Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai ir įtėviai kalba apie viską

QUOTE(Karusia @ 2013 08 25, 19:43)
oi ačiū smile.gif
Flaxoilas nebetiekiamas. Reikia turbūt prie sėmenų aliejaus šiaip smile.gif

galima ir prė sėmenų aliejaus. Bet tik po valgio- kitaip veiks kaip klizma. Džiugui trečioj klasėj girdžiau neuromezaną. Bet jis vyrukas toks su svoriu, braškei nesiūlau.Yra geros Jadvygos žolių nuo neurozių, nerimui mažinti- kartu ir susikaupimą didina. Geri deriniai, be eterinių žolių. Vaikams galima.Nemigdo, ne slopina motorikos, neveikia raumenyno.Bet čia vėl- gali veikti atvirkščiai- Žiogas labai nuo jų sudirgo, aš gėriau pati- man labai gerai.
Atsakyti
kas yra 'prė"?
vat apie nerimo mažinimą irgi galvoju, nes panašu, kad per vasarą ligoninio nerimo neįveikėm sad.gif Kol kas nupirkau Sedatif, čiulpia vakarais, gal ir priešmokyklinį nerimą kiek apramins....

Papildyta:
p.s. aš sėmenų aliejų praeitais metais į salotas pildavau. Vaikui atskirai į lėkštutę šaukštą wink.gif
Atsakyti
prė- tai yra alfijos beraštystė. Šiaip turėjo būti prie.
Tai va, su tuo sėmenų aliejum yra tokia plonybė- iš tiesų jį reik gert ant tuščios, bet ... tada jį galima gerti tuoj po pusryčių atskirai- ne arbatinį šaukštelį, bet pusantro. Jai labai bjauru reik duonos duot užsikąst. Šviežaus jo nelengva rasti. Kai man jo reikėjo dėl mano onkologinių problemų, tai sunkiai. Karstelėjęs nebeturi tų gerųjų savybių.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2013 08 26, 10:32)
prė- tai yra alfijos beraštystė. Šiaip turėjo būti prie.
Tai va, su tuo sėmenų aliejum yra tokia plonybė- iš tiesų jį reik gert ant tuščios, bet ... tada jį galima gerti tuoj po pusryčių atskirai- ne arbatinį šaukštelį, bet pusantro. Jai labai bjauru reik duonos duot užsikąst. Šviežaus jo nelengva rasti. Kai man jo reikėjo dėl mano onkologinių problemų, tai sunkiai. Karstelėjęs nebeturi tų gerųjų savybių.

Vilniuje šviežią sėmenų aliejų perku prie HAlės turgaus, būna ir prie Karoliniškių maximos. Vartojam odai tepti (mažiuko labai sausa), valgome su virtomis bulvėmis dar ir kanapių sėklų maltų užbarstau...niam niam, kaip skanu.
Dar naudojam kedrų riešutų aliejų. Dar skanesnis.
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2013 08 26, 11:07)

Dar naudojam kedrų riešutų aliejų. Dar skanesnis.

Šitą puseserė naudojo imunitetui gerinti. Vaikas gerdavo net nesiraukydamas.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 08 26, 13:03)
Šitą puseserė naudojo imunitetui gerinti. Vaikas gerdavo net nesiraukydamas.

o mes pradejom gerti zuvies taukus LYSL naturalaus skonio ir lasiukus vitamino C.tik mergyte raukosi baisiai neskanus tie taukai net ziaugcioja.
Atsakyti
QUOTE(deola @ 2013 08 27, 09:59)
o mes pradejom gerti zuvies taukus LYSL naturalaus skonio ir lasiukus vitamino C.tik mergyte raukosi baisiai neskanus tie taukai net ziaugcioja.

su duona duok. Tiesiog išdažyti su juoda duona. Pati pamenu iš savo vaikystės kad buvo skanu.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2013 08 27, 13:34)
su duona duok. Tiesiog išdažyti su juoda duona. Pati pamenu iš savo vaikystės kad buvo skanu.

gerai pabandysiu.nes duona tai valgo.o jau kaip pamato sauksteli su taukais tai net rekia tai rekianciai pilu i gerkle net gaila vaiko. verysad.gif
Atsakyti
Aš duodu eye q skystį(noramedos), tai jis toks beveik bekvapis, na turi tokį citrinų ar vanilės pokvapį, ne toks šlykštus kaip žuvų taukai. Dar duodavau esprico ir eye q kapsules, tai jos labai bjaurios. Siūlydavau su saldainiu nuryti išspaustą iš jų skystį. O šiaip tai žuvų taukai nuo pat pirmų dienų pas mus. tik mes buvom sugalvoję tokią akciją - atrakciją: sustojam suaugę ratu ir baisiai giriam, kad tuoj tuoj prarys, o tada garsūs plojimai.
Atsakyti
QUOTE(deola @ 2013 08 28, 17:25)
gerai pabandysiu.nes duona tai valgo.o jau kaip pamato sauksteli su taukais tai net rekia tai rekianciai pilu i gerkle net gaila vaiko. verysad.gif

nedaryk to schmoll.gif
viską, kas nemalonu vaikui - pavesk kam nors kitam, kitaip neįgausi pasitikėjimo. vaikas bijos... ne šaukšto, bet tavęs sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 08 28, 23:05)
nedaryk to schmoll.gif
viską, kas nemalonu vaikui - pavesk kam nors kitam, kitaip neįgausi pasitikėjimo. vaikas bijos... ne šaukšto, bet tavęs sad.gif

Karusia, mano abu baisiai nemėgo nosies valymo procedūrų. biggrin.gif Bet išgyveno ir mama pasitiki labiausiai.
O pagyrimai už tinkamą elgesį nemalonių procedūrų metu mums itin veiksmingi.
Žuvies taukus mažasis kol kas kramto kapsulę ir mėgaujasi turiniu, o didžioji praryja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 08 28, 22:05)
nedaryk to schmoll.gif

as irgi kazkaip bijau to paskui bijos ka nors valgyt.nezinau cia reikia gerai pamastyt
Atsakyti