Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai

biggrin.gif

Na bet sakiau, kad nezinosiu, kada zalia pomidora valgyt. jau praeita savaite jis toks i gelsvumo puse buvo, galvoju, gal reik skint, na bet palikau, kaimieciai vistiek zalio pomidoro neskina ( kitokius tai budavo daznai praretina anksciau) , o daba bac... raudonuoja , tamseja.

Ar mazarini ir kliuvai pas jus panasaus dydzio? Vaisiai? Pas mane kliuvai didesni zymiai . Mb viena pasieme , dar tik vos nokstanti , sake bus cia jo biggrin.gif tai liepiau valgyt ( kai jau prinoks ir seklytes spjaudyt )... bandziau svert, bet man iki 500 gr sveriancios svarstykles nesuprato ko is ju noriu. uz keliu dienu pasiimsiu elektronines svarstykles, bandysiu pasvert ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 07 29, 14:29)
nea, truputį ne tokia forma  ax.gif  Turėtų būti apvalus ir geltonas. Čia truputį ovalus ir spalva labiau apelsininė.

O pas mani tas karalius labiau ištinusios širdies formos nei apvalus.Toks į šonus ištemptas,ne į ilgį.Tai gal originalas tada g.gif
Sveikinu,nors tiesą sakant su tokiais balais tai net nereikėjo nervuotis biggrin.gif Bet dabar dar neatsipalaiduojam-teks akylai saugot tą šaunuolį nuo visokių kukuškų doh.gif ...
QUOTE(Lusasita @ 2013 07 29, 14:41)
ir nelemta man turet zaliu pomidoru matyt

Tai,kad ir ta juoda škatulka labai nebloga biggrin.gif
Man patys skaniausi juodi pomidorai-ir Princai,de barao,Cernamor,Tulos,Juodi jūreiviai ir t.t...
O MB patys skaniausi žali Jablokai ir Kiwi,tik dar nesusigaudo kada jie prinokę tongue.gif Skaniausia spalva-Zlato,Fejerverk ir Spas.Iš 14 hibridinių valgomi tik Bolzano ir Gualdino kol kas,visi kiti eina stiklainin-ir cieli,ir makalūzyti.Neskaniausi Berlicio ir Krasnij majak.Šituos vakar barteriu mainiau į keturias rupūžes biggrin.gif
Panašu,kad kitąmet pas mani raudonų pomidorų bus mažuma,nes dar avietinių spalvų noriu išbandyt ax.gif

Atsakyti
pas mane siemet apvaliu raudonu mazuma blush2.gif
tik sibirskij skorospelyj ( labai skanus, ir labai ju daug, kitamet butinai auginsiu ir augiau)
ivet
esmeralda
lia lia fa
chali gali
g.gif
gal dar boney`m ir betaluksa prie tokiu priskirt g.gif
Nors ka cia man kalbet, dar beveik visi neragauti zaluteliai , vos gelsta. Nors namie jau 3 dezes , bet dvi is ju dar noksta, o viena valgymui 5 burnom biggrin.gif
sode palikau atskiruose bliudukuose su pavadinimais nokt, nu nes tikrai paskui neatskirsiu, kai tiek rusiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 07 29, 15:50)

Man patys skaniausi juodi pomidorai-ir Princai,de barao,Cernamor,Tulos,Juodi jūreiviai ir t.t...

Juodų jūreivių nesu nei girdėjus, nei mačius.
Gal galima kokią nuorodą apie juos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 07 29, 15:50)
1, Bet dabar dar neatsipalaiduojam-teks akylai saugot tą šaunuolį nuo visokių kukuškų  doh.gif ...

2. Neskaniausi Berlicio ir Krasnij majak.Šituos vakar barteriu mainiau į keturias rupūžes biggrin.gif
3. Panašu,kad kitąmet pas mani raudonų pomidorų bus mažuma,nes dar avietinių spalvų noriu išbandyt ax.gif

1. o kas čia neseniai man marčią stengėsi iškukuot? biggrin.gif
2. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dar negirdėtas mainų variantas biggrin.gif
3. Avietiniai pomidorai tikrai labai verti dėmėsio wub.gif

Atsakyti
Sodonau "Samocvet sacharnij", turejp būti raudoni su geltonais dryžiais, deja noksta rudi su žaliais dryžiais, šiaip labai skanūs:
user posted image

Raisa, auginu pirmi metai, šiemet išdaviau Delfinus:

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrap: 30 liepos 2013 - 08:15
QUOTE(vobla @ 2013 07 29, 14:26)
Lusasita- super reportazas!
man djuljeta va i aki krito g.gif  unsure.gif atrodo toks derlingas, o jei dar skanus rolleyes.gif

Aš irgi nusižiūrėjus ją kitais metais, jeigu siųsitės, galim kooperuotis ar dalintis. Ir ieškau bendramintės Aladino lempoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2013 07 30, 09:32)
Aš irgi nusižiūrėjus ją kitais metais, jeigu siųsitės, galim kooperuotis ar dalintis.

tai kad Giulietos nereik iš niekur siųstis, ją bet kurioj Sėkluvos parduotuvėj galima įsigyt smile.gif
Atsakyti
vakar suvalgiau viena is dvieju KAZKA. labai jau forma panasus URIBURI ir GIULJETOS . Ziurejom ziurejom su mb, tai dziules lygtais spenius galiukuose turi ( nu bet ne visos, kitose ir skylutes yra g.gif ), o uriburi su skylutemis galiukuose. Tai vat suvalgiau toki ilga su skylute , speju kad visgi uriburi... ir man jis labai patiko savo skoniu ... Nors man kolkas visi ragaujami skanus ax.gif Kiekvienas savaip skanus. O bendram bliude tai isvis skanumelis biggrin.gif

Kaip reiks apsisprest del kitu metu ka augint g.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2013 07 30, 10:47)
Nors man kolkas visi ragaujami skanus  ax.gif Kiekvienas savaip skanus.

ir man panašiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Mergaitės , va tokį turiu nežiniuką , peržiūrėjau ,ką sėjau , nu nežinau , neatpažįstu tokio biggrin.gif
apačia apvalgyta , bet vaisiai šiek tiek ištęsti į ilgį , na nėr apvalūs visai , nėr dideli , gal arti 100 gramų , ir apačioj kekės normalios , o aukščiau skėtinės, gal nuotraukoj tik nelabai matyti...derlingas...na kas toks g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2013 07 29, 18:44)
Juodų jūreivių nesu nei girdėjus, nei mačius.
Gal galima kokią nuorodą apie juos? 4u.gif

Ai,ne taip parašiau biggrin.gif Black sea man tikrasis pavadinimas.Bet aš visus savaip pervadinu,kad lengviau atsiminčiau ką auginu ax.gif
QUOTE(saintlina @ 2013 07 29, 21:37)
3. Avietiniai pomidorai tikrai labai verti dėmėsio  wub.gif

A kokie tie patys pačiausi iš tų avietinių?Aš kol kas tik Rozovyj miod nusižiūrėjus...Beje,ar jis avietinis g.gif ?

O pas mani vienam šitnamy baltasparnių atsirado doh.gif Nu negali gi būt kitaip-jei ne liga,tai kokie skraiduoliai čiulpiantys.Kad linksmiau būtų... verysad.gif Dabar į šiltnamį eisiu su šnapsu ir geltonom girliandom-každyj dien kak prazdnik.
Atsakyti