Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(Agnestar @ 2013 09 14, 08:26)
dare Zydintys sodai, jie is panevezio wink.gif Musu diiideliam sklypui, bet be dideliu reikalavimu 1800 pinigo  4u.gif
as kuria diena imesiu foto i albuma ka paprojektavo, ka pasidare esam.

lauksim. man galvos skausmas del sklypo apsodinimo, bet bandysiu pati pagalvot kur ka sodint, turiu praktikos. Gaila man moketi pinigelius uz projekta, tuo labiau ,kad man gali ir ir neitikti, ka sugalvos, o jei as pati turiu susakyt ko noriu,tai pati ir pasidarysiu.
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2013 09 19, 22:46)
lauksim. man galvos skausmas del sklypo apsodinimo, bet bandysiu pati pagalvot kur ka sodint, turiu praktikos. Gaila man moketi pinigelius uz projekta, tuo labiau ,kad man gali ir ir neitikti, ka sugalvos, o jei as pati turiu susakyt ko noriu,tai pati ir pasidarysiu.

na taip jei zinot ka norit matyti
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2013 09 19, 22:46)

LABAI GERAI, KAI ZINAI KAS KAIP IR PAN, O YPAC, JEI PRAKTIKOS TURI, AS SITUOSE REIKALUOSE ZALIA smile.gif
Oi atsriprasu, tingiu trinti.
Einu ikelsiu si bei ta.
Mes dirbom kartu, as pasakiau ko noriu, ji parinko augalus, tnikamas vieta jiems, ir pan. esu patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 09 21, 11:42)
LABAI GERAI, KAI ZINAI KAS KAIP IR PAN, O YPAC, JEI PRAKTIKOS TURI, AS SITUOSE REIKALUOSE ZALIA smile.gif
Einu ikelsiu si bei ta.
Mes dirbom kartu, as pasakiau ko noriu, ji parinko augalus, tnikamas vieta jiems, ir pan. esu patenkinta.

labai fainas planelis .... thumbup.gif
virtuvinis fainas .O kaip del stiklo ,pasiteisino dejimas jo ?
zodziu labai fainiai kuriates ,zinant is kokiu griuvesiu viskas daroma tai jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2013 09 21, 13:41)
virtuvinis  fainas .O kaip  del stiklo ,pasiteisino  dejimas jo ? 
zodziu labai fainiai kuriates ,zinant is kokiu griuvesiu viskas daroma tai jums  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

stiklas pasiteisino 150proc smile.gif esu labai patenkinta, labai lengvai valosi, tik dbr deciau ne skaidru, paprasta, o koki tonuota ar ta, kur spalvotas buna. Nors mes vis dar zadam po situo stiklu klijuoti tapeto fragmenta. bet siaip-supoer smile.gif
virtuvinis, tai man wub.gif tik dbr pasigendu dar kokios vienos spinteles, nes visi stalciai, tik viena, kur kampine,ir kur balionas duju stovi, po orkaite.
Bet kai pagalvoji kiek jau pinigu sukisom...ir tik tiek turim..tai nafik...butumem jau dbr nauja nama pasistate ir susitvarke visa doh.gif
Kike kiemas kainuos doh.gif namo apdaila doh.gif zodziu...dbr turbut teks metelius kitus apsiraminti su darbais
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 09 21, 20:24)
stiklas pasiteisino 150proc smile.gif esu labai patenkinta, labai lengvai valosi, tik dbr deciau ne skaidru, paprasta, o koki tonuota ar ta, kur spalvotas buna. Nors mes vis dar zadam po situo stiklu klijuoti tapeto fragmenta. bet siaip-supoer smile.gif
virtuvinis, tai man  wub.gif tik dbr pasigendu dar kokios vienos spinteles, nes visi stalciai, tik viena, kur kampine,ir kur balionas duju stovi, po orkaite.
Bet kai pagalvoji kiek jau pinigu sukisom...ir tik tiek turim..tai nafik...butumem jau dbr nauja nama pasistate ir susitvarke visa  doh.gif
Kike kiemas kainuos  doh.gif namo apdaila  doh.gif zodziu...dbr turbut teks metelius kitus apsiraminti su darbais

