[quote=simbute,2013 07 26, 15:00]
SIMBUTE, o kodėl ten nesidarytum, ar dar buvo kokių nesklandumų? Kas jums nepatiko? Nes man patinka tas jų kompleksas už 13000 zl, ir jie visus IMSIUS daro ir t. t., tai visai mąstėm
[/quote]
Kitty Kitty

Viskas bus gerai, svarbu tyrimas padarytas

O ir atsakymai privalo buti geri

tiek laukta
Is tikro tai bardakelis ten, zmoniu daug, turbut pati matei, klinika suprantu labai populiari ir man tai kvepejo konvejeriu
Sutinku tie turi tikrai gerus pasiulymu paketus, kaina prieinama All Inclusive IVF 12.990 zł, jei reikia daro ir All inclusive genetics uz 17.490 zł, manau irgi labai protinga kaina
dar perskaiciau visus atsiliepimus mergaiciu is Kalinigrado, kurios daro IVF Invictos filiale Gdanske, na va cia, jau ir susidariau savo nuomone

jei idomu ir skaitai rusiskai
http://www.newkalini...linika-invikta/
Tikrai verta paskaityti, gal pades apsispresti.
laukiam nekantriai tik geru rezultatu
[/quote]
ačiū, būtinai stengsiuos rasti laiko paskaityti, man nepasirodė, kad daug žmonių,gal tiesiog tokia diena buvo

Pas Treijsą daugiau, na bet mes iš karto kilome į antrą aukštą,kur daro tyrimus, o konsultuoja, kaip supratau, pirmame aukšte, mes ten nebuvom. Gdanske šiek tiek pigiau, bet dar ilgiau važiuoti...aišku, vasarą neblogai, prie jūros, galima būtų tuo pačiu kaip ir paatostogauti, bet mes vasarą jau nespėsim bet kuriuo atveju. Nu reikės paskaityt tą forumą. Man labai svarbu,kad normaliai konsultuotų, skirtų dėmesio, atsakinėtų į klausimus.. Jeigu to nėra, tai prastai. Tas variantas su genetiniais tyrimais man irgi labai patinka, ypač jei fragmentacija didelė

Jūs nebuvot konsultacijoje? Kažin kaip jiems su anglų kalba, ta registratorė tai vos stenėjo, mykė kažką, sakau, kalbėkit lenkiškai geriau

Bet terminų lenkiškai tai nesuprasiu,tik bendrom temom.. Nu žodžiu, yra apie ką pagalvoti.