Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai

QUOTE(Kulke @ 2013 07 23, 12:58)
Pasakykit man žioplai, kas yra čatnis?  blush2.gif

Nerealus dalykėlis prie mėšos. Kas tas yr. Pernai viriau neprinokusių, t.y. žalių pomidorų, skanumėlis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 07 23, 12:56)
4u.gif prašom receptą...tokio dar nėr virus ...gal dar bus skaniau nei čatnis ax.gif  4u.gif

prašom http://www.nidosrece...omidoru-dzemas/ biggrin.gif
Su varškės sūriu - apsivalgymas doh.gif Nors aš ir vieną kablioju... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif ooo , dėkui. būtinai bandysiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 07 23, 13:02)
Nerealus dalykėlis prie mėšos. Kas tas yr. Pernai viriau neprinokusių, t.y.  žalių pomidorų, skanumėlis  wub.gif

ax.gif skanu ir mums nerealiai...bet , žiūriu , tas džemas tai visai kas kitko turėtų būti...bet , jaučiu , skanu bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 07 23, 13:08)
4u.gif ooo , dėkui. būtinai bandysiu 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:

ax.gif skanu ir mums nerealiai...bet , žiūriu , tas džemas tai visai kas kitko turėtų būti...bet , jaučiu , skanu bus biggrin.gif

nu mums labai skanu biggrin.gif Baigiant virti dar įlašinau kelis lašus apelsinų eterinio aliejaus - visai nepamaišė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 07 23, 13:02)
Nerealus dalykėlis prie mėšos. Kas tas yr. Pernai viriau neprinokusių, t.y.  žalių pomidorų, skanumėlis  wub.gif

a gal lietuviškai kur yra smile.gif eisiu bandyt ieškot. Aš tai paprastus pomidorų padažus praeitais metais dariau tik, adžiką va dar..... na bet pabandysiu po porą stiklainių ir ko nors kitko..... žiemą tikrai kažko užsimanai ir taip gera kai rūsy stiklainiukai tavęs laukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 07 23, 09:56)

Viskas patinka, aš taip pat gundausi džiovinti pomidoriukus - savo Romas, kurios tikrai puikiai tam tiks.

Bet aš noriu sužinoti, kaip Aladino lempos skonis? Aš jau taip seniai jį nusižiūrėjau kitiems metams, o čia dar tą puikioji Jūsų foto... wub.gif groooožis
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 07 23, 13:12)
a gal lietuviškai kur yra smile.gif eisiu bandyt ieškot. Aš tai paprastus pomidorų padažus praeitais metais dariau tik, adžiką va dar..... na bet pabandysiu po porą stiklainių ir ko nors kitko..... žiemą tikrai kažko užsimanai ir taip gera kai rūsy stiklainiukai tavęs laukia  biggrin.gif

Žalių pomidorų ir obuolių čatnis. Receptų yra begalė. Galima gaminti ir prinokusių, vėl kiek kitoks skonis bus wink.gif
Atsakyti
Ačiū Mičiko už patarimus, kažką reikės išbandyti, šiaip daug labai internete skaičiau, bet visur patarimai maždaug vienodi. Na pirmąjį žingsnį padariau - nukarpiau lapus, nes visur vien lervos, nesuprantu kaip nepastebėjau ankščiau, niekad nėra pas mane jų buvę, šiltnamis atrodo labai vargingai, bet gal pavyks pomidorus išsaugoti ir, tiesa, prikabinau savos gamybos geltonų lipnių lapų... ir nepatikėsit jau po kelių minučių kelios zarazos buvo prilipusios, vakare dar purkšiu su degtine doh.gif
user posted image

Nava ir savadarbis lipnus lapas su tom blusom, kad tikrai limpa prie geltonos spalvos įsitikinau jau po kelių minučių ax.gif na gal man pavyks jas nugalėti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 07 23, 12:24)
Mano izumrudnoje jabloko nenoksta kažko- žalias kaip obuolys, nei minkštėja, nei biski spalvą keičia kolkas. Kaži ko laukia? pavasario ar kaip?

o tas jabloko ir Kivi čiane tie patys pomidorai?
Atsakyti
Aš tik konspektuoju, konspektuoju visokius gardumynus :-) gaila, pomidorai pristabdė nokimą, reikia laukti šilumos. Bet valgom pilna burna ir padariau sultis, visai nieko. Darbe irgi antra savaitė pietums tas pats atradimas - susipjaustom pomidorų, agurkų, rukolos ir brinzos sūrio. tas sūris su geru skoniu, visas daržoves apvelia, uh, kaip visoms skanu (darbo diedams net nesiūlom, ką jie suprantą apie gerus patiekalus biggrin.gif )
Iš neprinokusių pomidorų (kurie rudenį pas mamą likdavo) kiekvienais metais virdavau mišrainę, surydavom mikliai, bet šiais metais jaučiu reiks naujoves bandyt thumbup.gif
Dėkui už receptus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 23 liepos 2013 - 13:12
QUOTE(Mičiko @ 2013 07 23, 12:39)

nemanau
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2013 07 23, 13:26)
Bet aš noriu sužinoti, kaip Aladino lempos skonis?

Tai pats sunkiausias klausimas smile.gif Galvą baigiu nusikasyt begalvodama.. Man skanus. Saldus, bet ne per daug, ir užsimerkus galima suprasti, kad valgai pomidorą, sulčių visai neturi, per barzdą nieks nevarva smile.gif sėklų irgi ne per daugiausia. Tiksliai atitinka rusišką aprašymą.

QUOTE(Mičiko @ 2013 07 23, 13:39)

Ui, nea schmoll.gif Kivis toks skystokas, o Jablokas tvirtos konsistensijos pomidoras.
Atsakyti