Įkraunama...
Įkraunama...

ar užtenka tik aistros?

QUOTE(Nekalta26 @ 2013 09 04, 10:33)
Po jo tokių pasisakymų ir vėl jausčiuosi kaip toks frykas..

Nei Jūs keistuolė, nei ką. Aš tik noriu akcentuoti, kad pirmas vyras, su kuriuo permiegosit, nebūtinai bus geras sekse. Nes man atrodo, kad idealizuojat būsimą partnerį. Arba Jūs jo netenkinsit. Nepagalvojot? Jūs galvojat, kad mėgautis seksu taip iškart ir išmoksit? biggrin.gif Noriu pasakyti, kad iki brandaus sekso su visais kaifais beigi kompleksų pametimais kiekviena ėjo palaipsniui. Linkiu Jums kantraus vyro.
Atsakyti
QUOTE(Nekalta26 @ 2013 08 14, 11:16)
tokio dar nesutikau turi galėčiau įsimylėti, sakau galėčiau, nes niekada ne nyru stačia galvą, jokio rožinio etapo santykiuose pas mane nėra, iškarto matau vertinu žmogų, jo savybes, elgesį, pasauliežiūrą ir jeigu žmogus man priimtinais su savo pliusais ir minusais aš jį, leidžiu sau įsimylėti.

super cool.gif patiko man jusu zodziai didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Nekalta26 @ 2013 09 04, 09:33)
Šiuo metu bendrauju su vaikinu, santykiai dar tik mezgasi, jis man gal ir patinka..
Būnant su juo ir jo draugais užvirė diskusija apie rimtas/ nerimtas merginas  jie guodėsi kad sunku susirasti normalia mergina šiais laikais ir pan. paklausus kas pagal juos yra normali, buvo atsakyta kad neprasidulkinus su puse miesto, aišku vardino ir kitus dalykus, bet čia ne apie tai, ir tuomet aš pasakiau kad turiu nekalta drauge ką jie mano apie tokia panele kuri sulaukusi 25m. yra nekalta
Simpatijos draugai atsake kad tai labai šaunu, norėtų tokia žmoną turėti
Simpatija nuomone kad tai nieko gero, kad reikia kad partneriai butu lygiaverčiai visame kame, kad vyrui tai didele atsakomybe, kad panele su tuo kuriuo permiegos pirmu, labai psichologiškai gali prisiristi prie to žmogaus, ir nebegales vertinti jo adekvačiai kaip partnerio.

Kalbėta ta tema buvo dar ilgai, bet pagrindinius dalykus parašiau.

Nera cia ko daug jaudintis ir diskutuooti. Matei ka draugai atsake, tai nera ko jaustis kazkaip nepatogiai, nes juk noretu tokios zmonos.
Atsakyti
QUOTE(Nekalta26 @ 2013 09 04, 10:33)

Simpatija nuomone kad tai nieko gero, kad reikia kad partneriai butu lygiaverčiai visame kame, kad vyrui tai didele atsakomybe, kad panele su tuo kuriuo permiegos pirmu, labai psichologiškai gali prisiristi prie to žmogaus, ir nebegales vertinti jo adekvačiai kaip partnerio.

Kalbėta ta tema buvo dar ilgai, bet pagrindinius dalykus parašiau.

nu jau lyt. santykiuose lygiavertiškumo nereik ieškot. Juk vienam pasiduot su kiekviena norma, kitam ne. Jei jis permiegojo su 10, tai ir jūs turit su panašiu skaičium būt permiegojus?
Galų gale koks kieno reikalas, kiek kiekvienas iki santykių turėjo moterų/vyrų?
gali prisirišt, nereiškia, kad prisiriš. Ir vertinti galima adekvačiai, nebent viskas susiveda į vieną galą. Juk ne vien dėl sekso būnam su žmogum. Nebent vienai iš pusių seksas pirmoj vietoj. Tada nieko gero smile.gif

Šiaip pirmam kartui nereik nei meilės, nei aistros. Išvis jo nereik sureikšmint smile.gif Reik išgert, atsipalaiduot, atsiduot vyrui ir tegu viskas liejasi laisvai biggrin.gif
Atsakyti
Aš vis dar nekalta smile.gif
Netikėtai apsireiškė tas vyrukas su kuriuo intymiai bendravau, bet buvau nusprendus santykius nutrauki visiškai.
Tiesiog kaip niekur nieko parašė kaip gyvenu, paklausiau kaip gyvena jis - parašė kad blogai nes jį pamiršau, na ir kad pasiilgo, nori pasimatyti...
Jausmai jam praėjo beveik, nežinau kaip būtų jeigu susitikčiau vėl. Praeitą savaitę parašė, kad siūlo aktyvų poilsį penktadienio vakarui, paklausiau ką turi omeny, gavau atsakymą kad aktyvus ir malonus poilsis, dar kartą paklausiau ką turi omeny paraše kad tai kas abiem patiktu..
Apie koki malonų poilsį jis kalbą taip ir neaišku, bet numanau, kad apie toki koks būdavo susitikus anksčiau, na glamonės ir pan.
Parašiau kad jeigu jis kalba apie pasiglamžymus tai tikrai ne, o jei jis nori susitikti tiesiog pasikalbėti tai mielai, taip ir nesusitikom nes matomai jeigu tik pakalbėjimas pentadienio vakarą jam netiko, tai labai gražiai kalba buvo nusukta kita linkme..
Ir vėl sužadino jis mano kūniškus geidulius prisiminus tą laiką kartu.. unsure.gif
Bijau kad susitikus galiu neatsilaikyti, tai geriau nesusitikti, bet taip norisi jį pamatyti..
O gal kaip tik susitikus pamatysiu kad nieko nebejaučiu? Nes šiai dienai jausmai priblėsią
Ir kodėl jis vėl man parašė, to niekada anksčiau nebuvo, visada po ilgo nebendravimo 4mėn, 6 mėn, ar 9 mėn parašydavau aš pirma
Nežinau ar leisti savo kūnui miegoti, ar leisti pajausti malonumą, kaip pagalvoti eina gražiausi namo metai, kuomet kūnas gražus, jaunas, neturiu kompleksų bet neleidžiu jam gyventi, nežinau kaip tai veikia mano sveikatą, netik fizine bet ir psichine.
Ar geriau ramiai būti kaip ežero vandeniui, ar leistis į tą aistrų kelią.. tik žinau, kad jeigu juo leisiuos jis bus pilnas netik malonumo kūniško bet ir skausmo širdies, bet gal tai geriau nei tiesiog gyventi ramiai. Juk vanduo nejudinamas pelkėja..
Atsakyti
Nu jau tikrai, gal geriau leiskis, nes toks nuolatinis filosofavimas tau vistiek naudos neatneša biggrin.gif
Atsakyti
Vitulkos postas pats geriausias drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nekalta26 @ 2013 08 14, 14:16)
<...> dėl vyrų, nežinau.. tokio dar nesutikau turi galėčiau įsimylėti, sakau galėčiau, nes niekada ne nyru stačia galvą, jokio rožinio etapo santykiuose pas mane nėra, iškarto matau vertinu žmogų, jo savybes, elgesį, pasauliežiūrą ir jeigu žmogus man priimtinais su savo pliusais ir minusais aš jį, leidžiu sau įsimylėti.

Kad as taip galeciau... g.gif Tiesiog leisti arba neleisti sau isimylet.
Man jausmas trenkia galvon ir viskas. wub.gif
Atsakyti