Įkraunama...
Įkraunama...

ar užtenka tik aistros?

QUOTE(k@mylye @ 2013 07 16, 13:26)
Aš kai nusprendžiau, kad jau laikas patirti kas yra seksas, man tas vaikinas labai patiko, o aš jam dar labiau, bet tikrai negalvojau, kad jis tas vienintelis ir kursim kartu bendrą ateitį. Tiesiog pasidaviau tos akimirkos žavesiui ir mėgavausi buvimu su juo, nes buvom dar labai jauni, o manęs dar laukė studentiškas gyvenimas. Bet likimas nusprendė taip, kad jis ir buvo TAS ir mes dar lyg šiol kartu. Jau daugiau nei 10 metų.
O jei būčiau masčiusi taip kaip autorė, tai kaži kaip ten būtų buvę.

Jeigu mes draugautume, būtume pora viskas būtų aišku ir paprasta.
Bet šiuo atveju mes nei pora, nei tokia vėl busim, čia manau tas atvejis permiegosim, na gal dar kelis kartus ta padarysim ir viskas, keliai išsiskirs.

Atsakyti
QUOTE(Nekalta26 @ 2013 07 16, 13:42)
Bet šiuo atveju mes nei pora, nei tokia vėl busim, čia manau tas atvejis permiegosim, na gal dar kelis kartus ta padarysim ir viskas, keliai išsiskirs.

Aš išvis buvau numačiusi jog mums tai bus tiesiog vasaros romanas.

Bet šiaip aš nelabai suprantu ko tu išvis su juo susitinki, nes kelias tokių santykių (kokie jie ten yra) veda tik atgal, bet ne į priekį g.gif Aš tai spjaučiau į tokį (vien dėl to, kad tiek jam ir tereikėtų iš manęs, iš principo) ir gyvenčiau toliau regzdama naujas pažintis, nes juk taip ir gimsta nauji santykiai.
Atsakyti
QUOTE(Nekalta26 @ 2013 07 16, 12:04)
Viena truko apie pusantrų metų kita rimtai apie metus, bet su pertraukom bendraujam iki siol, jis ir yra kas kuris traukia ir su kuriuo kartasi susitinkam pasiglamonėti.

Psichologiškai dėl to sunkiai su juo ir nesijauciu, nes ji pazystu juo pasitikiu, jis man patinka..
Taip pat baugina tas kad kadangi seksa sieju su meile, po seksavimo su juo bijau kad i ji pradesiu ziureti rimčiau, noresiu is jo daugiau, nubus jausmai jam.. kur man juos paskui deti, nes zinau kad jam rupi tik mano kunas. Kolkas is jo man irgi daugiau nieko nereikia, bet jeigu seksas pazadins ir jausmus jam..

Jei rūpi tik kūnas ir nė čiut daugiau, tai ką jis su jumis veikė metus laiko, kai draugavot ir sekso nebuvo tongue.gif
Šiaip tas dalykas, kad jis buvęs, toks hmmm... gluminantis. Nors - kaip pažiūrėsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nekalta26 @ 2013 07 16, 15:42)

