus nemanau,kad tai butu svarbu,bent jau man taip atrodo.Nemanau,kad tokio amziaus nekalta vaikina surasi
Nei draugaujat, nei mylit ...
, tai gal lukterkit. 26 metai tai visai nedaug
.
Virvyte, kompleksai? Kokie dar kompleksai? Pasiklausiusios tokių nuomonių pauglės puola seksuoti, o kaip pasirodyt pilnaverte prieš drauges.
Autorė subrendusi asmenybė, jei jau taip saugojo nekaltybę, reiškia jai tai buvo priimtina
Virvyte, kompleksai? Kokie dar kompleksai? Pasiklausiusios tokių nuomonių pauglės puola seksuoti, o kaip pasirodyt pilnaverte prieš drauges.
Autorė subrendusi asmenybė, jei jau taip saugojo nekaltybę, reiškia jai tai buvo priimtina
O ko laukti ? Paskui susiras savo gyvenimo meile, apsizenys ir po 5 metu prades kirminas esti, o kaip ten tie kiti bbiai reikia isbandyti, nejaugi per gyvenima tik 1 pamacius jaustis laimingai
. Paskui eis i tema "kai isimaiso 3cias" ir rasys, kad nori isbandyti kita arba jau isbande ir klaus ka daryti.
QUOTE(Virvyte @ 2013 07 15, 22:06)
Manau, kad 26 metai jau pakankamai daug. Sveikinu, kad laukiate meiles, bet ar neatejo laikas tiesiog pabandyti su patinkanciu vyru? Bijau, kad dar po 5 metu pradesite kompleksuoti del savo nekaltybes 
Bijau ir aš, tik nežinau ko labiau bijau ar kad likti dar nekaltai (neaisku kiek laiko) ar kad pasimylesiu be meilės.
Ir jeigu tiek laukiau tos meilės dabar pasiduoti ir atsiduoti bet kam?
Iš vienos puses noriu kad tam zmogui tai taip pat butu svarbu, kad jis vertingu mano pasirinkima ir susilaikyma, bet is kitos puses kodel tureciau galvoti apie tai ka jis pagalvos, gal vadovautis principu ka noriu ta darau, na kunas nori sekso - pasimyliu, bet kaip tada bus su sirdim? Jinai meiles tai negaus
Papildyta:
QUOTE(Trollpatroll @ 2013 07 16, 07:45)
O ko laukti ? Paskui susiras savo gyvenimo meile, apsizenys ir po 5 metu prades kirminas esti, o kaip ten tie kiti bbiai reikia isbandyti, nejaugi per gyvenima tik 1 pamacius jaustis laimingai
. Paskui eis i tema "kai isimaiso 3cias" ir rasys, kad nori isbandyti kita arba jau isbande ir klaus ka daryti.
Juokinga, o nuo išbandytu bb kiekio laime priklauso ?
QUOTE(Molė @ 2013 07 16, 07:13)
Nei draugaujat, nei mylit ...
, tai gal lukterkit. 26 metai tai visai nedaug
.
Matot as jeigu ir seksuosiu tai dėl to kad noriu, noriu to vyro. Aisku jei man būtų 20m. laukčiau nes vien noro nepakaktų, bet kai 26m ir uz 5męn bus 27m. gal užtenka ir noro, gal gyvenu kažkokiame pasakų pasaulyje, laukdama svajoniu princo,
Kiek laiko truko tos rimtos draugystės?
O dabar - ar jaučiatės labai sunkiai psichologiškai, kad glamonėjatės su kažkokiu vyruku, kurio nei mylit, nei su kuriuo draugaujat? Irgi ganėtinai netauru, jei jau apie aukščiausiasias materijas šnekant
Jei tame santykyje jaučiatės komfortabiliai, tai ir po nuėjimo iki galo jausitės taip pat.
Mano asmenine nuomone, jums visai praverstų "pasižadinimas" ta prasme.
O dabar - ar jaučiatės labai sunkiai psichologiškai, kad glamonėjatės su kažkokiu vyruku, kurio nei mylit, nei su kuriuo draugaujat? Irgi ganėtinai netauru, jei jau apie aukščiausiasias materijas šnekant
QUOTE(nuar @ 2013 07 16, 10:43)
Kiek laiko truko tos rimtos draugystės?
Jei tame santykyje jaučiatės komfortabiliai, tai ir po nuėjimo iki galo jausitės taip pat.
Viena truko apie pusantrų metų kita rimtai apie metus, bet su pertraukom bendraujam iki siol, jis ir yra kas kuris traukia ir su kuriuo kartasi susitinkam pasiglamonėti.
Psichologiškai dėl to sunkiai su juo ir nesijauciu, nes ji pazystu juo pasitikiu, jis man patinka..
Taip pat baugina tas kad kadangi seksa sieju su meile, po seksavimo su juo bijau kad i ji pradesiu ziureti rimčiau, noresiu is jo daugiau, nubus jausmai jam.. kur man juos paskui deti, nes zinau kad jam rupi tik mano kunas. Kolkas is jo man irgi daugiau nieko nereikia, bet jeigu seksas pazadins ir jausmus jam..
QUOTE(Nekalta26 @ 2013 07 16, 10:35)
Bijau ir aš, tik nežinau ko labiau bijau ar kad likti dar nekaltai (neaisku kiek laiko) ar kad pasimylesiu be meilės.
Iš vienos puses noriu kad tam zmogui tai taip pat butu svarbu, kad jis vertingu mano pasirinkima ir susilaikyma, bet is kitos puses kodel tureciau galvoti apie tai ka jis pagalvos, gal vadovautis principu ka noriu ta darau, na kunas nori sekso - pasimyliu, bet kaip tada bus su sirdim? Jinai meiles tai negaus
Papildyta:
Papildyta:
Kiekvienas laimingas savaip
Aš kai nusprendžiau, kad jau laikas patirti kas yra seksas, man tas vaikinas labai patiko, o aš jam dar labiau, bet tikrai negalvojau, kad jis tas vienintelis ir kursim kartu bendrą ateitį. Tiesiog pasidaviau tos akimirkos žavesiui ir mėgavausi buvimu su juo, nes buvom dar labai jauni, o manęs dar laukė studentiškas gyvenimas. Bet likimas nusprendė taip, kad jis ir buvo TAS ir mes dar lyg šiol kartu. Jau daugiau nei 10 metų.
O jei būčiau masčiusi taip kaip autorė, tai kaži kaip ten būtų buvę.
O jei būčiau masčiusi taip kaip autorė, tai kaži kaip ten būtų buvę.