Įkraunama...
Įkraunama...

Jūrų kiaulytė - mano mylimiausia

QUOTE(Neringiux @ 2013 09 21, 09:09)
unsure.gif Skiepysites nuo pasiutliges?

jau paskiepino, tik dabar dar laukia 3 ar 4 skiepai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2013 09 21, 10:12)
kompanija jiems labai gerai,kitas linksmumas  thumbup.gif

as tik labai bijau kad maniskis ateityje to kito nesukandziotu,nes jis turi keista polinki kandziotis bezaidziant,mano visos rankos subraizytos nuo jo dantu,atrodau kaip gervuogyne buciau ikritusi lotuliukas.gif kas per charakteris pas ji g.gif svelnus jis ciauskutis,megsta labai glamones,bet va pamato link jo judancia ranka ir sega jau persikreipes,kartais net is ibrezimo kraujas bega,tai po to pats susigedes laizo ta vieta.manau kad jau nieko nebepakeisim,neperauklesim,bizunelio juk neduosi jam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andra96: 21 rugsėjo 2013 - 11:16
ar galima JK duoti linu semenu? vienur skaitau kad galima kitur kad ne.kaip jus manot? ar duotate saviskiams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andra96: 21 rugsėjo 2013 - 11:56
Vakar vakare per paskutinį mūsų pergalės kėlinį sulaukėme trijulės:juodulio, dryžiaus ir ryžiaus. Visi sveikučiai, verpetukai, į tėtį nepanašūs, bet gal niekam jis nesiskųs.. blush2.gif
Atsakyti

Štai ir mes:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
vyras sake, ryziukas laaaabai grazus, bet mama grazesne tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2013 09 21, 13:37)
Štai ir mes:

kokie grazuciai,zvitruciai mazyliai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2013 09 21, 14:37)
Štai ir mes:

o jau grozis wub.gif wub.gif wub.gif ypac ryzius nuostabus thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras ax.gif
Atsakyti
O man kaip tik juodukas pats gražiausias wub.gif
Sakiau kada nors ateityje, kai bus sąlygos, turėsiu dvi jk - viena visiškai balta kita visiškai juoda biggrin.gif
Atsakyti
Parduodame vadą trumpaplaukių ir verpetuotų (sūkuriuotų) jūrų kiauliukų. Yra patelių ir patinėlių, visi gražučiai jau patys viską valgo.smile.gif 861466240
Nuorodoje nuotraukytes:

http://www.skelbiu.l...i-16883249.html
Atsakyti
wilmusia kokie nuostabus mazyliai,man tai irgi judukas labiausiai wub.gif

Kita savaitgali galvoju ismaudyt ilgaplauke,o sakykit kokia vandens temperatura butu geriausia ir koki sampuna naudojat?
Atsakyti