Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos apie vyro ir moters santykius

Sveikutes,

Kaip ir visose seimose musu seimoje netruksta konfliktu, nesusipratimu ir pan. Po vieno tokio konflikto, kuris tesesi tris nekalbadieniskas asaringas dienas ir baigesi palaimingu susitaikymu, su vyru nusprendem pasidometi seimos psichologija, protingu zmoniu pastebejimais, straipsniais ir pan. (cia daugiau as iniciatore, nes manau, kad mano vyrui vertetu daugiau suzinoti,kaip reikia kurstyti seimos zidini, kad jis pats nepasikursto blush2.gif ). Neesu labai optimistiskai nusiteikusi, kad jis skaitys, bet pameginti verta, o ir tokia knyga namu bibliotekelej nepamaisys.
Gal kas gali pasiulyti nesunkiai skaitoma-nemoksline knyga, kuria galetume pasizaisdami abu perskaityti: seimos psichologija, moters ir vyro tarpusavio santykiai, laimingesnes santuokos receptas ir pan. Pasidalinkit savo pastebejimais, buciau labai dekinga.
Atsakyti
Man patiko Barbaros ir Alano Peace "Kodėl vyrai nesiklauso, o moterys nesiorientuoja žemėlapiuose" . Parašyta labai aiškiai, su jumoru, o svarbiausia, padėjo suvokti daugelį dalykų ir labiau suprasti savo wub.gif
Dar girdėjau gerų atsiliepimų apie Džon Grėjaus knygas ax.gif
Atsakyti
Aciu labai
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2006 06 04, 22:03)
Man patiko Barbaros ir Alano Peace "Kodėl vyrai nesiklauso, o moterys nesiorientuoja žemėlapiuose" . Parašyta labai aiškiai, su jumoru, o svarbiausia, padėjo suvokti daugelį dalykų ir labiau suprasti savo  wub.gif
Dar girdėjau gerų atsiliepimų apie Džon Grėjaus knygas  ax.gif

mes esam perskaite beveik visas dzono grejaus knygas... na jos visai nieko... daug ka padeda suprast, bet visiskai viskuom negalima is ju vadovautis..
o apie vyru orientavimasi zemelapiuose galiu tik tiek pasakyt... vaziuoja autobusu du vaikinukai ir taip intensyviai iesko kur jie cia yra, o man taip norisi pasakyti, kad jei norit rasti, tai pirmiausia zemelapi antraip apsiverskit lotuliukas.gif
P.S. tik niekas neisizeiskit, niekam to netaikiau asmeniskai, tiesiog tik apturejau toki pastebejima " kaip vyrai orientuojasi zemelapiuose" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber722: 05 birželio 2006 - 11:14
QUOTE(amber722 @ 2006 06 05, 12:11)
mes esam perskaite beveik visas dzono grejaus knygas... na jos visai nieko... daug ka padeda suprast, bet visiskai viskuom negalima is ju vadovautis..
o apie vyru orientavimasi zemelapiuose galiu tik tiek pasakyt... vaziuoja autobusu du vaikinukai ir taip intensyviai iesko kur jie cia yra, o man taip norisi pasakyti, kad jei norit rasti, tai pirmiausia zemelapi antraip apsiverskit  lotuliukas.gif
P.S. tik niekas neisizeiskit, niekam to netaikiau asmeniskai, tiesiog tik apturejau toki pastebejima " kaip vyrai orientuojasi zemelapiuose" smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri esat skaičiusi knyga susaugusiems "INTYMIOJI ORGAZMO ISTORIJA" ? bandžiau rast info internete, bet nelabai ka radau.
Atsakyti
QUOTE(lutuke @ 2006 06 04, 22:30)
Gal kas gali pasiulyti nesunkiai skaitoma-nemoksline knyga, kuria galetume pasizaisdami abu perskaityti: seimos psichologija, moters ir vyro tarpusavio santykiai, laimingesnes santuokos receptas ir pan. Pasidalinkit savo pastebejimais, buciau labai dekinga.

Gal čia ką nors išsirinksi. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 27 sausio 2007 - 21:07
QUOTE(Baltija @ 2006 06 04, 22:03)
Man patiko Barbaros ir Alano Peace "Kodėl vyrai nesiklauso, o moterys nesiorientuoja žemėlapiuose" .

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif iš tos pačios serijos yra daug super knygų. " Kodėl vyrai nori sekso ir moterims reikia meilės", " Kodėl vyras turi niekada nemeluoti moteriai", " Kodėl vyrai iš tikrųjų negali daryti daugiau nei vieną dalyką vienu metu" ir kt... verčiau pavadinimus iš anglų kalbos, tai g.b. netikslūs,bet knygos vertos dėmesio..
Atsakyti
Miroslav Plzak. “Sutuoktinių dziudo. Skęstanti santuoka”. Alma littera, 2005. Labai vertinga ir protinga knyga. Ten tikrai daug atsakymų galima surast.
Atsakyti
as galiu viena atsiust, bet rusu kalba bus, parasyk i a.z.
Atsakyti
esu skaicius keleta..visos bendro turinio,net kai kurios dalys tokios pat biggrin.gif
vienu zodziu pirmiausia turime ismokti klausytis vienu kitu ir girdeti ka sako..Situo ir remiamasi visokiose situacijose....tos knygos padeda suprasti konfliktu beprasmiskuma,kitaip pazvelgti i partneri,bet jos nepades jei nera meiles,supratimo ir noro buti kartu nors vienam is poros biggrin.gif

o siaip nieko ten kazko stebuklingo nera,tik tiek kad moterys ir vyrai sakydami viena-masto kita ir gaunasi nesusikalbejimas doh.gif
Atsakyti
Man tai labai patiko ta knyga "kodel vyrai nesiklauso, o moterys nesiorentuoja zemelapiuose". mano vyras nemegsta skaityti, bet as jam papasakoju, ir jam patiko si knyga smile.gif
Atsakyti