Aš irgi galvoju apie dujas katilinėj, tik kad seniau įsivedžiau tik į virtuvę,kur dabar jau bus indukcinė. tai dabar reikia kažkaip vamzdį naują privest arba iš kito šaltinio -duju balioniuko mažo pasidaryt.
QUOTE(airise @ 2013 09 12, 09:30)
Aš irgi galvoju apie dujas katilinėj, tik kad seniau įsivedžiau tik į virtuvę,kur dabar jau bus indukcinė. tai dabar reikia kažkaip vamzdį naują privest arba iš kito šaltinio -duju balioniuko mažo pasidaryt.
Gerai kai dujos ivestos. pas mane nors ir kitoj gatves pusej dujos,bet nemanau kad as jas vesiuos.
QUOTE(JEma @ 2013 09 12, 00:15)
Virtuvej vienareiksmiskai bus indukcine. Dabar ja naudojuos... Noriu dujines katilinej kaip alternatyvos. Mama turi tai toks geris kai dingsta elektra
Netik kad maista pasigamini bet ir kavytes ar karsto vandens gali pasidaryt
beto katilinej o ne virtuvej gerai gamint pvz zuvi - maziau smarves namuose.

Pas jus gal privestos dujos ar duju balioniuka turesit?
Pas mus privedimas prie namo apie 3600Lt plius ten dar projektelis, dar smulkmenos visokios

QUOTE(JEma @ 2013 09 11, 23:15)
Virtuvej vienareiksmiskai bus indukcine. Dabar ja naudojuos... Noriu dujines katilinej kaip alternatyvos. Mama turi tai toks geris kai dingsta elektra
Netik kad maista pasigamini bet ir kavytes ar karsto vandens gali pasidaryt
beto katilinej o ne virtuvej gerai gamint pvz zuvi - maziau smarves namuose.

Nu kad skalbiankes zmones katilinej stato- esu girdejusi, bet kad dujines.... cia tai jau egzotika!

QUOTE(Mistika... @ 2013 09 12, 18:54)
Nu kad skalbiankes zmones katilinej stato- esu girdejusi, bet kad dujines.... cia tai jau egzotika!
Nezinau, ar tai tikslinga...
O ir maista gaminti katilinej nelabai higieniska 

na ir man mistika konkreti, cia jau ponu ismislas, mes tai statomes elementaru nama ir tikrai nebus pas mus visokiu allia prabangybiu, noriu cia kepu, noriu virtuvej, noriu lauke

QUOTE(Mistika... @ 2013 09 12, 17:54)

kas gal but nehigieniska dujinej katilinej? pas mus dar bus ir plautuve ir skalbianke,dar nedideli saldikli pastatysiu, ir dar vietos bus,nezinau,ka cia sugalvojus pasistatyt

QUOTE(airise @ 2013 09 12, 21:01)
kas gal but nehigieniska dujinej katilinej? pas mus dar bus ir plautuve ir skalbianke,dar nedideli saldikli pastatysiu, ir dar vietos bus,nezinau,ka cia sugalvojus pasistatyt

