Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai

biggrin.gif o , tai pirksim...jei , sakai , kad skanus...jei turės Regila...
aš radau tik tokią citatą
Bulgarian varieties from Tamara Yaschenko - Best, Bolgarska Hala, Donat Chushka, Viktoria.
tai gal bulgariškas tas pomikas...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 07 30, 16:55)
biggrin.gif o , tai pirksim...jei , sakai , kad skanus...jei turės Regila...
aš radau tik tokią citatą
Bulgarian varieties from Tamara Yaschenko - Best, Bolgarska Hala, Donat Chushka, Viktoria.
tai gal bulgariškas tas pomikas...

Va va. Tikrai bus sitas. Tik pavadinimas neteisingai parasytas pas mane bigsmile.gif Bolgarska Hala bus bigsmile.gif Neptikesit, bet turiu ir Best, Donat Chushka pomidoru po dvi seklytes. Kurias pasidejau kitiems metams, kaip no name. Netilpo siemet siltnamin.
Atsakyti
ai va..o toliau sekant nuoroda pavardės
Vienžo , supratau , kad Rusijoje yra tokia augintoja ir jos daug sėklų veislių yra amerikoj...tai ir , aišku , Rusijoj...
Galėtų Regila kažkiek pašnabždėti , ką ji turės pasiūlyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 30 liepos 2013 - 16:13
QUOTE(diuni @ 2013 07 30, 16:59)
ai va..o toliau sekant nuoroda pavardės
Vienžo , supratau , kad Rusijoje yra tokia augintoja ir jos daug sėklų veislių yra amerikoj...

Todel labai dziaugiuosi,akd bent seklyciu po kelias turiu pasibandymui tokiu idomesniu. Vat German Johnson avietinis irgi super. Derlingas, skanus pomidorai. Butinai auginsiu kitamet. O kartu su jais ir kitus gautus nebandytus, nematytus.
Atsakyti
Aukse, noresiu sito dickio keliu seklyciu 4u.gif bigsmile.gif As jau pamirsau ka tau zadejau, ko norejai blush2.gif Reikia susirasyti, nes veliau, bijau, kad nebus man kada...
Atsakyti
Sveikos pomidorų augintojos smile.gif

gal atsakys man kas nors kas čia pasidarė su pomidorais g.gif pirkau vynuoginius pomidorus,augo lauke kaip ir viskas o.k užaugo dideli,daug pomidoriukų prinokino,bet va nespėja sunokt ,o jau juoduoja šonai g.gif gaila,tiek jų daug tikros vynuogės ant kekių verysad.gif

AČIŪ kas atsakys
Atsakyti
QUOTE(Ocean Sun @ 2013 07 30, 17:02)
Sveikos pomidorų augintojos  smile.gif

gal atsakys man kas nors kas čia pasidarė su pomidorais  g.gif pirkau vynuoginius pomidorus,augo lauke kaip ir viskas o.k užaugo dideli,daug pomidoriukų prinokino,bet va nespėja sunokt ,o jau juoduoja šonai  g.gif  gaila,tiek jų daug tikros vynuogės ant kekių verysad.gif

AČIŪ kas atsakys

O lapai kaip? Nejuoduoja? Stiebai?
Geriausia tai foto butu mirksiukas.gif
Atsakyti
neturiu mergaitės foto,lapai nejuoduoja,stiebai irgi liuksiški aplamai labai vešlūs krūmai pomidorų,tik va vaisiai nespėja nokt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ocean Sun @ 2013 07 30, 17:10)
neturiu mergaitės foto,lapai nejuoduoja,stiebai irgi liuksiški aplamai labai vešlūs krūmai pomidorų,tik va vaisiai nespėja nokt  g.gif

O kokia rusis vysniuku? Gal juodukai?
Atsakyti
user posted image
(foto internetinė)

pokelis buvo kaip nojaus sėklų tik man rodos sėkluvos buvo pirkta
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 07 30, 17:28)
Aukse, noresiu sito dickio keliu seklyciu 4u.gif  bigsmile.gif As jau pamirsau ka tau zadejau, ko norejai blush2.gif  Reikia susirasyti, nes veliau, bijau, kad nebus man kada...

Man atrodo apie kliuva su tavim tariausi. O tu is manes Olialia norejai. Tai va, dar galesiu keleta seklyciu atsiusti ir sito mirksiukas.gif

Klausimas. Nors koks cia klausimas, niekas gi nezinos. Atsirado neziniukas pas mane. Vienas Brandywine black daigas avietinis g.gif Ir cia tas kur gyriau,akd kekes dideles jo doh.gif Dar neragavau kas per velnias jo skonis, bet jai skanus, tai No names bus derlingas papuoles. Tik tiek,kad aukstis,kaip ir viskas atitinka, o vat vaisius spalva tikrai ne ta. Ir sumaisyti tikrai negalejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ocean Sun @ 2013 07 30, 17:10)
neturiu mergaitės foto,lapai nejuoduoja,stiebai irgi liuksiški aplamai labai vešlūs krūmai pomidorų,tik va vaisiai nespėja nokt  g.gif

šonai juoduoja ar apačios?
Atsakyti