Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos apie vyro ir moters santykius

QUOTE(*Liepa18* @ 2013 06 04, 08:33)
Mums irgi patiko ši.
Turiu PDF formate ją, jei kas norite galiu persiųsti.

OJOJ!!!! as labai noreciau blush2.gif
Atsakyti
Netyčiom užsukau į šią temą ir kiek puikių rekomendacijų radau ax.gif Kol kas lyg viskas ir gerai tarp manęs ir antrosios pusės, bet aš esu tos nuomonės, kad ruoštis reikia iš anksto, pasirengti galimiems sunkumams ir suprasti kas su tavimi vyksta. Todėl vis ieškau kažkokios geros knygos, kurią būtų verta pasiskaityti. John Gray tikriausiai visas perskaičiau, kurias radau nusipirkti - daug gerų ir vertingų įžvalgų, net leidau sau pasibraukti kai kurias vietas. Taip pat draugė rekomendavo paskaityti "Per juokus į geresnę santuoką", tikiuosi ir joje kažką sau atrasti.
O gal kas skaitė naują Lapinų knygą "Santuokos alchemija"? Galvoju pirkti, bet norėčiau išgirsti atsiliepimų, ar verta... g.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas turite pdf formate Willard F. Harley knygą „Jo norai, Jos norai“
Atsakyti
QUOTE(lutuke @ 2006 06 04, 22:30)

Gal kas gali pasiulyti nesunkiai skaitoma-nemoksline knyga, kuria galetume pasizaisdami abu perskaityti: seimos psichologija, moters ir vyro tarpusavio santykiai, laimingesnes santuokos receptas ir pan. Pasidalinkit savo pastebejimais, buciau labai dekinga.

manau pilnai uzteks perskaityti viena Anderseno pasaka. ir laiko sutaupysit ir gyvenimas bus zymiai paprastesnis, jei gyvensit pagal pasakoje nurodyta laimingos santuokos recepta.

http://www.vaikams.l...-bus-gerai.html

tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Cibyte @ 2015 07 07, 14:00)
OJOJ!!!! as labai noreciau  :geda2:

Man irgi labai idomu, gal galima butu
Atsakyti