QUOTE(Kliamka @ 2013 08 31, 20:18)
Vajezus, kam tiek emocijų

Keista kaip visas auto bandot užmaut ant vieno kurpaliaus. Na kiek to greičio ten būdavo su mokomąja... Man variklis niekad nerėkė, neviršijo 2 apsukų. Jei mieste 50km/h laisvai užtekdavo trečios pavaros, tai išvažiavus už miesto pakako ketvirtos. Dabar važinėju 4 mieste, kai viršiju greitį - penkta. Sesė su nauja mašina penkta važinėja 50 km/h su 15 apsukų, o mano variklis taip nemėgsta. Juk skirtingos tos mašinos, kam čia dviratį išradinėt.
Mano instruktorius buvo liuksas, nekeisčiau į jokį.

Nereikia peikti kitų darbo, nepabuvus jų kailyje.
Matai,naujos masinos visos praktiskai vienodos kas pavaras liecia,del senesniu-visaip buna,bet esme tame,kam mokomosios dabar visos naujos,su senesnem nei 10m. paprasciausiai neleidziama mokyti vairuoti,tokia mokykla negautu licencijos...taigi isvada persasi tokia-instruktoriai patys nenori mokytis,na,ir ko jie tada gali ismokyti mokini?
As su savo senute irgi vazineju su 1500 apsuku,bet ikalnej variklis papraso 2000

,penkta jungiu nuo 60,jei nebutu "priburta" greiciu deze (ne pagal gamintoja)-galbut galeciau anksciau...bet lygioj vietoj trumpam nukritus greiciui iki 50 pavaros nemazinu,jei penkta buna...

Siandien va pasiskaiciavau vidutines sanaudas,nuvaziavus 300km-6.6l(na,grubiai imant-7) 100-ui km,kai gamintojas duoda 9l,rezultatai tikrai dziuginantys...
Kas del emociju-as savo nuomone reiskiu kaip iprastai visiskai be emociju...