aha, jei reikės laikinos globos Tutsei, tai jos sesuo ją mielai priims 

QUOTE(Melka @ 2013 08 07, 14:16)
Manau, kad laikinos globos tuo reiks jos jaunąjai šeimininkei..

QUOTE(vilkra @ 2013 08 07, 12:48)
Priteriu Jūsų sprendimui
O aš su panele sudariau raštišką sutertį dėl JK priežiūros. Žiūrėsim, kaip seksis
O aš su panele sudariau raštišką sutertį dėl JK priežiūros. Žiūrėsim, kaip seksis

Oi kaip grieztai

QUOTE(due drops @ 2013 08 07, 16:37)
hm.. Na- pati pasiūlė

QUOTE(vilkra @ 2013 08 07, 16:39)
Na jei pati pasiule,tai turetu teseti pazadus

Maniske tai daugiau padejeja nei pagrindine tvarkytoja.Kiek prasau pagalbos,visada pasirupina

QUOTE(due drops @ 2013 08 07, 18:04)
Na jei pati pasiule,tai turetu teseti pazadus
.
Maniske tai daugiau padejeja nei pagrindine tvarkytoja.Kiek prasau pagalbos,visada pasirupina
.Bet narvus valau as 

mano mergina susipykusi su tvarka apskritai, tai reikia "bizūnėlio". O šiaip kažkaip į rašytinius pažadus rimčiau žiūri.
Sveikos,
gal kaunietėm agurkų reikia, kokį maišelį galėčiau parinkti? Nespėjam apvalgyti užaugintus. Tiktų ir rauginimui ir marinavimui ir taip skanūs žalius valgyti...
Jei ką rašykit į až. susitarsim.
gal kaunietėm agurkų reikia, kokį maišelį galėčiau parinkti? Nespėjam apvalgyti užaugintus. Tiktų ir rauginimui ir marinavimui ir taip skanūs žalius valgyti...

QUOTE(vilkra @ 2013 08 07, 17:28)
mano mergina susipykusi su tvarka apskritai, tai reikia "bizūnėlio". O šiaip kažkaip į rašytinius pažadus rimčiau žiūri.
atsiusiu Limpopo ismokys visas tvarkos ir JK ,ir mergike

QUOTE(due drops @ 2013 08 06, 19:56)
Gyvena Vilniuj du jk broliukai dovanojami

pas mus naujienos, prasidejo gimdymas, jau turim viena baltai juoda kiauliuka, lekiu ziuret toliau
turim 3 kiauliukus visi juodai balti
du is ju turi aguti gena

QUOTE(kadukas @ 2013 08 08, 09:06)
pas mus naujienos, prasidejo gimdymas, jau turim viena baltai juoda kiauliuka, lekiu ziuret toliau
du is ju turi aguti gena

saunu

o kas tas "aguti genas"?