Įkraunama...
Įkraunama...

Bėda.. išlindo yla iš maišelio..

nelabai suprantu ir kam ta reikėjo pasakot g.gif
jei vyras didžiuojasi, kad pas ji partnerių nebuvo daug tai jau tas pasako kad jam tas yra labai svarbu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amedea: 31 rugpjūčio 2013 - 10:36
Palaikau Laukines gulbes nuomone. Stebina zmoniu uzdarumai, paslaptys, melai. Tai ka moterytei reikejo meluot ne ne tik viena turejau,draugavom 5 metus, i uzsieni isvyko... Nu lakste pas bernus.. Bet tai buvo anskciau, o ne dabar. Tobulu nebuna, o jei jis protingas, tai suvokia, kad kazkoks trukumas vis tiek butu islindes. Vis tiek anksciau ar veliau butu paklauses apie partnerius. Mano vaikinas to paklause po keliu menesiu. Daugumai vaikinu smalsu. O juk mate, kad moteris ne lenta, ne drovuole, kad jis jai ne pirmas. Bet cia tup paciu paradoksas... Vyrai nori moteru su patirtimi, ivaldziusiu sekso technikas, pozas ir pan, bet tuo paciu nepanaudotu. O juk viskas per patirti ateiti. Nesakau begiokime paskui visus bernus, bet ir nesakau teiskime sita mergina. Kas buvo, tas buvo. Taskas. Jis turi arba susitaikyt su tuo arba ieskot kitos. O tokiu atleisciau neatleisciau man juokinga. Taip gal vertybes kertasi kazkur, bet jos vertybes pasikeite. Ji nori but TIK su juo, o ne su visais miesto vaikinais. Nematau, kad dabar jos seimos vertybe kirstusi su jo noru but TIK su ja. O kad praeityje padare klaida... O kas ju nedaro?
Atsakyti
QUOTE(Pauliusas @ 2013 08 31, 09:11)
Šiaip teko skaityti kad taip jau gamtos sutvarkyta kad vyras būtų užtikrintas kad augina savo palikuonis.


Čia žmonės taip sugalvojo, kad būtų užtikrinti, kad vyro turtus ir titulus paveldės būtent jų palikuonys.
Gamtoj vargu ar kas rūpinasi ir pergyvena, kas nuo ko pastos - kas stipresnis, to ir patelė irnesakyk.gif

QUOTE(Tapyras @ 2013 08 31, 09:26)
Man atrodo, kad praeiti/ateiti ir vertybes ten visokias reiketu aptarti iki sumetant skudurus.

O po tiek metu paskelbt -- nu nei sis nei tas  unsure.gif


Reikėtų. Nu bet jei jau taip tikrai svarbu buvo, tai ir paklaust galėjo ne po keturių metų mastau.gif
Nors kam reikėjo ten iki smulkmenų pasakotis tai man lieka mistika.

QUOTE(808 @ 2013 08 31, 10:55)
linkiu pasidometi pries cituojant ir pasverti ar suprantate ta, ka cituojate.


Ačiū už palinkėjimus.
Atsakyti
QUOTE(Sowthistle @ 2013 08 31, 11:47)
O juk mate, kad moteris ne lenta, ne drovuole, kad jis jai ne pirmas. Bet cia tup paciu paradoksas... Vyrai nori moteru su patirtimi, ivaldziusiu sekso technikas, pozas ir pan, bet tuo paciu nepanaudotu. O juk viskas per patirti ateiti.

jau kad nusisnekejai, tai net bloga pasidare doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingute908 @ 2013 07 28, 13:34)
Su vyru(draugu, nesam susituoke) kartu gyvenam 4metai. viena diena issisnekejus apie savo seksualine patirti, nusprendziau kad galiu paatvirauti ir atskleisti savo nuotykius..
ir viskas buvo gerai, kol jam nepapasakojau apie savo praeiti.. dabar jis lyg mires, jau antra savaite vaiskto depresijoj, nebevalgo nk, nesusikaupia darbui, vnz prastai. ziuri i mane viena sekunde lyg ir mylinciom akim, kita jau su sleikstuliu, nusivylimu. nezinau kaip toliau gyvent..
kad pries ji buvo ne vienas ir ne du, istikruju nesvarbu skaicius, nes visu tubut net neprisiminciau, bet jam sokas ir nepraeina. tiesiog esu pasimetusi ir jau nebezinau ka daryt, kyla mintys bandyti spresti viska psichologo pagalba, bet nezinau ar pas mus tokiu profesionalu neapsimeteliu yra. dabar gyvenimas lyg ir sugriuvo, nes namie matau nebe savo mylinti vyra, o nusiverkusi depresuota bejausmi zombi..


