Įkraunama...
Įkraunama...

Jūrų kiaulytė - mano mylimiausia

QUOTE(kadukas @ 2013 08 06, 11:08)
As vis paskaitau paskaitau apie jusu mazylius ir jau nebenusedziu ramiai, mums jau eina kazkur 64 nestumo diena, busima mama net valgo atsigulus, bet maisto reikalauja ojojoj essen.gif gaila Pigutes ji tooookia stora, kaip balionelis, net liesti baisu,  atrodo, kad susprogs.

Maniškė lyg tais 68 nėštumo dieną pagimdė. Kantrybės laukiant. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vilkra @ 2013 08 06, 11:27)
Kam vaišių?

user posted image

Mums obuolių biggrin.gif . Mano mažyliai jų dar net neragavę. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2013 08 05, 21:26)
tos moteros jom bele pabumbet  lotuliukas.gif

laugh.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(vilkra @ 2013 08 06, 12:27)
Kam vaišių?

Grazuoles sodininkes wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kadukas @ 2013 08 06, 12:08)
As vis paskaitau paskaitau apie jusu mazylius ir jau nebenusedziu ramiai, mums jau eina kazkur 64 nestumo diena, busima mama net valgo atsigulus, bet maisto reikalauja ojojoj essen.gif gaila Pigutes ji tooookia stora, kaip balionelis, net liesti baisu,  atrodo, kad susprogs.

Kuo daugiau sveikatos jusiskei 4u.gif
Atsakyti
o Tutsė tai jau didelė kiaulaitė. Nenuostabu, kad jai globos nereikia smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Melka @ 2013 08 06, 14:33)
o Tutsė tai jau didelė kiaulaitė. Nenuostabu, kad jai globos nereikia smile.gif

taip jau pana kaip bačkutė.. biggrin.gif manau, gal jau pilna branda atėjo- tai savo teritorijos prireikė.
Atsakyti
QUOTE(antina @ 2013 07 29, 13:00)
Na stai musu senmerges  smile.gif

Gražuolės 4u.gif
Aš irgi "senmergių" tema noriu pasikonsultuot ax.gif Maniškė JK 1,5 metų maždaug, dar neturėjusi vaikučių. Kažkaip labai užsimanėm turėt daugiau negu 1 JK, nes matom kaip jai liūdna. Tik ar nebus jai per vėlu turėt vaikų? Kažkur skaičiau, kad iki 1 metų laiko reikia, kad atsivestų, o vėliau gimdant gali numirt g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2013 08 06, 15:51)
Gražuolės  4u.gif
Aš irgi "senmergių" tema noriu pasikonsultuot      ax.gif      Maniškė JK 1,5 metų maždaug, dar neturėjusi vaikučių. Kažkaip labai užsimanėm turėt daugiau negu 1 JK, nes matom kaip jai liūdna. Tik ar nebus jai per vėlu turėt vaikų? Kažkur skaičiau, kad iki 1 metų laiko reikia, kad atsivestų, o vėliau gimdant gali numirt        g.gif

Rizika yra nemaža. Jei ir viskas bus sėkmingai- kur garantija, kad gims ne berniukas? Žodžiu, jei labai norisi kompanijos ( šaunus noras thumbup.gif ) tai gal antrą mergaitę įsigykit...
Atsakyti
Mes kai domejomes del musu veislines kiaulaites, tai sake, kad veisejai nelabai laikosi tos normos, kad iki metu pagimdyt pirma karta, galima ir kiek veliau, svarbu ne per anksti ir ne per daznai. Siule pasiimti maza kavalieriu ji pasiauginti ir suleisti, taciau labai jau norejom greiciau mazyliu sulaukti kol kiaulaite metuku neturi, tad isigijom jau subrendusi vyriski ax.gif
Atsakyti
Aš visgi nerizikuočiau, suleidinėt metų sulaukusią patelę, daug didesnė tikimybė jos netekt. Geriau nusipirkti dar vieną mergytę. smile.gif
Atsakyti
o gyvūnui nieko tokio, kad liks negimdžius? na juk gamta ir vsio takoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2013 08 06, 18:12)
o gyvūnui nieko tokio, kad liks negimdžius? na juk gamta ir vsio takoje  smile.gif

versijos dvi- arba gerai, arba negerai.

veterinarai irgi pasidalinę į dvi stovyklas. g.gif Žodžiu, taip netekti JK patelės nėštumo ir gimdymo metu yra gana didelė, nes nelabai yra kur kreiptis komplikacijų metu. Jos pakankamai dažnos ir staigios. JK yr būdingi vėžiniai susirgimai- mano vieną JK teko užmigdyti dėl naviko gimdos srityje. Tiksliai nežinau, ar gimdoj buvo, ar šalia kuriam organe. Bet ar būtų išgelbėję, jei ji būtų vaikuota-vėl niekas doriai paaiškinti negali. Viskas šeimininko valioje.
Atsakyti
Nu va, išvažiavo mano mažylė. Pakalbėjom su žmonėm, patiko man žmonės, malonūs. Džiaugiuosi, kad pas juos gyvens, bet kartu ir liūdna, kad gal jau daugiau nebepamatysiu. Parašiau jiem mūsų forumo adresą, tai tikiuosi prisijungs. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 08 06, 11:27)
Kam vaišių?

kai Tutses zvilgsnelis-anuka visi i sonus as cia samij glavnij lotuliukas.gif
Atsakyti