O tai ka jus ten darysit su ta dujine katilinej? Uogienes virsit?
QUOTE(biesas66 @ 2013 09 12, 22:40)
O tai ka jus ten darysit su ta dujine katilinej? Uogienes virsit?
taip, noreciau uogienes,obuolienes,sultis kaitinti,konservuoti.ir panasiai.bet sakau,ner vamzdelio tokio,jis nueina palubiu per siena i virtuve. gal ir galima kazka dar prijungti,bet tai vel paprasys nemazai pinigu. ir taip uz vamzdyna viduj palyginus daug sumokejom nesuprantu kodel. kad kelis metrus nutiese. katilinej bus palikta vieta kitokiam peciui,jei kartais atsisakytume duju. tada jau aisku bus nebe balta ,kaip dabar. nu bet ziurekit,zmones senuose namuose su pecium toj pacioj virtuvej gyvena ir net nepagalvoja kad blogai. ant jo ir maistas ir vanduo syla ir kurenasi.
QUOTE(airise @ 2013 09 13, 09:19)
taip, noreciau uogienes,obuolienes,sultis kaitinti,konservuoti.ir panasiai.bet sakau,ner vamzdelio tokio,jis nueina palubiu per siena i virtuve. gal ir galima kazka dar prijungti,bet tai vel paprasys nemazai pinigu. ir taip uz vamzdyna viduj palyginus daug sumokejom nesuprantu kodel. kad kelis metrus nutiese. katilinej bus palikta vieta kitokiam peciui,jei kartais atsisakytume duju. tada jau aisku bus nebe balta ,kaip dabar. nu bet ziurekit,zmones senuose namuose su pecium toj pacioj virtuvej gyvena ir net nepagalvoja kad blogai. ant jo ir maistas ir vanduo syla ir kurenasi.
Aisku kad pecius nera blogybe. Sy sezona gal jau pradesite sildyti namuka dujomis?
QUOTE(Natele @ 2013 09 12, 17:07)
Pas jus gal privestos dujos ar duju balioniuka turesit?
Pas mus dujos

QUOTE(Mistika... @ 2013 09 12, 17:54)

QUOTE(santropez @ 2013 09 12, 18:04)
na ir man mistika konkreti, cia jau ponu ismislas, mes tai statomes elementaru nama ir tikrai nebus pas mus visokiu allia prabangybiu, noriu cia kepu, noriu virtuvej, noriu lauke 

Cia tikrai jokia neprabangybe

QUOTE(airise @ 2013 09 12, 20:01)

Mes irgi pasiliekam savo saldytuva (nes dabar reikes imontuojamo). Tai jei tilps irgi i katiline keliaus, o jei ne i garaza. Gyvenant name labai pravercia tokie patogumai.
Pas mane katiline vizijoje tai ne tik pecius... Tai ir mini virtuvele, skalbykla (skalbimo masina + dziovykle), visi grindu sepeciai, sluotos, valymo priemones. Zodziu po zodziu katiline slepiasi buitine patalpa.
QUOTE(lettaa* @ 2013 09 11, 11:35)
Laba,
turim bėdą su santechnikais,grindininis sildymas isvedziotas,liko pajungt vandeni ir katilą pastatyt ir niekaip jų negalima prisišaukt,lyg "Celsis" dirba,gal kas turit kitų kontaktų neblogų meistrų,galėtumėt mestelt i asm zinute,aciū
turim bėdą su santechnikais,grindininis sildymas isvedziotas,liko pajungt vandeni ir katilą pastatyt ir niekaip jų negalima prisišaukt,lyg "Celsis" dirba,gal kas turit kitų kontaktų neblogų meistrų,galėtumėt mestelt i asm zinute,aciū
Santechnika gera mes turim, bet jis klaipedoje, didesni projekta manau atvaziuotu i siaulius padaryti. bet uzbaigineti, tai nlb..
Jei reikia galiu imesti i albuma kontaktus.
Sveiki visi. As visai prasepusi, primirsusi reikalus. gyvenam mes namuky, tvarkomes, veja pasisejom vasara savo diiideliam sklype, pruda pasidarem. Vanduo pas mus is sulinio buvo, eme ir viena diena dingo

Kas turit grezinius, per kiek laiko nusistovejo vandenukas? musu draugas santechnikas aiskina, kad be puses metu net neverta tyrimu daryti, tik per tiek laiko nusistoves ir t.t.
namui pinigu faktiskai neliko, aplinkos projekta pasidarem, tai ...vaizda turim

apsisildem pamatus namuko, terasa baigia tvarkyti, laiptus, rusi isirengti tikimes, o daugiau..gyvensim vis dar be antro auksto

Kai pasiziuri pinigo isleista daug, ir darbo nemazai padaryta, tik kad jo nesimato

Agnestar, sveika apsilankius ,seniai bebuvai. Smagu ,kad atejai papasakoti ,kaip pas tave reikalai. kas padare projektuka aplinkos, kiek kainavo?