Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2013-2014m.,

QUOTE(Juodaplaukė @ 2014 01 23, 21:01)
bet tiesiog zmonems nebus kur det, kad ir tie saukstai, naudot gali nenoret, o ant sienos irgi nekabins

mes žinom kad naudos užtat ir dovanosim ax.gif
Atsakyti
Prisiziurejau grozybiu, sukneles wub.gif norejau krikstyti su ta pacia kai ir pirma dukryte, bet dabar suabejojau. O gal kriksto metu vilketi ta pacia, o veliau papuosti seses panasiai, ir prie ju mums teveliams prisiderinti. Ka manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2014 01 23, 15:38)
SVeikos biggrin.gif

Iš mano svajotos žydros teminės spalvos krikštynų spalva patapo oranžinė-šokoladinė-kreminė-auksinė  biggrin.gif
Nebenoriu baltai žydros, nes visos taip daro. O aš juk noriu išsiskirti biggrin.gif

Krikštatėvių dar neturim, nežinom ką rinktis. Bet rinksimės iš draugų, nes giminų nenoriu. Mano brolis vienas, jaunas dar, pats sakė kad dar nenori. Vyras turi brolį su žmona. Jie mūsų nekvietė būti jų sūnaus krikšto tėvais, todėl ir aš nekviesiu, esu baisiai supykusi. O ir šiiap nenoriu kad jie būti.

Apie dovanas jiems irgi dar nieko negalvoju. O juo labiau seneliams.

Aš darysiu tokias labiau šiuolaikiškas krikštynas. Be jokių ten dovanų ir nesąmonių visokių.

grazios spalvos parinkote krikstinoms thumbup.gif wub.gif
patarciau rinktis tik is gimines, jokiu draugu schmoll.gif !!! nes draugu keliai visada issiskirs, cia jau zinau is patirties nn draugu
o kadangi bus be dovanų ir nesąmonių visokių tai thumbup.gif

QUOTE(Meredita @ 2014 01 23, 16:31)
Sitos irgi grazios, bet jas galima ir kokiam gimtadieniui uzsideti  :4u:reikes issaugoti nuioroda savo jubiliejui  wub.gif  o is vintage baby tai karaliskos  wub.gif kita proga neuzsidesi. man irgi buvo prie sukneles sijonas pasiutas, va cia musu abieju sukneles
https://www.facebook...4...e=1

Labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2014 01 24, 02:10)
grazios spalvos parinkote krikstinoms thumbup.gif  wub.gif
patarciau rinktis tik is gimines, jokiu draugu  schmoll.gif !!! nes draugu keliai visada issiskirs, cia jau zinau is patirties nn draugu
o kadangi bus be dovanų ir nesąmonių visokių tai  thumbup.gif
Labai grazu wub.gif

del draugu tai pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif čia buvo čia nebera.... su giminėm visko nutinka o ka kalbet apie draugus ax.gif mes tai pasirinkom mano broli ir vyro sese, kaip sakant iš atskiru šeimu...
Atsakyti
Mes dukrai emem jaunus krikstateviu mano pusesere ir pusbroli jiems buvo 15 ir 12 metu. Ir labai dziaugiuos, va sunui bus mano sese su vyru, nes giminej neliko jaunu zmogiuku biggrin.gif nes tikrai imciau kuo jaunesnius biggrin.gif o del draugu net nemastau nes kaip ir saket jie yra ju nera doh.gif laiko patikrintu yra, bet...
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2014 01 23, 17:56)
Labai grazu  bigsmile.gif  ir kiek suplojai uz sita malonuma, jei ne paslaptis  ax.gif

Tiksliai nepasakysiu, sukneles kazkur apie 400lt gavosi, nes man dar zvakes papuisima dare, dekoravo skraiste, dare galvajuoste, segtukus man paciai i galva.

QUOTE(vengana @ 2014 01 23, 18:04)
thumbup.gif as buvau ir nusižiurejus sita  wub.gif  bet kaip ant modeliuko gal per daug man pūsta  g.gif  as noreciau biškuti mažiau tokios pūstos....
o kokia kaina tos grožybės?

