Kaip gaila paršiuko

gal zinot kokios kainos Lepunelyje? ir kur juos rasti, kad nuvaziuoti pasiziureti. kazkaip ju puslapyje informacijos visiskai nera apart tel... 
[/quote]
Lepunelyje kiaulytes kainuoja apie 150 lt kur paziuret reiketu su jais skambintis, nes kai mes pirkom pirmaja JK vaziavom pas juos i kaima ty uz Kauno Prienu raj. jei neklystu. Plikos kiaulytes tuo metu buvo paciam Kaune. Kaip suprantu seimininke dirba Kaune ir turi sodyba, tad dalis kiaulyciu buvo mieste dalis sodyboje

[/quote]
Lepunelyje kiaulytes kainuoja apie 150 lt kur paziuret reiketu su jais skambintis, nes kai mes pirkom pirmaja JK vaziavom pas juos i kaima ty uz Kauno Prienu raj. jei neklystu. Plikos kiaulytes tuo metu buvo paciam Kaune. Kaip suprantu seimininke dirba Kaune ir turi sodyba, tad dalis kiaulyciu buvo mieste dalis sodyboje
QUOTE(Matelyk @ 2013 07 26, 15:39)
ieskom gal kas dovanoja JK
lytis nesvarbu
gal zinot kokios kainos Lepunelyje? ir kur juos rasti, kad nuvaziuoti pasiziureti. kazkaip ju puslapyje informacijos visiskai nera apart tel...

lytis nesvarbu

120-150 Priklauso nuo veisles.Rasykit jiems el.pastu arba skambinkit
Kontaktai
email: lepunelis.puslapiai@gmail.com
tel:
+370 67112705
KAUNAS
O pasiziuret galima cia
http://lepunelispusl...pardavimas/ce9m
Papildyta:
QUOTE(brigitamis @ 2013 07 26, 15:42)
Nereik jk kelių aukštų narvelio. Geriau ilgesnį nusipirkti. Nes tos grotelės, ant kurių lakstys, gali ir kojytę sulaužyt.

QUOTE(kadukas @ 2013 07 26, 17:19)
Lepunelyje kiaulytes kainuoja apie 150 lt kur paziuret reiketu su jais skambintis,
QUOTE(due drops @ 2013 07 26, 17:44)
120-150 Priklauso nuo veisles.Rasykit jiems el.pastu arba skambinkit
aciu... kazkaip brangokai...
o tie plikuciai tai man asmeniskai nelabai

QUOTE(Matelyk @ 2013 07 26, 18:00)
kaip ir plikos kates 

skonio reikalas, mes turim plika suni, labai keista buvo ji gostytyi. Zmonems jis arba labai labai patinka net praso leist nusifotografuot arba laba labai nepatinka, sako, kad ligotas nes be plauku. Tarpiniu kazkaip nesutikom, bet labai praktiska-nera kvapo, nesiseria ir nealergizuoja PS cia as apie sunis plikus

QUOTE(Matelyk @ 2013 07 26, 18:00)
kaip ir plikos kates 

Sakyciau dar labai pigu.Juk neatsiperka visai veislynas.Reikia tik dziaugtis,kad bent viena Lietuvoj turim.Brangokas hobis

Gaila Čikituko 
o mano sekretorė atrodo gerai, akys norm, visa kita irgi. Dabar tokia judri gazelė

o mano sekretorė atrodo gerai, akys norm, visa kita irgi. Dabar tokia judri gazelė

QUOTE(Melka @ 2013 07 26, 21:05)
Gaila Čikituko 

QUOTE(raimaza @ 2013 07 29, 07:07)
Pro kur jus keliat foto ?Bandau kelt per fotobucket-nieko neiseina

QUOTE(antina @ 2013 07 29, 12:14)
Vienos kelia iš fotki.com, aš iš Picasos.. Kopijuoti reikia adresą su .jpg galūne