Įkraunama...
Įkraunama...

Jūrų kiaulytė - mano mylimiausia

Sekretorė sukūdo !! sveria 1085 g (numetė 100 gr beveik)

aš žinau,kad pamišus, bet man pradėjo vaidentis ligos, ale valgo gerai, bėgioja kaip gazelė. Grūdų negauna gal visą vasarą, na du mėn tai tikrai.
gal nuo to ??

turėčiau džiaugtis gi, nes pradinis svoris jos buvo didokas, bet neramu man g.gif
Atsakyti
QUOTE(Melka @ 2013 07 25, 20:40)

aš žinau,kad pamišus, bet man pradėjo vaidentis ligos, ale valgo gerai, bėgioja kaip gazelė. Grūdų negauna gal visą vasarą, na du mėn tai tikrai.
gal nuo to ??

turėčiau džiaugtis gi, nes pradinis svoris jos buvo didokas, bet neramu man  g.gif

Limpopo ir sukudes,ale jis turi priezasti lotuliukas.gif
Atsakyti
kokią ??

mano triznumas begalinis
Atsakyti
QUOTE(Melka @ 2013 07 25, 21:08)
kokią ??

mano triznumas begalinis

jis isimylejes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 07 25, 10:43)
Čia iš meilių serijos..

QUOTE(raimaza @ 2013 07 25, 10:48)
žavu wub.gif

čia mūsų Džordžiukas wub.gif

kokie laimingi vaikai su savo kiaulytėm - nuotraukos kaip pasakoj. wub.gif

Nu va Margutė į koliažą nepateko, o taip norėjos, matyt per vėlai sugalvojau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Melka @ 2013 07 25, 20:40)

gal nuo to ??

turėčiau džiaugtis gi, nes pradinis svoris jos buvo didokas, bet neramu man  g.gif

Melka, nebijokit, viskas gerai, Maniškė irgi sukūdo per mėnesį, kai buvau pradėjus riboti sausą pašarą, tuolabiau, dabar, po nėštumo, žindydama, kai maisto gauna į valias, sveria 837g. Manekenė. biggrin.gif
Jei jūsiškė jaučiasi gerai, judri, elgiasi kaip visada, valgo, vadinasi viskas gerai. O kaip išmatos? Akytės neašaroja? 4u.gif
Atsakyti
musu Cikitukas pabego... verysad.gif
buvom nusiveze i kaima, paleidom ant zoles pasiganyti, aisku uzdengiau su virsutine narvo dalim, o kai susiruosem namo, nuvoziau dangti ir jau imsiu, o jis man per rankas per rankas istyso ir spuko kiek kojos nesa i krumynus... gaudem gaudem, kalbinom kalbinom, niekaip... galu gale i kazkoki pozemini urva spruko ir dingo is akiu.... verysad.gif

namie kiek esam pasileide niekad niekur nebegdavo, visada toks ramus toks letas, niekur nei zingnelio nezengdavo, savo narve irgi pakankamai ramus budavo, o cia vistik uzjaute laisve ir jau kai pasileido tai niekaip nepavijau (nesinori uzgriut ir sutraiskyt)...

vnz jei kas Birstono apylinkese pamatysit laisvai besigananti baltai juoda kiauliuka - tai ten musiskis...
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2013 07 26, 11:54)
musu Cikitukas pabego...  verysad.gif

vajetau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2013 07 26, 11:54)
musu Cikitukas pabego...  verysad.gif

Labai uzjauciu verysad.gif
Atsakyti
Labukas.
Mes auginam dvi juros kiaulytes biggrin.gif
Vaikai labai nori triju aukstu namuko g.gif Labai noriu jusu patarimo, ar sitas geras
Narvelis

Pagal ismatavimus man kaskaip atrodo aukstai labai zemi g.gif Ar geriau dvieju aukstu pirkti g.gif Patarkit prasom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo domena: 26 liepos 2013 - 14:30
ieskom gal kas dovanoja JK ax.gif
lytis nesvarbu

gal zinot kokios kainos Lepunelyje? ir kur juos rasti, kad nuvaziuoti pasiziureti. kazkaip ju puslapyje informacijos visiskai nera apart tel... g.gif
Atsakyti
QUOTE(domena @ 2013 07 26, 14:27)
Labukas.
Mes auginam dvi juros kiaulytes biggrin.gif
Vaikai labai nori triju aukstu namuko g.gif Labai noriu jusu patarimo, ar sitas geras
Narvelis

Pagal ismatavimus man kaskaip atrodo aukstai labai zemi g.gif  Ar geriau dvieju aukstu pirkti g.gif Patarkit prasom 4u.gif

Nereik jk kelių aukštų narvelio. Geriau ilgesnį nusipirkti. Nes tos grotelės, ant kurių lakstys, gali ir kojytę sulaužyt.
Atsakyti