Del to pustumo, tai jis reguliuojasi, tai ten keletas tiulio sluoksniu, jei juos suglaudi, tai nebus pusta labai, as dukrytei visus atkilnojau, norejau laaabai pustos biggrin.gif na kad butu maza karalaite,o sau suglaudziau, nes nenorejau but didele karalaite smile.gif
del kainos atsakiau, siaip reikia klaust individualiai, manau skirtingu sukneliu skirtingos kainos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vengana @ 2014 01 23, 21:20)
mes žinom kad naudos užtat ir dovanosim  ax.gif

nebent 4u.gif

QUOTE(Cola 777 @ 2014 01 24, 02:10)
patarciau rinktis tik is gimines, jokiu draugu  schmoll.gif !!! nes draugu keliai visada issiskirs, cia jau zinau is patirties nn draugu

nevisada. cia kaip su pasakymu-visi vyrai kiaules arba visos jos tokios

as turejau drauge 20metu, deka jos vyro issikyrem, bet nereiskia, kad su visais issiskyrsi, pvz mano anyta turi drauge nuo 4 klases, joms dabar virs 60 ir vis dar kartu,taip, kad visko pasitako, o gimines irgi ne visada islieka salia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodaplaukė: 24 sausio 2014 - 10:23
QUOTE(vengana @ 2014 01 24, 09:41)
mes tai pasirinkom mano broli ir vyro sese, kaip sakant iš atskiru šeimu...

mums taip visi sakė daryt, bet aš nesutikau ax.gif vienas vaikas turės abu tikrai artimus krikštatėvius, o kitas ką???? tai sūnui ėmėm vyro brolį su žmona, o va dukrai dabar bus mano sesė su vyru biggrin.gif
jeigu netyčia bus kada trečias vaikas - tai oj kaip mąstyt reiks biggrin.gif

o mes dovanosim atsiminimo dovanas wub.gif negi gaila ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2014 01 24, 12:21)

jeigu netyčia bus kada trečias vaikas - tai oj kaip mąstyt reiks  biggrin.gif

oi man sunku apsispręst buvo dėl krikšto tėvų doh.gif , čia iš pusbrolių-pusseserių rato. Vieni labai nori sūnaus, bet dukras augina, kiti su kalnais dovanų betkokia proga užsuka ir jau metuose, kiti jaunesni, bet vaikų neturi. Ir dar nors oficialiai neprašėm, jau maždaug klausėm, bet noriu visų trijų porų doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2014 01 24, 12:21)
mums taip visi sakė daryt, bet aš nesutikau  ax.gif vienas vaikas turės abu tikrai artimus krikštatėvius, o kitas ką????

nelabai supratau kodel kitas netures g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 01 23, 20:44)
kokios suknutės, jei jų nėra albumuose ?

ziuriu ,kad nera, seniau budavo tikrai nuostabiu suknuciu..gal jau nebesiuva.

as irgi turejau dilema del krikstateviu, nes abu s vyru turim po sese,kurios neistekeje. tai nusprendem seses kriksto mamos o kriksto teciai mano pusbroliai, , tai nezinau ,kaip bus ,tikiuos bendraus ,nes kaip minejo jau ,negali gyvenime zinot ar neissiskirs keliai. Butu smagu ,kad stengtusi kriksto tevai del mano vaiku, bet jiem mano vaikai nebus tokie artimi, kaip man. nes as del savuju viska atiduociau, kaip turbut kiekviena is musu. smile.gif turiu tokiu dvejoniu, bet nera man kito pasirinkimo
Atsakyti
QUOTE(vengana @ 2014 01 24, 14:39)
nelabai supratau kodel kitas netures g.gif

nu nebent pas jus sesių ir brolių ne po vieną - tai ir antram užteks ax.gif bet čia tik mano nuomonė ir pasirinkimas tongue.gif
Atsakyti