Vertybes savo peržvelk ir neliks abejonių, kas svarbiausia?
Atsakyti
Perskaiciau tema. Sukilo labai dviprasmiski jausmai. As asmeniskai manau, kad seksas nera toks jau pirmo butinumo dalykas, mirk gyvenk. Cia tokia keista mada, kurios nelabai nesuprantu, laime sieti tik su isbandytu neminetinu skaiciumi. Juk ant kaktos neparasyta, kad autore nekalta. Jeigu ji jauciasi su tuo komfortiskai, turi gyvenime daugiau kuo uzsiimti negu mintimis apie seksa, tai sitas klausimas is viso atrodo keistokas. Jai gi dar TIK 26. As nesu uz saugojima nekaltybes kaipo tokio dalyko, bet tiesiog, jeigu atsiras tas zmogus, mylimas bus, tai tikrai nebus jokios baimes del to, kad ilgiau nekalta buvot. Ta prasme, normaliam, rimtam vyrui tai neturetu buti problema. Atvirksciai taip pat neturetu buti problema. Taigi, zodziu, normaliam, mylinciam vyrui su nekaltybe ar be jos, jus netapsit maziau ar daugiau verta.
Antra vertus, seksas is reikalo tikrai nebus kazkas tokio wow. Viena yra myletis su mylimu vyru, gal net ir kol nesat susigroje iki galo, jausmai suzaidzia savo. O jei esat susigroje, taip, tada galit pasakyti wow. O jei jums norisi tik "paseksuoti", cia cituoju, tai ir paseksuosit. Bet kazko wow nesitikekit, na nebent jau jusu tik draugas koks nors baisiai patyres kazanova. Arba tada bent toki susiraskit, kad nusivylimo nebutu. Arba bus toks kyst myst praktiskai su bet kuo, kas dabar jums pasonej, ir dar labiau nusivilsit.
Turekit gi savo galva, nebutina taip vadovautis visuomenes spaudimu ir bandyt tik tam, kad bandyt ar turet su draugem apie ka pakalbet. Man atrodo, geriau jau jokio sekso nei kyst myst su bet kuo smile.gif
Papildyta:
Paskaiciau dar kitus jusu postus. Man jusu santykiai atrodo be ateities. Nepykit. Juk ne paskutinis vyras zemeje jusu tas dabartinis. Ar ne ismintingiau butu nutraukti tuos santykius be ateities, ir surast jums toki, kuris privers sirdi plakti placiau ir nereikes kurti temu apie "seksavimo" su nemylimu privalumus vardan pabandymo. Ne saugojime esme, tiesiog pati jausites uztikrintai, gerai ir seksas bus visai kitoks. Kam gaisti graziausius savo gyvenimo metus su zmogumi, su kuriuo nematot ateities? Eikit i pasimatymus, flirtuokit, viliokit, apsukit galva, pamatysit, isimylesit ir pabandysit jus ta seksa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fingerprints: 16 liepos 2013 - 18:14
Ir as taip maniau kad nera kur skubeti dar tik 23m. bet ziuriu taip neskubant ir 27 tuoj. O situacija tai nepasikeite. Mano vienmete pussesere jau du vaikus turi, o as net sekso nebandzius, kaip pagalvoji net nejauku..
Ir nera taip kad sedeciau namie uzsidarius, einu ir i pasimatymus, bet gal vyrai jaucia mano susikaustima, ju neprisileidima arciau..
Pamenu kai draugavom su antru draugu oi kiek as ilgai jo neprisileidau, gal tik po puses metu draugystes uz papo leidau palaikyti, biggrin.gif suauges vyras 29m. kiek jis kantrybes turejo..
Ir prisijaukino… su juo jauciuosi gerai nes ji pazystu, galiu buti savimi atsipalaiduoti, prisijaukino taip kad net galeciau su juo pasimyleti..
Pamacius mane zmonem susidaro ispudys kad esu mandra pasikelusi, dar tas mano neprisileidimas arciau zmoniu, paskutini karta kaip ejau I pasimatyma sese sake tik nebuk mandra, bet velnias galvoju as gi tokia neesu…
Kita savaite irgi eisiu I pasimatyma, tai galvoju rimtai ko nors isgerti pries tai kad atsipalaiduociau, buciau drasesne zaismingesne.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nekalta26 @ 2013 07 16, 20:12)
Ir as taip maniau kad nera kur skubeti dar tik 23m. bet ziuriu taip neskubant ir 27 tuoj. O situacija tai nepasikeite.  Mano vienmete pussesere jau du vaikus turi, o as net sekso nebandzius, kaip pagalvoji net nejauku..

