Įkraunama...
Įkraunama...

Adams kids, Asda, Next, Laredoute ir kt.

QUOTE(atigila @ 2013 07 24, 14:05)
Nu supratau.
Vadinas ir iš older girls striukę geriau imti 7-8?

jei daugiau nieko neturi panasaus ir reikia butent nesiojimui uz menesio-dveju, tai turbut imciau 5-6. rubai, skirti vyresnems mergaitems ir tokios pat ismeros, bet jaunesnems, manau, kad skiriasi. manau jie kazkiek atsizvelgia ir 5-6 dydis older girls butu siek tiek didesnis, nei 5-6 young girls. bet cia tik mano tokie pastebejimai bei pamastymai is to ka turiu smile.gif o jei turi ka nesioti dabar, tai imciau isaugimui 7-8 wink.gif
Atsakyti
Sveiki.
QUOTE(lasiniuotis @ 2013 07 24, 15:09)
Sveikos,

Svetazim,  kelintа planuojate buti stotyje siandien? jei nespeciau is kur reiks atsiimti prekytes?

Nors klausimas ne man, bet kaip suprantu siuntini ima Sonjieta.

QUOTE(myma @ 2013 07 24, 11:32)
surinkau tokius sąrašiukus

VILNIUS - PAŠILAIČIAI - FABIJONIŠKĖS paima Sonjieta
1. Sonjieta
2. flamingo
3. Alinam
4. Lašiniuotis
5. Krgu
6. Laputa
7.renata.r
8. Svetazim

Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2013 07 24, 15:15)
jei daugiau nieko neturi panasaus ir reikia butent nesiojimui uz menesio-dveju, tai turbut imciau 5-6. rubai, skirti vyresnems mergaitems ir tokios pat ismeros, bet jaunesnems, manau, kad skiriasi. manau jie kazkiek atsizvelgia ir 5-6 dydis older girls butu siek tiek didesnis, nei 5-6 young girls. bet cia tik mano tokie pastebejimai bei pamastymai is to ka turiu smile.gif o jei turi ka nesioti dabar, tai imciau isaugimui 7-8 wink.gif

Dabar viskas aišku. Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Išsiųsta

VILNIUS - PAŠILAIČIAI - FABIJONIŠKĖS paima Sonjieta
sumokėjau 25lt, bus šiandien 17:30val.

1. Sonjieta
2. flamingo
3. Alinam
4. Lašiniuotis
5. Krgu
6. Laputa
7.renata.r
8. Svetazim
9. Abute

[/quote]

Surasysiu visoms AZ.

P.S. "Lašiniuotis" - nera tokio niko, issiunciau "Lasiniuotis" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SONJIETA: 24 liepos 2013 - 14:41
Alytaus siuntinuką planuoju paimti 15 val. Jei galėsite, tai atvykite į stotį (parašykite sms ar pasukite, kad nereiktų veltui laukti). Mano tel 8-682-33022

Jums tas visas malonumas kainuos 3,60 Lt
Atsakyti
Sakykit kas perka vyresniems vaikučiams HM kaip su dydžiais? Aš kiek mžąjam pirkau, tai visi į didžiąją pusę, o kaip vyresniems 10-11 metų, ar atitinka?
Atsakyti
Siauliu siuntinuka paimsiu rytoj , jei pavyks istrukt is darbo per pietus paimsiu, jei ne tik po darbo apie 17.20. Siuntinukus galesite pasiimti centre vytauto 98 gatvej kur dirbu arba pietiniam Lyros 8-11, kaip kam patogiau tel. 867623131 4u.gif
Atsakyti
Laba ar uzsakinejat ebay?
Atsakyti
QUOTE(Mano Lėjytė @ 2013 07 24, 22:19)
Laba ar uzsakinejat ebay?

ne iš ebay neperku
Atsakyti
Laba,
kada uzsakymas is sportdirect?
Atsakyti
QUOTE(ligorija @ 2013 07 25, 03:05)
Laba,
kada uzsakymas is sportdirect?

laba,
vakar buvo
Atsakyti
Sveikos, šitą siuntinuką galiu dar nuvežti iki vakaro į siuntų skyrių, jei niekas nepaima, tada lieka pas mane iki pirmadienio, nes nuo ryt išvykstu trims dienoms

Kaunas, Žaliakalnis- Dainava paima.................................
1. Radmile
2. loretabr
3. Mylita
4. renita53
5. egijux
6. zuvyte:)
7. tinaangel

Atsakyti