Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip rengti naujagimį per karščius?

QUOTE(spylka @ 2006 06 22, 10:45)
4u.gif  sveikos as savo maze lyg atrodo kad irgi mazai rengiu, bet ji visa isberta  verysad.gif  , masinoj labai karsta kai vaziuojame rekia nesavu balsu, bet bijau padaryti putima, kad neperpustu, namie irgi karstis, nerami visai  blink.gif  as jau nezinau ka daryti  doh.gif

nevažinėkit per tokius karščius gal... unsure.gif
Atsakyti
Siaubas kaip karšta... Pavėsyje 30 laipsnių... Nuoga mažylė guli visa šlapia. Į laukutį tik su bodžiuku, bet vis tiek ir šlapia, ir žandukai raudoni...
Atsakyti
mano maziukas tai su sortukais ir maikute trumpom rankovem:)ir tiek,nes jam ir taip karsta,tik kai is vezimo isimu tai dar kepuryte nuo saules 4u.gif bet jau masinoj tai.....net ir nezinau ka daryti doh.gif
Atsakyti
Mano pupai 5men., namuose buna tik su pampersu. smile.gif Jei einam i lauka, uzdedu suknute ant petneseliu(labai plona), pampersa ir skaryte. mirksiukas.gif
Nevilkit savo vaikiuku persiltai, kai toks karstis, kam tos kojines, rubai ilgom rankovem. doh.gif Maziukam perkaitimas yra zymei pavojingiau nei pasalimas. mirksiukas.gif
Pagailekit savo mazyliu, jiems irgi labai karsta, kaip ir jums. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(still_magic @ 2006 06 23, 10:59)
mano maziukas tai su sortukais ir maikute trumpom rankovem:)ir tiek,nes jam ir taip karsta,tik kai is vezimo isimu tai dar kepuryte nuo saules 4u.gif bet jau masinoj tai.....net ir nezinau ka daryti doh.gif

tas pats... ir lauke ne geriau, o dar blogiau nuo to kars2io sad.gif
ir taip alergiškas, o dabar dar plius prakaitinė... draugė patarė nenaudoti pampersų, o trusiukus su palute, bet atrodo, dar blogiau sad.gif
Atsakyti
O ar nepakilus temperatūra Jūsų mažiukams? Nes mūsų stebukliuko temp. 37.2 verysad.gif gydytoja skyrė vaistų, bet aš nedaviau jam prieš naktį, o naktį pamatavau temp. ir nebuvo. O dabar matavau ir 37.3 verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Mačiau šiandien vežėsi vaikiuka, net pleduku užklotą....O karštis koks siaibas...Nadrysau tai mamai nieko sakyti g.gif
Maniškė buvo tik su šortukais ir bliuskyte,O šiaip dažiausiai einam tik su bodžiuku.
Mašinoj uždedu kepurytę ir padarau skersvėjį, nes maniškė kai per karštą tiesiog klykia.
O namuose visada be pamperio, tik kai valgo uždedu, kad neapsysiotu auto kėdutės(ji ten valgo)
Mums beveik penki mėn. bet dar nesirgom...Tfu...tfu...tfu... thumbup.gif
Atsakyti
namie per karščius laksto su pampersu arba be jo,nuogas rolleyes.gif lauke tai ploni šortukai,plona maikutė ir butinai kepurė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolas @ 2006 06 23, 15:39)
O ar nepakilus temperatūra Jūsų mažiukams? Nes mūsų stebukliuko temp. 37.2  verysad.gif gydytoja skyrė vaistų, bet aš nedaviau jam prieš naktį, o naktį pamatavau temp. ir nebuvo. O dabar matavau ir 37.3  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

ne į temą klausimas, bet vistiek... ax.gif
Atsakyti
Mes i lauka tik su bodziuku, be jokiu kepuryciu. Juk suagusiam karsta o maziukui dar labiau, o jei vezimelyje guli tai ten net vejuko nera verysad.gif Negaliu ziureti kai vezimelyje pamatau vaika ilgom rankovem ir su sliauztinukais.
Atsakyti
As irgi jau nebededu kepurytes, kai vejo nera, nes vargsas viena karta tiek suprakaitavo. Dabar geriausias rubas lauke tai toks bodis, kur kartu yra ir minimalus sortukai, o namie tai buna tik su bodziu.
O temperatura tfu tfu tfu nepakilo
Papildyta:
Bet kojinytes i lauka as maunu
Atsakyti
QUOTE(amelijaž @ 2006 06 23, 14:59)
Mačiau šiandien vežėsi vaikiuka, net pleduku užklotą....O karštis koks siaibas...Nadrysau tai mamai nieko sakyti  g.gif

O gal ten po tuo pledu jis nuogas? biggrin.gif. Gal nuo saules pridenge?
Atsakyti