Cia aisku, kad jums sprest, bet 27 dar tikrai nera daug. O beje, Lietuvos baznytkaimiuose ir ne tik yra ir astuoniolikmeciu, auginanciu vaikus, bet tai kiekvienas pagal savo prioritetus matyt atsirenka, kas jam siekiamybe. Man asmeniskai tai ambicinga savo verte (cia as visai ne apie nekaltybe) zinanti 27 metu mergina kazko gyvenime siekianti, idomi, keliaujanti gali atrodyti "vertingesne", jeigu taip galima pasakyti, nei apsikrovusi vaikais ir jokiu siekiu apart seksa neturinti.
O siaip... is to ka rasot tai jus taip idomiai ta seksa isivaizduojat. Na gerai, pabandysit. Kaip manot, o kas po to pasikeis? Tikrai man smalsu. As pati seksa kiek veliau nei 18 isbandziau, bet turejau tiek veiklos, draugu vyru, pasimatymu ir kt., kad tiesa sakant, galvojau apie tai kaip apie kazka, kas naturaliai viena diena ims ir ivyks, kai pajusiu, kad laikas. Ta prasme, jus rimtai seksa su tuo tik draugu, su kuriuo nematot ateities ir nuo kurio prisilietimo jums net sirdis nesuvirpa (butu suvirpejus, jau butumet pabandzius, manyciau ax.gif) isivaizduojat, kad toks seksas bus kaip astuntas pasaulio stebuklas? Idomu smile.gif
Aisku, eikit i pasimatyma. Verta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nekalta26 @ 2013 07 16, 21:12)
Ir as taip maniau kad nera kur skubeti dar tik 23m. bet ziuriu taip neskubant ir 27 tuoj. O situacija tai nepasikeite.  Mano vienmete pussesere jau du vaikus turi, o as net sekso nebandzius, kaip pagalvoji net nejauku..
Ir nera  taip kad sedeciau namie uzsidarius, einu ir i pasimatymus, bet gal vyrai jaucia mano susikaustima, ju neprisileidima arciau..
Pamenu kai draugavom su antru draugu oi kiek as ilgai jo neprisileidau, gal tik po puses metu draugystes  uz papo leidau palaikyti,  biggrin.gif  suauges vyras 29m. kiek jis kantrybes turejo..
Ir prisijaukino… su juo jauciuosi gerai nes ji pazystu, galiu buti savimi atsipalaiduoti, prisijaukino taip kad net galeciau su juo pasimyleti..
Pamacius mane zmonem susidaro ispudys kad esu mandra pasikelusi, dar  tas mano neprisileidimas arciau zmoniu, paskutini karta  kaip ejau I pasimatyma sese sake tik nebuk mandra, bet velnias galvoju as gi tokia neesu…
Kita savaite irgi eisiu I pasimatyma, tai galvoju rimtai ko nors isgerti pries tai kad atsipalaiduociau, buciau drasesne zaismingesne..    biggrin.gif

Gal būt sureikšminate seksą, teikiate jam didelį dėmesį, dabar įprasta, o gal iš tikrųjų norite artumo, būti mylima? O apskritai lengvai bendraujate su vyrais? Koks santykis į juos?
Atsakyti
Na manau jei tikrai ieskai to zmogaus tai boto bus labai gaila, kad nepalaukei keleta metu ilgiau. Jau ne is vienos ilgiau uzsibuvusios nekaltos ta girdejau: kad buciau zinojusi kad po metu sutiksiu savo vyra, tikra nebuciau to dariusi su kitu. Bet spresti tau.
Atsakyti
As tikrai ne uz seksa su bet kuo, pati laukiau iki 23 metu lotuliukas.gif Tiesiog manau, kad gal yra kita priezastis, stabdanti Nekalta ne tik nuo sekso, bet ir nuo isimylejimo. Gal nepasitenkinimas savo kunu, gal isitikinimas, kad ji neverta meiles, gal dar kas nors g.gif Sunku ka nors pasakyti, zmogaus nepazistant schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nekalta26 @ 2013 07 16, 14:42)

o paskui sienom lipsit, nes kartą paragavęs negali sustot smile.gif
Pirmam kartui meilės nereik ax.gif Pasimylėkit, jei norit, nesureikšminkit to pirmo karto taip, nieko ten gero visai schmoll.gif Jei yra kas jūsų nori, jei yra, ko norit jūs, pirmyn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nekalta26 @ 2013 07 16, 14:42)

na ir kas. Tai tik plėvė, 26 metų jau atrodanti labai įtariai biggrin.gif Atsipalaiduokit ir nesureikšminkit.
Atsakyti