Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Fea @ 2013 07 26, 09:19)
nu ale tikrai ciudai...negali paimt ir meilu atsiust doh.gif gal sudetinga ten is tos sistemos istraukt... nu jo,skambink, sakyk siuskit meilu MAN ir vsio doh.gif
bet tokie va bajeriai ir numusa paskui nora ka nors daugiau turetu su tokiom kontorom bendra doh.gif

Įsivaizduok, jau dvi valandas abu skambiname.. Muzikytė, tralialia, visi operatoriai užimti, lyg čia būtų koks bankas per krizę, nežinau doh.gif verysad.gif O ta jų online sistema šiandien neveikia, "the page can't be displayed" ir nors uodegą nusigraužk. telefonų nekelia. Jokių. Elektra dingo ar kas jiems yra? doh.gif Tokie dalykai išnervina turbūt labiau negu visos procedūros.. Nu ir ką daryti, penktadienis, jei šiandien neprisiskambinsim, vėl mažiausiai iki pirmadienio laukti..

Supranti, kai aš su ja kalbėjau telefonu, aš taip ir supratau, aš pasakiau jai, kad sistemoje nesimato, prašom atsiųsti DNR fragmentacijos testo rezultatus e-mailu, nu kaip dar aiškiau pasakyti? doh.gif
Atsakyti
Kity doh.gif Nu tikrai, kad kantrybe gali trukti verysad.gif

Bandyk dar skambint, nes jie tai i e-mailus neatraso doh.gif Tikrai uzjauciu verysad.gif

Mums tai viskas ten vyko sklandziai per 5 dienas atsakymai sistemoje g.gif
Bet siaip sutinku su tavim, ten IVF tikrai nedaryciau schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 07 26, 11:02)
Įsivaizduok, jau dvi valandas abu skambiname.. Muzikytė, tralialia, visi operatoriai užimti, lyg čia būtų koks bankas per krizę, nežinau doh.gif  verysad.gif O ta jų online sistema šiandien neveikia, "the page can't be displayed" ir nors uodegą nusigraužk. telefonų nekelia. Jokių. Elektra dingo ar kas jiems yra?  doh.gif Tokie dalykai išnervina turbūt labiau negu visos procedūros.. Nu ir ką daryti, penktadienis, jei šiandien neprisiskambinsim, vėl mažiausiai  iki pirmadienio laukti..

Supranti, kai aš su ja kalbėjau telefonu, aš taip ir supratau, aš pasakiau jai, kad sistemoje nesimato, prašom atsiųsti DNR fragmentacijos testo rezultatus e-mailu, nu kaip dar aiškiau pasakyti? doh.gif

o tai tas psl tikrai neveikia? gal tik tavo kompas neatidaro? g.gif vyrui ir neatidaro?
blyn,tikrai uzknisa doh.gif unsure.gif o dar, kaip tu sakai, savaitgalis pries akis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 07 26, 10:02)
Įsivaizduok, jau dvi valandas abu skambiname.. Muzikytė, tralialia, visi operatoriai užimti, lyg čia būtų koks bankas per krizę, nežinau doh.gif  verysad.gif O ta jų online sistema šiandien neveikia, "the page can't be displayed" ir nors uodegą nusigraužk. telefonų nekelia. Jokių. Elektra dingo ar kas jiems yra?  doh.gif Tokie dalykai išnervina turbūt labiau negu visos procedūros.. Nu ir ką daryti, penktadienis, jei šiandien neprisiskambinsim, vėl mažiausiai  iki pirmadienio laukti..