Geros mintys kyla, kas d4l psichologo smile.gif
O šiaip tai, manau, kad jūsų santykius ištiko krizė, kuri gali išsispręsti dvejopai: teigiamai arba neigiamai. Priklauso nuo brandos matyt. Gal tai kaip tik postūmis labiau subręsti, nepriimti kito kaip savo nuosavybės, atsikratyti stereotipų ir lūkesčių.
Lai bręsta jis. Sprendimus ir išvadas tegul pats pasidaro.
Gal jam per aukštą kartelę užkėlėt, kad suprastų visą jūsų patirtį, kitokį charakterį, likimą ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Sowthistle @ 2013 08 31, 11:47)
O kad praeityje padare klaida... O kas ju nedaro?

kodel klaida padare? bigsmile.gif kas ta klaida - norejimas isreikst seksualuma...? pavarot. tuomet sistemine klaida...visi daro su visais, moterys su vyrais.

klaida buvo pasipasakoti.



kokie melai, nutylejimai. pasakai, trumpai, turejau daugiau nei tris, arba dar kitaip, dar glausciau - ir viskas. jus irgi sakot: "siandien maciau vyra, ir mintyse panorau ji nurengti/nurengiau..." savo vyrui, nes kitaip neisgyvensit su juo "siela jungiancios vienybes"? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 08 31, 18:12)
kodel klaida padare?  bigsmile.gif kas ta klaida - norejimas isreikst seksualuma...? pavarot. tuomet sistemine klaida...visi daro su visais, moterys su vyrais.

klaida buvo pasipasakoti.
kokie melai, nutylejimai. pasakai, trumpai, turejau daugiau nei tris, arba dar kitaip, dar glausciau - ir viskas. jus irgi sakot: "siandien maciau vyra, ir mintyse panorau ji nurengti/nurengiau..." savo vyrui, nes kitaip neisgyvensit su juo "siela jungiancios vienybes"?  rolleyes.gif


Gal kitaip sakyčiau unsure.gif Gal reikėjo atsižvelgti, kad žmogus jautrus ir neperneš teisybės. Nesakyti to. Bet tuomet nukenčia santykių tikrumas.
Gal jie iš tikrųjų vienas kitam netinka. Jei jis subrendęs kaip aštuoniolikmetė, tai susiras dešimt metų jaunesnę nekaltą merginą ir mėgins "teisingai" gyventi pagal savo įsivaizduojamus idealus. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 08 31, 08:44)
analogiskai. o gal moteris nenori teketi uz tokio, kuris pasiruoses laisvam seksui ar toks buvo - baruose tualetinio sekso ar viesbutinio sekso - nesvarbu kur - megejas.
vel jauciasi tas pats, ar ne?
vyrams galima, moteriai - ne.
vyrams seksas laukinis - tai kazkas rimta ir pakelia kartele, ir sveikata gerina. ir svarbiausia po TOKIO sekso vyras islieka santuokoje RIMTAS.
moteris bet kokiu atveju - luzere, nerimta, netinkama santuokai.
pabuskit, tauta... biggrin.gif

Bet konkrečiu atveju męs ir matome kad vyras nebuvo pasiruošęs tokiam laisvam seksui, taigi jis kaip ir normaliai, o va brangioji 4 metus slėpusi savo polinkį laisvam seksui tai slėpė. Nežinote kodėl ??? negi nesinorėjo pasididžiuoti ??? ar pasigirti ??? 4 metus laukti ir tylėti, slėpti ir kankintis, aš neištverčiau, aš išeičiau į miestą ir užsidėčiau plakatą. PASIRUOŠUSI LAISVAM SEKSUI - JAMAM (na jei bučiau moteris) lotuliukas.gif

