Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2013-2014m.,

QUOTE(rutocka @ 2014 01 26, 17:45)
Sveikos mamytes, klausimelis, ar daugelis is jusu darys krykstukus? Dirbsit su wordu ar photoshopu? Gal turit pasidalinti kokiu maketuku?  g.gif

as darysiu su photoshopu, dukrai dariau ir sunui bus, tik i sunaus idesiu daug informacijos ka jam lems gimimo data ateityje ivairia prognoze
Atsakyti
Mes laikraštuka ir darysim, bus priderintas jis prie dekoraciju, ir mociute prase dovanu laikrastuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2014 01 27, 00:26)
nedarysiu, nes žinau kad niekam tai neįdomu schmoll.gif
o ir man pačiai jis kažkoks jau atgyvenęs dalykas blush2.gif

geriau padarysiu gražų fotoalbumą. FB daro viena mergina nerealius. turiu tokį ir sūnaus pirmiesiemas metams padariusi wub.gif

prasom parodyti kokios cia knygos? mirksiukas.gif musu dar pirmuju metu knyga nepadaryta doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif
Noriu ir aš į Jūsų būrelį 4u.gif
Krikštynas planuojame liepos 5 dieną. Kolkas esame užsisakę fotografę ir kavinukę.
Visa krikštynų eiga dar tik apmąstymuose.
Krikšto tėvelius jau turime ax.gif Kadangi laabai gerai sutariame, tad tik nusprendę šią vasarą krikštytis iškart paprašėme būti krikšto tėvais. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2014 01 27, 10:31)
prasom parodyti kokios cia knygos?  mirksiukas.gif  musu dar pirmuju metu knyga nepadaryta  doh.gif

as is cia uzsakinejau http://mano-mazutis-...s.blogspot.com/ mirksiukas.gif albumai skyreli paziurekit wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuodingoji_gebene: 27 sausio 2014 - 10:14

vengana - liepos-05 d.
Juodaplaukė - liepos 5d.
Matrisha - rugpjūčio 09 d.
w_ilt_e - rugpjučio 15 d.
nuodingoji_gebene - rugpjūčio 16 d.
Ispaikyta - gegužės 24 d.
anaya -birzelio 14d

kas naujai prisijunge isirasykit ax.gif

QUOTE(Etinija @ 2014 01 27, 09:53)
Sveikos mamytės 4u.gif
Noriu ir aš į Jūsų būrelį 4u.gif
Krikštynas planuojame  liepos 5 dieną. Kolkas esame užsisakę fotografę ir kavinukę.
Visa krikštynų eiga dar tik apmąstymuose.
Krikšto tėvelius jau turime ax.gif Kadangi laabai gerai sutariame, tad tik nusprendę šią vasarą krikštytis iškart paprašėme būti krikšto tėvais. ax.gif

Sveikute, bet matau musu krikstynos ta pačia diena, o ir vaikuciai gime tik keliu dienu skirtumas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 01 26, 14:49)
draugi nelygus draugais  4u.gif  mano V yra ir kriksto teciu draugo vaiko ir niekada neuzmirsta aplankyt pasveikint ir pan., bet pati nenoreciau  smile.gif

Kaip ir gimines nelygu giminems, mano sesuo savo kriksto tevus mate tik per krikstynas biggrin.gif As ir kaip ir neturiu, nors bendraujam biggrin.gif Vaikystej dar kazkiek rupindavos, o dabar kaip niekur nieko, nors patys savo vaiku neturi.

QUOTE(anaya @ 2014 01 26, 23:00)
as tai nedarysiu, kiek dalyvavau krikstynu , tai visose buvo, man norisi kazko trupuciuka kitokio ,tai nusprendziau kad nenoriu:)

As ir turbut, kad nedarysiu, kazin ar juospaskui kas nors atsivercia. Kaip ir visokie saldainiukai su vaiko foto. Drauge dare per krikstynas saldainius ir dave viena atsiminimui,gulejo kokius metus tas saldainis, kol tas popieriukas visas taukuotas nuo saldainio pasidare ir gavau su skaudancia sirdim mest lauk unsure.gif
Pasiskaiciau tema, tai nutariau ir as daryt drugeliu tema thumbup.gif tik reikia apsisprest del spalvu,balta tai tikrai, o kokia kita nezinau dar.
Atsakyti
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2014 01 27, 11:14)
as is cia uzsakinejau http://mano-mazutis-...s.blogspot.com/  mirksiukas.gif albumai skyreli paziurekit wub.gif

