QUOTE(Ex @ 2013 07 23, 09:56)
Vadinasi pernokinai. Pomidoras turi saldumo, bet rūgštelė šiek tiek jį permuša. Jei jau rankose jauti pomidoro minkštumą, gali jį iškart vištoms sušert
Nu suvalgiau šiandien kietą-buvo panašios spalvos,bet dar neprinokęs,tikrai žalias Jablokas ir rūgštus:oh Jaučiu daug aš šiemet to solanino prirysiu,kol atsirinksiu.
O tavo Black Prince turi būt kietas ar truputį paminkštėjęs?Spalva jau gera,bet dar kietutukai,tai kaip ir mėtausi ar jau būtų teisinga jį ragaut
O kas Černamor ragavot-jis turi būt toks skystokas ir su rūgštele?Ar gal pas mani neteisingas koks arba dar gal neprinokęs buvo...
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 07 23, 10:51)
Puikus, kaip ir visada
Mano lauko pomidorai nepritartų tau

Šiandien skyniau žalius ir roviau lauk,nes ne tik lietus,bet ir rūkai kelintą rytą atvilko marą...Pasigavo ir eksperimentiniai, sėti šiltnamy.Aišku ne visi sunoks,teks daryt daug nuodingos mišrainės pagal Ex ir to žalio čiudno...
QUOTE(diuni @ 2013 07 23, 16:26)

manau , kad tie patys , net atrodo , kad kažkur skaičiau apie tai...bet nepamenu jau dabar ...
Ne, ne tie patys,net krūmai skiriasi.Kiwis aukštesnis už Jabloką,pats pomidoras irgi labiau paplotas ir pas mani jie didesni.Šito dar neragavau...aišku pradžioj arba pernokinsiu,arba pusžalis bus
Asta parašyk tel.į až,užvešiu Spasų