Įkraunama...
Įkraunama...

Jūrų kiaulytė - mano mylimiausia

QUOTE(rumix @ 2013 09 02, 21:42)
Abu alergiški žiedadulkėms, o vyras truputį ašaroja nuo kačių. Bet kaip tik ruošėmės išsitirti rimčiau, tai paprašysim kokio testo ir jūrų kiaulytėms, jei toks yra  mirksiukas.gif
Papildyta:
Na, skaitau visame internete informaciją apie JK, nes tai būtų pirmoji mano kiaulytė, tai jau ne vienoje vietoje radau, kad geriausia imti tarp mėnesio ir pusantro, nes vyresnės prasčiau adaptuojasi naujoje vietoje ir sunkiau pripranta prie naujų šeimininkų.  doh.gif  Tiesa, įtariu, kad ir nuo asmenybės nemažai priklauso. Tačiau perkant iš žmonių ar veislyno matyt galima pasirinkti ir tą optimalų laiką.

Smagu, kad pirma klausinėji, domiesi- po to tik galvoji pirkti 4u.gif O su internetine informacija - įdomių nesąmonių galima rasti- pvz- kad patelė PRIVALO pirmą kartą pastoti iki 3 mėn amžiaus.. doh.gif doh.gif Reikia atsirinkti, kas ir kaip. O paėmimo amžius , mano galva- tikrai nėra svarbiausias rodiklis schmoll.gif schmoll.gif i suaugusieji puikiai adaptuojasi. meilė+ dėmesys- padaro stebuklus.
Atsakyti
Sveikos
Musu kiaulytei buvo 3-5 men. kai ja pirkom. Po savaites ji apsiprato musu namuose, labai faina bendraujanti kiaulyte, megstanti patupeti mums ant ranku biggrin.gif Taip, kad netikiu, kad geriausia pirkti kiaulyte iki 3 men. Va, suaugusia tai neverta pirkti, jos charakteris jau susiformaves.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Na mano kiauliukė buvo 6 metų gal, kai ją pasiėmiau. Bent jau taip sakė smile.gif Buvo bailiukė, ale laba mylima.

o Pirmininkę pirkome turguje sausio mėnesį per šalčius. Parsivežėm triušio pūkų kepurytėje. Negaliu skųstis jos sveikata, turėjo ji kažką įgimto galbūt, todėl nesulaukė 5 metų, bet su pardavinėjimu šaltyje manau ryšio nėra.

prieglaudinė kiauliukė buvo gal 3-4 metų, kai gavom ir tai buvo pati fainiausia kiaulytė.

Žodžiu, reikia imt kiauliukę, kuri pasirodys pati pačiausia, o kiek jai metų,tai nesvarbu, jei mylėsit, tai ji pajus ir pasidarys didi jūsų draugė smile.gif

ai kiek teko pastebėt, kai daugiau kiaulyčių yra, tai jos tarpusavyje bendrauja ir žmogus joms nėra toks reikalingas. Bent jau maniškėms smile.gif
Atsakyti
o stai musu jaunimas su mama, beveik mamos dydzio rolleyes.gif
user posted image
scheltukas- Ali-Baba (taip vyras nusprende, nes toks zulikas auga)
ir merinuke -Adrija
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kadukas @ 2013 09 03, 10:47)
o stai musu jaunimas su mama, beveik mamos dydzio  rolleyes.gif

kokio grozio merinuke wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
gazuoliai kiauliukai wub.gif

Labukas 4u.gif
Atsakyti
kokia faina seimynele,kaip grazu,pasaka,visa seima kartu auga,nuostabu,bet is edziu valgo siena,ar tas edzias atskirai pirkai?ar kartu buvo,as tai i narva dedu
Atsakyti
QUOTE(fresija @ 2013 09 03, 18:29)
kokia faina seimynele,kaip grazu,pasaka,visa seima kartu auga,nuostabu,bet is edziu valgo siena,ar tas edzias atskirai pirkai?ar kartu buvo,as tai i narva dedu

edzios buvo prie narvelio. Kol kas seimyna kartu, bet greitu laiku teks berniuka atskirti nuo mamos, keliaus atskirai gyventi, kol nerasim nauju namu. O js be mamos ne zingsnio. Mergyte siandien su mano sunum ejo kartu miegoti tai ne garso, o berniuka tik paimam i rankas ir bega atgal pas mama regdamas
Atsakyti
QUOTE(kadukas @ 2013 09 03, 17:35)
edzios buvo prie narvelio. Kol kas seimyna kartu, bet greitu laiku teks berniuka atskirti  nuo mamos, keliaus atskirai gyventi, kol nerasim nauju namu. O js be mamos ne zingsnio. Mergyte siandien su mano sunum ejo kartu miegoti tai ne garso, o berniuka tik paimam i rankas ir bega atgal pas mama regdamas

as beatostogaudama kazka praleidau,ne 3 maziuliai buvo,ar jau galva susisuko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2013 09 03, 18:41)
as beatostogaudama kazka praleidau,ne 3 maziuliai buvo,ar jau galva susisuko  doh.gif

buvo trys, bet su vienu teko atsisveikinti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kadukas @ 2013 09 03, 17:42)
buvo trys, bet su vienu teko atsisveikinti  verysad.gif

vaje ,merinukas atrodo buvo,kaip gaila verysad.gif
Atsakyti
buvo sidabrinio agucio texseliuke verysad.gif
sake kogero nebebuvo jam vietos pas mama pilnai vystytis, nes kiti du kaip drambliai pagal amziu, o si buvo smulkute, bet labai meili rankinuke nes daznai nesiodavausi ant ranku.
Pas mus gime 3 kiauliukai ir visi skirtingu spalvu ir skirtingu veisliu. Vieni i senelius, kiti i prosenelius.
Atsakyti