Nerealūs thumbup.gif thumbup.gif Įdomu, kokia jų kaina ax.gif

QUOTE(vengana @ 2014 01 27, 11:15)
Sveikute, bet matau musu krikstynos ta pačia diena, o ir vaikuciai gime tik keliu dienu skirtumas  lotuliukas.gif

thumbup.gif Norėjosi krikštynas švęsti kartu su pirmuoju gimtadieniu, gimė
07.06, tad pasirinkome arminiausią šeštadienį.
Sąrašiukas:
Ispaikyta - gegužės 24 d.
anaya -birzelio 14d
vengana - liepos-05 d.
Juodaplaukė - liepos 05 d.
Etinija - liepos 05 d.
Matrisha - rugpjūčio 09 d.
w_ilt_e - rugpjučio 15 d.
nuodingoji _gebene - rugpjūčio 16 d.

Aš irgi noriu neįprastų krikštynų, neseniai buvome dviejose krikštynose. Tai žinokite abiejose buvo praktiškai tas pats, visi pasižadėjimai , krikštukai ir pan. Kai buvome pirmose visai faina atrodė, o antrose atrodė, kad jau žinome vakaro programą doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Etinija @ 2014 01 27, 10:34)
Nerealūs thumbup.gif  thumbup.gif Įdomu, kokia jų kaina ax.gif
thumbup.gif Norėjosi krikštynas švęsti kartu su pirmuoju gimtadieniu, gimė
07.06, tad pasirinkome arminiausią šeštadienį.

o mes netyčia tokia data pasirinkom, praktiškai derinom kad kuminas galetu grizti is uzsienio, taip ir gavos liepos 5 lotuliukas.gif o gimusi liepos 9.. bet as nenorejau per gimtadieni...po to vaikas pirmo gimtadienio netures lotuliukas.gif dab šeštadieni bus krikštynos, o trečiadieni švesim gimtadieni lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2014 01 27, 12:14)
as is cia uzsakinejau http://mano-mazutis-...s.blogspot.com/  mirksiukas.gif albumai skyreli paziurekit wub.gif

labai labai grazu, gal kartais klausei kiek kainuoja? blush2.gif ax.gif
o del pazadu korteliu ir pan. tai as zadu viena kortele padaryti va tokia :user posted image ir visu surasys manau tikrai tokia idomiau

Dukrai viska dariau su jos nuotraukomis ir etiketes ir saldainius, o sunui darysiu be nuotraukos, tik i lekstutes desiu po 3 saldainius su jo nuotraukomis arba sokolada kur taip pat bus kaip padeka kad dalyvauja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo w_ilt_e: 27 sausio 2014 - 10:48
QUOTE(Etinija @ 2014 01 27, 11:34)
Nerealūs thumbup.gif  thumbup.gif Įdomu, kokia jų kaina ax.gif

Aš irgi noriu neįprastų krikštynų, neseniai buvome dviejose krikštynose. Tai žinokite abiejose buvo praktiškai tas pats, visi pasižadėjimai , krikštukai ir pan. Kai buvome pirmose visai faina atrodė, o antrose atrodė, kad jau žinome vakaro programą doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif vava mes isvis mastom isnuomot sodyba ir tokia labiau laisvo stiliaus daryt, krepsinis, saslykai, ezeras, pirtis,kubilas, vaikams kokiu zaidimu, seimomis zaidimu pagalvot, kad nebutu tokiu uzstaliu visokiu g.gif g.gif

QUOTE(w_ilt_e @ 2014 01 27, 11:44)
labai labai grazu, gal kartais klausei kiek kainuoja?  blush2.gif  ax.gif

agha klausiau, priklausomai nuo to ko nori kainos svyruoja nuo 80 iki 200 lt 4u.gif ten kur yra Tomo krikšto albumas, tai toks kainuos 200 mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 01 27, 10:44)
labai labai grazu, gal kartais klausei kiek kainuoja?  blush2.gif  ax.gif
o del pazadu korteliu ir pan. ir visu surasys manau tikrai tokia idomiau

Dukrai viska dariau su jos nuotraukomis ir etiketes ir saldainius, o sunui  darysiu be nuotraukos, tik i lekstutes desiu po 3 saldainius su jo nuotraukomis arba sokolada kur taip pat bus kaip padeka kad dalyvauja

thumbup.gif thumbup.gif va čia kažka naujo matau thumbup.gif geras dalykas nematytas super idėja

del saldainiu su foto as ir taip darysiu tik po kelis padarysiu su foto kaip lauktuves ir padėka
Atsakyti