Jeigu jau sako kad yra, tai gausi tuos rezultatus Kitty, taip nesinervuok 4u.gif Zinau kad kantrybes truksta, as irgi tokia pati,bet gal tiesiog koks serveris uzluzes pas juos ar pan, del to ir nepasiekiat internetu. Man panasiai buvo, as savo gyditojos puslapi norejau paziuret pries pasirenkant kur IVF daryt, ir niekaip neatidare kokia savaite ar net 2, o po to normaliai tas puslapis veike, tad gal ir pas juos tiesiog technines kliutys. Svarbu kad pasake jog jau yra, tad greitai jau suzinosi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 26 liepos 2013 - 10:34
KYTULI eina sau. verysad.gif o neiseitu jums gal ten nuvaziuot ir saliarkos maziau sunaudotumet,negu per tuos telefonu8s.nu negali tokioj istaigot but tokiu nesusipratimu. doh.gif
Atsakyti
Nu va, panos, pasakoju. Žodžiu, psichai laisvėje. Prisiskambino vyras pagaliau. Esmė tokia: užlūžo jų sistema, o el. paštu ir telefonu jie info neteikia. Toks protokolas. Atsakymams gauti yra tik du būdai: ateiti pas juos fiziškai arba pasižiūrėti sistemoje. Vyras tai moteraitei sako, ar jūs suprantat, kad jūs nesąmones kalbat, kaip aš galiu pasižiūrėti sistemoje, jeigu ji neveikia? taip, sako, aš jus suprantu, bet nieko negaliu padėti. Laukite, kol sutvarkysime sistemą,kito būdo nėra. Ji MATO tuos skaičiukus, bet pasakyti negali ir negali atsiųsti. Vat taip.

Nu ką, viskas, laukiam, nieko daugiau nebepadarysi, nusiraminu, dirbu, yra kaip yra. Savo pačios labui tikiuosi, kad ta sistema kada nors pradės veikti ir ten TIRKAI bus tie rezultatai.

Ačiū visoms už palaikymą. 4u.gif

Esposa, nuvažiuot mums reikia dviejų parų, klinika Varšuvoje, mes Kaune, 500 km į vieną pusę.

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Cha, manot, viskas? Detektyvas tęsiasi smile.gif Pagaliau pavyko prisijungti. Ir nėra to atsakymo, tik tie patys pirmieji du, spermograma ir morfologija. Taigi grįžom į išeities tašką. Super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 07 26, 12:17)
Cha, manot, viskas? Detektyvas tęsiasi smile.gif Pagaliau pavyko prisijungti. Ir nėra to atsakymo, tik tie patys pirmieji du, spermograma ir morfologija. Taigi grįžom į išeities tašką. Super smile.gif

Siaubas tai kaip čia gaunas - jie mato, Jūs ne? doh.gif
Sudėtingai kažkaip vis tik.
Panašu vėl skambučiai laukia. Teefono sąskaita bus įspūdinga unsure.gif

Realiai o jei pasidaryti tyrimą ir palauktia atsakymų pora dienų g.gif
Ar ilgiau ten tyrimas vyksta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 07 26, 12:17)

nu blyn...tai gal tiesiog dar stringa ta sistema...gal kazkas ne taip g.gif gedimas gal koks yra...veliau gal rodys. nebesinervuok...veliau dar bandyk ziuret unsure.gif
Atsakyti
Myliu SM wub.gif Eilinį kartą įsitikinu, kad pagalbos čia sulauksi daugiau ir greičiau negu iš pažįstamų ar draugų, ačiū Blankai, kuri viską padėjo išsiaiškinti, mums prie sistemos leidžia prisijungti, bet jie negali įkelti to tyrimo. Svarbiausia, kad jis YRA ir mums nereikės antrą kartą važiuoti doh.gif Viskas, dabar jau tiesiog laukiu ir toliau laikom kumštukus už mūsų PUPO 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Vasareuk, Blanka1, Neverk, mama - tikėkimės, kad jūsų laukia tik geros emocijos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(MYG @ 2013 07 26, 12:55)

Realiai o jei pasidaryti tyrimą ir palauktia atsakymų pora dienų g.gif
Ar ilgiau ten tyrimas vyksta? g.gif

sakė, kad trunka apie savaitę, Simbutė va gavo po 5 dienų. Tai viskas priklauso nuo to, kiek turit laiko ir pinigų smile.gif

Bet tikriausiai šiaip nebūna tokių problemų, čia tik mes amžini "neviazučkos" biggrin.gif

