Įkraunama...
Įkraunama...

Adams kids, Asda, Next, Laredoute ir kt.

QUOTE(myma @ 2013 07 25, 20:30)
ryt prieš išvažiuojant, nulakinsiu į stotį ir prašysiu jums sms, o jūs temoje parašykite merginoms kas kaip  mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti

Kaunas, Žaliakalnis- Dainava
1. Radmile
2. loretabr
3. Mylita
4. renita53
5. egijux
6. zuvyte:)
7. tinaangel

Sio sarasiuko mergaites,siuntinuka myma issiunte,Kaune jis bus 16 val. Paimti vaziuosiu po pietu,tai manau galite uzsukti i stoti pasiimti,kam nepatogu Panemune. Kelinta tiksliai vaziuosiu ,parasysiu iki 15val. Su savimi tureti po 3.14 lt be grazos. Myma sumokejo 22 lt. Jei kuri vaziuosite i stoti praneskite,kad be reikalo nelaukciau.Mano numeris 860091123 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egijux @ 2013 07 26, 09:43)
Kaunas, Žaliakalnis- Dainava
1. Radmile
2. loretabr
3. Mylita
4. renita53
5. egijux
6. zuvyte:)
7. tinaangel

Sio sarasiuko mergaites,siuntinuka myma issiunte,Kaune jis bus 16 val.  Paimti vaziuosiu po pietu,tai manau galite uzsukti i stoti pasiimti,kam nepatogu Panemune. Kelinta tiksliai vaziuosiu ,parasysiu  iki 15val. Su savimi tureti  po 3.14 lt be grazos. Myma sumokejo 22 lt. Jei kuri vaziuosite i stoti praneskite,kad be reikalo nelaukciau.Mano numeris 860091123 4u.gif

Stotyje busiu 18.30 . Kam skubu atvaziuokite,nes planuoju link juros 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egijux @ 2013 07 26, 13:42)
Stotyje busiu 18.30 . Kam skubu atvaziuokite,nes planuoju link juros 4u.gif

Atvaziuosiu i stoti 4u.gif
Atsakyti
Merginos ar Myma vis dar gauna pirkti nauja Next kolekcija be procentu? Jei taip ar jau pirko rudens kolekcija?
Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2013 07 28, 19:51)
Merginos ar Myma vis dar gauna pirkti nauja Next kolekcija be procentu? Jei taip ar jau pirko rudens kolekcija?

visu pirma "vis dar gauna pirkti"=laimes dalykas, pasitaikantis kartais ir vadinamas preorderiu
antra to niekad nebuna, tuo metu kai jau beveik menuo nauja kolekcija pardavime, ir visi kas norejo ja seniai turi namie lotuliukas.gif
ir atsakymas, ar pirko? taip, jau kuris laikas apie menesi ji tai kuo puikiausiai daro lotuliukas.gif thumbup.gif tik su visais %.
Atsakyti
Sveikos, grisiu vakare siek tiek papildziau parasa, jei dar bus pageidavimu vakare susirasysim
Atsakyti
Sveiki.

Next užsakinėsite tikriausiai ketvirtadienį?
Atsakyti
QUOTE(Daubarė @ 2013 07 29, 10:53)
Sveiki.

Mane irgi labai domina NEXT
Atsakyti
laba Myma, gal planuojate rinkti HM sia savaite?aciu 4u.gif
Atsakyti
Ir man idomu kada pirks NEXT smile.gif
Atsakyti
na pagaliau namie, einu rinkti užsakymus ir atsakyti į laiškus 4u.gif

QUOTE(Daubarė @ 2013 07 29, 11:53)
Sveiki.

taip ketvirtadienį
QUOTE(Lugennn83 @ 2013 07 29, 12:49)
laba Myma, gal planuojate rinkti HM sia savaite?aciu 4u.gif

iš HM irgi savaitės gale, dar parašysiu ryt arba trečiadienį tiksliau, kai jau matysiu, jog prekės kurios užsakytos praeitą savaitę jau išsiųstos
Atsakyti