Įkraunama...
Įkraunama...

Jūrų kiaulytė - mano mylimiausia

Kaip gaila paršiuko sad.gif
Atsakyti
gal zinot kokios kainos Lepunelyje? ir kur juos rasti, kad nuvaziuoti pasiziureti. kazkaip ju puslapyje informacijos visiskai nera apart tel... g.gif
[/quote]
Lepunelyje kiaulytes kainuoja apie 150 lt kur paziuret reiketu su jais skambintis, nes kai mes pirkom pirmaja JK vaziavom pas juos i kaima ty uz Kauno Prienu raj. jei neklystu. Plikos kiaulytes tuo metu buvo paciam Kaune. Kaip suprantu seimininke dirba Kaune ir turi sodyba, tad dalis kiaulyciu buvo mieste dalis sodyboje
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2013 07 26, 15:39)
ieskom gal kas dovanoja JK  ax.gif
lytis nesvarbu
gal zinot kokios kainos Lepunelyje? ir kur juos rasti, kad nuvaziuoti pasiziureti. kazkaip ju puslapyje informacijos visiskai nera apart tel...  g.gif

120-150 Priklauso nuo veisles.Rasykit jiems el.pastu arba skambinkit

Kontaktai​​

email: lepunelis.puslapiai@gmail.com

tel:

+370 67112705

KAUNAS
O pasiziuret galima cia
http://lepunelispusl...pardavimas/ce9m
Papildyta:
QUOTE(brigitamis @ 2013 07 26, 15:42)
Nereik jk kelių aukštų narvelio. Geriau ilgesnį nusipirkti. Nes tos grotelės, ant kurių lakstys, gali ir kojytę sulaužyt.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kadukas @ 2013 07 26, 17:19)
Lepunelyje kiaulytes kainuoja apie 150 lt kur paziuret reiketu su jais skambintis,

QUOTE(due drops @ 2013 07 26, 17:44)
120-150 Priklauso nuo veisles.Rasykit jiems el.pastu arba skambinkit

aciu... kazkaip brangokai...
o tie plikuciai tai man asmeniskai nelabai blush2.gif kaip ir plikos kates schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2013 07 26, 18:00)
o tie plikuciai tai man asmeniskai nelabai  blush2.gif kaip ir plikos kates  schmoll.gif

skonio reikalas, mes turim plika suni, labai keista buvo ji gostytyi. Zmonems jis arba labai labai patinka net praso leist nusifotografuot arba laba labai nepatinka, sako, kad ligotas nes be plauku. Tarpiniu kazkaip nesutikom, bet labai praktiska-nera kvapo, nesiseria ir nealergizuoja PS cia as apie sunis plikus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2013 07 26, 18:00)
o tie plikuciai tai man asmeniskai nelabai  blush2.gif kaip ir plikos kates  schmoll.gif

Sakyciau dar labai pigu.Juk neatsiperka visai veislynas.Reikia tik dziaugtis,kad bent viena Lietuvoj turim.Brangokas hobis biggrin.gif
Atsakyti
Gaila Čikituko sad.gif

o mano sekretorė atrodo gerai, akys norm, visa kita irgi. Dabar tokia judri gazelė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melka @ 2013 07 26, 21:05)
Gaila Čikituko sad.gif

o mano sekretorė atrodo gerai, akys norm, visa kita irgi. Dabar tokia judri gazelė smile.gif

thumbup.gif Svarbiausia,kad viskas tvarkoj
Atsakyti
Sveiki 4u.gif norim prisijungti i jusu gretas smile.gif pries metus dukrai padovanojom pirma juru kiaulyte po keliu menesiu nupirkom drauge puikiai gyvena draugauja biggrin.gif kuo toliau auginam tuo man jos labiau patinka biggrin.gif pas mus dvi mergos senmerges lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(antina @ 2013 07 28, 23:15)
biggrin.gif pas mus dvi mergos senmerges lotuliukas.gif

Prašom pasirodyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2013 07 29, 07:07)
Prašom pasirodyti bigsmile.gif

Pro kur jus keliat foto ?Bandau kelt per fotobucket-nieko neiseina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(antina @ 2013 07 29, 12:14)
Pro kur jus keliat foto ?Bandau kelt per fotobucket-nieko neiseina  doh.gif

Vienos kelia iš fotki.com, aš iš Picasos.. Kopijuoti reikia adresą su .jpg galūne
Atsakyti