Įkraunama...
Įkraunama...

Jūrų kiaulytė - mano mylimiausia

Aš šiandien maudysiu Peru, tai vanduo bus tiesiog šiltas o šampūnas vaikiškas.

http://www.skelbiu.l...i-16883249.html
geras, čia kur yra paskutinėj foto trys mažyliai, tai įdentiški abejoms Peru vadoms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2013 09 21, 14:37)
Štai ir mes:

user posted image

koks mielumas ryziuko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2013 09 21, 14:37)
Štai ir mes:

Juodulis koks grazutis wub.gif wub.gif wub.gif Grynas sabaliukas wub.gif

QUOTE(antina @ 2013 09 22, 13:52)
wilmusia kokie nuostabus mazyliai,man tai irgi judukas labiausiai wub.gif

Kita savaitgali galvoju ismaudyt ilgaplauke,o sakykit kokia vandens temperatura butu geriausia ir koki sampuna naudojat?

As turiu spec sampuna, o vandeni nustatau normalu, nei silta, nei salta, svarbiausia, kad po maudyniu nesusaltu 4u.gif
Atsakyti
merginos, gelbėkit mano dičkę. Jai reikia žinoti kokio ilgio būna Jk jaunikliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 23 rugsėjo 2013 - 13:50
QUOTE(vilkra @ 2013 09 23, 13:35)
merginos, gelbėkit mano dičkę. Jai reikia žinoti kokio ilgio būna Jk jaunikliai

radau -At birth, a guinea pig will generally measure around 8-10 cm (3-4 inches)

mano namuose dabar 2 meiles maniakai,Adrija pati lenda prie Limpopo,ir tikrai ne pasikalbet,tik isleidziu ir lekia prie Limpopo narvuko,zodziu po labai griezta prieziura jie,Limpopui pasakau negalima,tai Adrija lekia pati is paskos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linete33: 23 rugsėjo 2013 - 18:11
QUOTE(linete33 @ 2013 09 23, 19:07)
radau -At birth, a guinea pig will generally measure around 8-10 cm (3-4 inches)

mano namuose dabar 2 meiles maniakai,Adrija pati lenda prie Limpopo,ir tikrai ne pasikalbet,tik isleidziu ir lekia prie Limpopo narvuko,zodziu po labai griezta prieziura jie,Limpopui pasakau negalima,tai Adrija lekia pati is paskos  doh.gif

Na, pakeitė panelė darbo tezes iš ilgio į svorį. Tokią informaciją lengviau rado.
Ačiū.

O dabar liejasi pas tave serenados.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2013 09 23, 19:07)

mano namuose dabar 2 meiles maniakai,Adrija pati lenda prie Limpopo,ir tikrai ne pasikalbet,tik isleidziu ir lekia prie Limpopo narvuko,zodziu po labai griezta prieziura jie,Limpopui pasakau negalima,tai Adrija lekia pati is paskos  doh.gif

Man atrodo mano augintiniai greitai taps jaunais seneliais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kadukas @ 2013 09 23, 21:01)
Man atrodo mano augintiniai greitai taps jaunais seneliais  tongue.gif

na jau ne,lauks pavasario,siaubas gi visai mazyle dar mergina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2013 09 23, 22:08)
na jau ne,lauks pavasario,siaubas gi visai mazyle dar mergina  lotuliukas.gif

mes su vyru sakydavom, kol neiregistruota santuoka klube-jokio bendro gyvenimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kadukas @ 2013 09 23, 21:24)
mes su vyru sakydavom, kol neiregistruota santuoka klube-jokio bendro gyvenimo  lotuliukas.gif

aga i laiska nesulaukiau atsako,tai skambinsiu ,norisi iregistruot gi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2013 09 23, 22:37)
aga i laiska nesulaukiau atsako,tai skambinsiu ,norisi iregistruot  gi  bigsmile.gif

jei norit galiu atsiusti anketa, reikes ja uzpildyti ir su kiauliuku dokumentu kopijoms issiusti jiems
Atsakyti
QUOTE(kadukas @ 2013 09 23, 21:53)
jei norit galiu atsiusti anketa, reikes ja uzpildyti ir su kiauliuku dokumentu kopijoms issiusti jiems

butu gerai,kopijas jau turiu mirksiukas.gif
Atsakyti