laba. Gal galetumete padeti apsispresti- kuom sildyti fibo blokeliu siena ?!! Vata ? Polesterolas ? ar vata karkase su ventiliuojamu oro tarpu ? aciu labai.
QUOTE(mamyteJ @ 2010 06 03, 21:41)
laba. Gal galetumete padeti apsispresti- kuom sildyti fibo blokeliu siena ?!! Vata ? Polesterolas ? ar vata karkase su ventiliuojamu oro tarpu ? aciu labai.
Rekupas bus name?
QUOTE(mamyteJ @ 2010 06 03, 21:27)
Nebus.
Na dar ir nuo stogo paisltinimo tai priklauso, bet....manau, kada tada biskuti tinkamiau "KVEPUOJANTI"

QUOTE(zojux @ 2010 06 03, 22:32)
Na dar ir nuo stogo paisltinimo tai priklauso, bet....manau, kada tada biskuti tinkamiau "KVEPUOJANTI"
siltinimo medziaga 

bet kaip suprantu tinkuot vata nelabai gerai ?! manau dalis dregmes igeriama ir is isores , pvz lietui lyjant ant fasado. o girdejau kad vatai suslapus jau sunku ja isdziovinti.
Papildyta:
QUOTE(mamyteJ @ 2010 06 03, 22:43)
bet kaip suprantu tinkuot vata nelabai gerai ?! manau dalis dregmes igeriama ir is isores , pvz lietui lyjant ant fasado. o girdejau kad vatai suslapus jau sunku ja isdziovinti.
a siaip stogas aisku vata siltintas
QUOTE(mamyteJ @ 2010 06 03, 22:46)
Papildyta:
Papildyta:
Geriausias varijantas tada ventiliuojamas fasadas (vata)
QUOTE(biesas66 @ 2010 06 03, 23:57)
Geriausias varijantas tada ventiliuojamas fasadas (vata)
dar klausimas-pas mus sienos bus iš blokelių ir šiltinsim polistirolu, bet mansardoje bus švieslangis iš priekio blokeliai šonai karkasas, noriu paklausti ka prisukti prie karkaso kad šiltinan blokelius galėtumėm užeiti ant karkaso su polistirolu, kad neputu, nepelytu ir t.t.
QUOTE(pego @ 2010 06 04, 20:25)
dar klausimas-pas mus sienos bus iš blokelių ir šiltinsim polistirolu, bet mansardoje bus švieslangis iš priekio blokeliai šonai karkasas, noriu paklausti ka prisukti prie karkaso kad šiltinan blokelius galėtumėm užeiti ant karkaso su polistirolu, kad neputu, nepelytu ir t.t.
O ka konstruktorius sako? AR cia bandote jy pergudrauti?
QUOTE(biesas66 @ 2010 06 05, 10:20)
O ka konstruktorius sako? AR cia bandote jy pergudrauti?
kaip statybinikui tai jums turėtų būti elementatus atsakymas

QUOTE(pego @ 2010 06 05, 09:42)
kaip statybinikui tai jums turėtų būti elementatus atsakymas
o mes tik norime pasitikrinti, gal galime ir paprastesnių ir pigesnių variantų 

Provokacijai nepasirasau

Ps. As uz vata.
Papildyta:
man iskyla klausimas.. Jei sonai medinis karkasas-kas trugdo ir prieki toki pat daryti ir isvengti dvieju medziagu sujungimu? kam maisyti dvi medziagas jei gali padaryti vienalyte siena ir isvengti bereikalingu vaiksciojimu judejimu sujungimo vietose? Beto ant medzio karkaso deti pulistirola as niekada nesu dejes.

Kreipkites i EVOY jis tikrai jum patars nes turi didele baze pavyzduku.
QUOTE(biesas66 @ 2010 06 05, 10:59)
Provokacijai nepasirasau
Ps. As uz vata.
Papildyta:
man iskyla klausimas.. Jei sonai medinis karkasas-kas trugdo ir prieki toki pat daryti ir isvengti dvieju medziagu sujungimu? kam maisyti dvi medziagas jei gali padaryti vienalyte siena ir isvengti bereikalingu vaiksciojimu judejimu sujungimo vietose? Beto ant medzio karkaso deti pulistirola as niekada nesu dejes.
Taip kad jei norite prisikabinti,sugalvokite kanors kita.

Ps. As uz vata.
Papildyta:

priekabiavimo aš niekur neižvelgiu

p.s. EVOY kažko dabar nesirodo

QUOTE(pego @ 2010 06 05, 18:43)
priekabiavimo aš niekur neižvelgiu
aš uždaviau klausimą ir norėjau atsakymo
dėl jūsų varianto kad visur karkasas, pirmas aukštas blokelių tai jie nuo apačios mūrysis iki viršaus ir pereis ir i mansarda,(vadinamas švieslangis iš priekio blokeliai o šonai bus stogas ir karkasas) tai kaip šiltinsim norime kad visur eitų viena medžiaga -putplastis, aišku galima ir lentutėm apkalti šonus,

man kazkaip pulistirolas ant karkaso isvis nesirisa. Nezinau,nekoks as busiu patarejas siuo atzvilgiu. Medis vaiksto,ir gana smarkiai ,o jus jy norite supirsti dar su blokeliais .. Esu beveik isitikines kad veliau turesite iskilimu jei darysite su pulistirolu ir ant virsaus tinkas kaip suprantu.