SIMBUTE, o kodėl ten nesidarytum, ar dar buvo kokių nesklandumų? Kas jums nepatiko? Nes man patinka tas jų kompleksas už 13000 zl, ir jie visus IMSIUS daro ir t. t., tai visai mąstėm g.gif
Atsakyti

SIMBUTE, o kodėl ten nesidarytum, ar dar buvo kokių nesklandumų? Kas jums nepatiko? Nes man patinka tas jų kompleksas už 13000 zl, ir jie visus IMSIUS daro ir t. t., tai visai mąstėm g.gif
[/quote]

Kitty Kitty 4u.gif Viskas bus gerai, svarbu tyrimas padarytas thumbup.gif O ir atsakymai privalo buti geri 4u.gif tiek laukta 4u.gif

Is tikro tai bardakelis ten, zmoniu daug, turbut pati matei, klinika suprantu labai populiari ir man tai kvepejo konvejeriu blush2.gif

Sutinku tie turi tikrai gerus pasiulymu paketus, kaina prieinama All Inclusive IVF 12.990 zł, jei reikia daro ir All inclusive genetics uz 17.490 zł, manau irgi labai protinga kaina thumbup.gif

dar perskaiciau visus atsiliepimus mergaiciu is Kalinigrado, kurios daro IVF Invictos filiale Gdanske, na va cia, jau ir susidariau savo nuomone ax.gif jei idomu ir skaitai rusiskai
http://www.newkalini...linika-invikta/

Tikrai verta paskaityti, gal pades apsispresti. 4u.gif

laukiam nekantriai tik geru rezultatu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=simbute,2013 07 26, 15:00]
[/quote]
Kitty Kitty 4u.gif Viskas bus gerai, svarbu tyrimas padarytas thumbup.gif O ir atsakymai privalo buti geri 4u.gif tiek laukta 4u.gif

Is tikro tai bardakelis ten, zmoniu daug, turbut pati matei, klinika suprantu labai populiari ir man tai kvepejo konvejeriu blush2.gif

Sutinku tie turi tikrai gerus pasiulymu paketus, kaina prieinama All Inclusive IVF 12.990 zł, jei reikia daro ir All inclusive genetics uz 17.490 zł, manau irgi labai protinga kaina thumbup.gif

dar perskaiciau visus atsiliepimus mergaiciu is Kalinigrado, kurios daro IVF Invictos filiale Gdanske, na va cia, jau ir susidariau savo nuomone ax.gif jei idomu ir skaitai rusiskai
http://www.newkalini...linika-invikta/

Tikrai verta paskaityti, gal pades apsispresti. 4u.gif

laukiam nekantriai tik geru rezultatu wub.gif 4u.gif
[/quote]

ačiū, būtinai stengsiuos rasti laiko paskaityti, man nepasirodė, kad daug žmonių,gal tiesiog tokia diena buvo g.gif Pas Treijsą daugiau, na bet mes iš karto kilome į antrą aukštą,kur daro tyrimus, o konsultuoja, kaip supratau, pirmame aukšte, mes ten nebuvom. Gdanske šiek tiek pigiau, bet dar ilgiau važiuoti...aišku, vasarą neblogai, prie jūros, galima būtų tuo pačiu kaip ir paatostogauti, bet mes vasarą jau nespėsim bet kuriuo atveju. Nu reikės paskaityt tą forumą. Man labai svarbu,kad normaliai konsultuotų, skirtų dėmesio, atsakinėtų į klausimus.. Jeigu to nėra, tai prastai. Tas variantas su genetiniais tyrimais man irgi labai patinka, ypač jei fragmentacija didelė g.gif Jūs nebuvot konsultacijoje? Kažin kaip jiems su anglų kalba, ta registratorė tai vos stenėjo, mykė kažką, sakau, kalbėkit lenkiškai geriau smile.gif Bet terminų lenkiškai tai nesuprasiu,tik bendrom temom.. Nu žodžiu, yra apie ką pagalvoti.
4u.gif
Atsakyti