oi prajuokino kaimyne, Limpopo per atostogas priziurejo,sako viena ryta veda suni,ir sako -ai einam dviese ,Limpopo neimsim,o tas tik isgirdes ,kad uzkurks "kur kur kur ",teko imt kiekviena karta
QUOTE(linete33 @ 2013 09 03, 19:43)
oi prajuokino kaimyne, Limpopo per atostogas priziurejo,sako viena ryta veda suni,ir sako -ai einam dviese ,Limpopo neimsim,o tas tik isgirdes ,kad uzkurks "kur kur kur ",teko imt kiekviena karta

oi geras,na juk zinoma reikia uz save pastoveti,kaip gi cia dabar i lauka jo neims,
jis, turbut, is meiles taip kramsnoja, tik nemoka svelniai... Mano sunui kiauliukas pribeges irgi krimsteli i ranka, bet neskaudziai
neveltui sakiau pradesiu Limpopo mokyt jogos,dviese bus smagiau,pirmiausiai stoveti ant galvos
ramiu nervu jis pas mane,tikras jogas
QUOTE(andra96 @ 2013 09 04, 18:55)
buvau Jusu drauge sutikus su vaikais,Limpopuka pakalbino,sake Persis labai paauges,gavo nuotrauku
QUOTE(linete33 @ 2013 09 04, 19:58)
buvau Jusu drauge sutikus su vaikais,Limpopuka pakalbino,sake Persis labai paauges,gavo nuotrauku 
Persiui rytoj 3men.paauges tikrai neblogai sveria 520g,plaukai jau ilgeja grazeja,atkuto jis jau pas mus nei jam liudna jau nei ka,apsiprato,jau jauciasi savo namuose.vakar kirpau nagus ir sukavau tai visam vakarui buvau priesas
Mielosios, ačiū už palaikymą ir patarimus, kai turėjom problemų.. Deja, antradienį palaidojau savo Emmy Lou...
QUOTE(zhyi @ 2013 09 05, 01:22)
Mielosios, ačiū už palaikymą ir patarimus, kai turėjom problemų.. Deja, antradienį palaidojau savo Emmy Lou... 
Užjaučiu..
QUOTE(zhyi @ 2013 09 05, 00:22)
uzuojauta
QUOTE(zhyi @ 2013 09 05, 00:22)
užuojautos jums
QUOTE(zhyi @ 2013 09 05, 01:22)
uzjauciame ir mes,stiprybes jums istvert praradimo liudesi