Pas jus kieme vien trinkeliu kiek pripaisyta tai ulala...
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 09 21, 10:42)
Einu ikelsiu si bei ta.

planelis grazus, viskas gerai atrodo. trinkeliu tikrai daug, bet gal naturoje neatrodys taip. aisku gal galima buvo ir daugiau padaryti zolynu, gelynu prie namo,bet gal to nenorite, nes reikes daug prieziuros.
pas mane sode labai daug augalu, tai ka turiu ta ir kelsiu i sklypa, ir sugalvot kur sodinti nebus problema gal. sunkiau pati pradzia, susiplanuot kokia kur bus zona,kur takai , kaip padaryti kazkoki baseineli ar fontaneli.
Atsakyti
Agnestar, as pasiziuriu i jusu plotus tiek namo tiek aplinkos ir man baisu pasidaro... Sakes kiek cia reikia pinigo ir visa kito... Kaip Biesas sako ulala biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 09 21, 20:24)
tik dbr pasigendu dar kokios vienos spinteles, nes visi stalciai

Kam spintelė? Viską gali laikyti stalčiuose, mažiau nugarą lenksi. Gražus aplinkos projektukas, dar niekas nėra įkėlęs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2013 09 23, 08:23)
Kam spintelė? Viską gali laikyti stalčiuose, mažiau nugarą lenksi. Gražus aplinkos projektukas, dar niekas nėra įkėlęs  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif noriu tik stalciu... Ir numatyta kad nebus virsutiniu spinteliu, bet kartais pagalvoju kad noriu, vien tam kad virs plautuves tureciau kur isplautus indus padziaut... Naudoju pagrinde indaplove, bet kartais taip gerai iskart koki puoduka ar lekste prasiplauti, kad neapsikraut...

Mes sia savaite laukiam santechniku jau... nezinau kada tiksliai pasirodys rolleyes.gif

Beja ar elektra reikia vedzioti iki gipso sukimo ar jau poto? Galvoju, kad negaisti laiko gal jau galetu pradet elektra ziureti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2013 09 21, 12:41)
virtuvinis  fainas .O kaip  del stiklo ,pasiteisino  dejimas jo ? 
zodziu labai fainiai kuriates ,zinant is kokiu griuvesiu viskas daroma tai jums  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pritariu Oserai, paskutiniu sakiniu mirksiukas.gif Kiek rysto reikia tureti atgaivinant toki sena pastata, bet jus saunuoliai, labai graziai kuriates mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 09 21, 23:27)
Pas jus kieme vien trinkeliu kiek pripaisyta tai ulala...

ulala tikrai lotuliukas.gif kad nepameluociau tuoj paziuresiu kiek kvadratu smile.gif 882kv m trinkeliu lotuliukas.gif doh.gif
gelynu pas mane iseina apie 30kv m. viso, 5iseis . prie iejimu bus, terasos, ties svetaines langais. ir ziede tam. Man per akis, ir cia suvargsiu biggrin.gif
tai va, kad baisiai ilgas pas mus tas ivaziavimas i kiema doh.gif taip mes dbr esanti asfalta sonus salinsim, nes sumazes kvadratura, ty trinkeliu bus maziau, nei kad dbr yra asfalto . tokiam plote normalus kiekis atrodo tu trinkeliu smile.gif jau ir taip su vyru del kiekvienos trinkeles pesemes biggrin.gif As daugiau zolytes noriu-jam privaziavimu patogesniu reikia smile.gif zodz.
Mhm, veja vyras su traktoriuku pjauna visa diena beveik biggrin.gif
TAI DBR dar nera augalu, varo tiesiai ir viskas.
Na gal ir nereikia tu spinteliu, bet kai ju nera-pasigendi biggrin.gif O butu, tai jauciu kvakseciau, kad be reikalo cia jos biggrin.gif
Aciu uz pastabas ir pagyrimus smile.gif as labai laukiu , kad kazkada kazkada...viskas taip ir atrodys...
Praeita sav susipirkom plyteles visas rusiui, tai dbr gales darbuotis statybininkai toliau, labai norim pirtuke rusy iki ziemos isirengti smile.gif
Klausykit, papasakokit man apie geotermini sildyma. geris? verta? g.gif
Atsakyti