Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip rengti naujagimį per karščius?

QUOTE(Ingushka @ 2006 06 13, 13:48)
Na čia paskaitinėjau ir nusprendžiau, kad ko gero per šiltai rengiu savo mažiukę  doh.gif  . Kai prabus, reiks biškį nulukštent. Nes dabar tai aprengus bodžiuką, marškinėlius (viršutinius), šliaužtus, kojinytes ir kepurytę. Bet miega neužklota.
Kadangi mes gyvenam nuosavam name, tai aš neinu su ja pasivaikščiot, o tik išvežu į kiemą ir pastatau vežimuką pavėsy. Tai gal jai ten ne taip ir karšta  g.gif  ? Juk saulė tiesiogiai nekaitina vežimuko?

jei pavesyje, gal ir ne per karsta. be to, jei vaikutis ramiai miega, vadinasi jam ne per silta mirksiukas.gif tik kepuryte tai imciau zemen - vezimelyje juk neuzpucia mirksiukas.gif
Atsakyti
aš savo dukrytę rengiu su plonom kelnytėm, maikute trumpom rankovėm, kojinytės uždedu batukus, ai dar skarytę ant galvos ax.gif ir pasiimu megztinuką, jei kartais šalta pasidarytų
Atsakyti
šiandien mažę aprengiau bodžiuku, trikotažine suknyte ilgom ramovėm ir plonom kelnytėm. Atrodė, kad jai per karštą, tai tapukus nuaviau. Trumpom rankovytėm aprengti nedrįsau. unsure.gif Bet parskaičiau, kad panašaus amžiaus vaikučius jau rengia trumpom rankovėm , tai dabar jau ramiai ir aš savo mažę rengsiu vėsiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
hmm... mano dviejų su puse mėn. sūnus šiom dienom būna tik su bodžiuku trumpom rankovėm namie (kai miega užkloju plonai), į lauką einant užrišu skarytę ir viskas ax.gif
Atsakyti
Aš savo dukrytę(2,5mėn)Per karščius rengiu tik trumpom rankvėm suknyte.Man karšta,tai ir jai karšta.Nenoriu,kad vaikiukas perkaistų.Ir taip matau,kad nuo perkaitimo mažais spuogeliukais beria verysad.gif
Atsakyti
As savo mazyli rengiu per karscius ti su bodziuku,arba trumpi marskineliai ir pamperis. 4u.gif
Atsakyti
Na mums tai 4 mėnesiai, tai aš rengiu bodžiuką trumpm rankovytėm ir suknelę, kojinytes iki kelių plonytes ir ploną kepurytę - tai čia vidurdienį per pačius karščius. Vakarop užmaunu pėdkelnes. Aš manau geriau vaikui tegu būna vėsiau, negu perkaisti.Perkaitus gali vėjukas supūsti, o jis gana dažnau būna smarkokas.Bet kepurytės manau tikrai reikia, ar skarytės dėl vėjo.
Atsakyti
Dėl kepurytės ar skarytės ir aš sutinku,kad reikia. smile.gif Vėjas jau labai apgaulingas. rolleyes.gif MEs geraiu kepurytę dedamės,nei po to skųsimės ausyčių skaudėjimu.
Atsakyti
As jau pasimokiau su pirmu, kai ji nuo prakaito visa isbere buvo, tai dabar 4men vaikuti rengiu tik suknyte trumpom rankovem arba tik bodziuka. na ir aisku plonas trumpas kojinytes ir kepuryte lauke smile.gif
Atsakyti
Namuose vaika pradejau laikyti is vis nuoga, tik su pampersu arba ir be jo (kai turiu kantrybes), nes tik aprengiu kuo nors - jau slapias. Ir nuogas guledamas visas suslampa. Net nezinau ka daryti. Jau rankyte viena pabere, turbut nuo karscio ir dregmes. Gal du kart dienoje maudyti?
O i lauka kai einu, tai uzdedu plonus marskinelius su ilgomis rankovemis, kelnytes be peduciu ir kepurele. Vezu atidengta vezima, tik ****** pridengiu, kad nenudegtu.
Siaip kepuryte vasara daugiau yra reikalinga nuo saules, kuri labai pavojinga vaiko galvytei ir smegenims, o ne nuo vejo, nes ausu uzdegimai dauguma prasiseda is vidaus, t.y. del slogos, del pieno nuolatinio patekimo i ausis ir t.t. Aisku, jeigu vejas stiprus, tai ir jis pavojingas. Bet kokiu atveju, kepuryte, manau, reikalinga.
Atsakyti
4u.gif sveikos as savo maze lyg atrodo kad irgi mazai rengiu, bet ji visa isberta verysad.gif , masinoj labai karsta kai vaziuojame rekia nesavu balsu, bet bijau padaryti putima, kad neperpustu, namie irgi karstis, nerami visai blink.gif as jau nezinau ka daryti doh.gif
Atsakyti
As savo zuiki namuose per tokius karscius laikau tik su pampersu,o kartais ir visai nuoguciai gulim.Bet jeigu jau einam i laukyti,va kaip siandien karsta,bet vejukas yra, tai aprengiu bodika.O siaip kai silta,tai namuciuose bunam su bodiku,o eidami i lauka sortukus uzsidedam smile.gif
Atsakyti