QUOTE(Hmmm... @ 2013 08 31, 14:47)
Čia žmonės taip sugalvojo, kad būtų užtikrinti, kad vyro turtus ir titulus paveldės būtent jų palikuonys.
Gamtoj vargu ar kas rūpinasi ir pergyvena, kas nuo ko pastos - kas stipresnis, to ir patelė irnesakyk.gif

na jei jau kas stipresnis to ir patalė, panašu kad svarbu ne kieno patelė bet kieno jaunikli nešioja lotuliukas.gif
Tik vienas pavyzdys: Liūtas užėmęs naują praida išžudo visus jauniklius kad patelės galėtu greičiau pradėti rujoti ir pastoti nuo jo. Galiu dar pvz. bet manau pati dauguma jų žinote.
Atsakyti
QUOTE(Pauliusas @ 2013 08 31, 08:11)

O ar vyrai veda tas kurios pasiruošusios laisvam seksui ???



Veda, jeigu neturi įsitikinimų, kad seksas moteris sutepa. Veda, ir - tikėtina - su ja gyvena įdomų, nuotaikingą seksualinį (ir ne tik) gyvenimą. O ir šiaip nesuprantu, kas čia tokio siaubingo, pažyminčio, išskirtino - turėti seksualinės patirties? Kuo moteris, turinti seksualinės patirties, tokia netinkama vedyboms?
Papildyta:
QUOTE(Pauliusas @ 2013 08 31, 21:10)

Tik vienas pavyzdys: Liūtas užėmęs naują praida išžudo visus jauniklius kad patelės galėtu greičiau pradėti rujoti ir pastoti nuo jo. Galiu dar pvz. bet manau pati dauguma jų žinote.


Liūto patelė per visą gyvenimą tik su vienu liūtu vaisinasi? Ir apskritai, gyvūnai yra įvairūs, į kuriuos čia žmogus turėtų lygiuotis? Ir kodėl turėtų?
Atsakyti
QUOTE(Pauliusas @ 2013 08 31, 21:10)
- PASIRUOŠUSI LAISVAM SEKSUI - JAMAM (na jei bučiau moteris)  lotuliukas.gif

- Tik vienas pavyzdys: Liūtas užėmęs naują praida išžudo visus jauniklius kad patelės galėtu greičiau pradėti rujoti ir pastoti nuo jo. Galiu dar pvz. bet manau pati dauguma jų žinote.


- kodėl ji turėtų taip daryti kaip jums tiktų ? Beje kiekvienas žmogus skirtingas, su savo gyvenimo istorija, tik ne visiems liepia plakatus nešiotis. Kiekvienas gyvename dabartimi, o ne praeitimi.

- aš manau, kad kai kurie žmonės nuo liūtų skiriasi kažkuo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine_: 31 rugpjūčio 2013 - 21:44
Tik vienas pastebėjimas: autorės jau daugiau kaip mėnuo nebėr, o jūs čia tiek sprendžiat jos problemą flirt.gif Taip patiko?
Atsakyti
Neziurint i tai, kad temai menuo, raz jau sujudo visi cia ir as pasakysiu ka manau.

Klaida buvo ne papasakot, o papasakot ne savo laiku. Apskritai as nesuprantu santykiu kuriuose yra paslaptys. Gal ir nereiketu smulkintis, taciau, given444, norint tureti normalius pilnavercius santykius visokius gudravimus ir nutylejimus reikia asideti toli toli, i kokia kerte ir pirmiausias dalykas yra NUOSIRDUMAS.
Pirmiausias klausimas kuris man kilo, tai kodel viena puse apie savo antra puse suzino tik po tiekos laiko??? doh.gif doh.gif doh.gif
Kai du zmones susitinka, jie atsiveria, naturaliai, vienas kitam tiek kiek reikia. Butent tada vyksta susipazinimas su buvusiu gyvenimu, esamu, partnerio aplinka ir taip toliau.
Gali istikruju tekti sumoketi santykiais, nes cia yra pasekme ne praeito gyvenimo budo, kaip kad mano autore, o butent slapukavimo trukusio tiek laiko. As irgi nenoreciau panasiu siurprizu nesvarbu is kur jie. Tokie siurprizai parodo, kaip nepazisti savo zmogaus, o juk manei , kad pazisti! Butent tai ir gasdina.Tai reiskia, kad nebegali pilnai pasitiketi.
O jeigu dar pasakai toki dalyka kuris antrai pusei is principo siurpa kelia, tai tada ... doh.gif
O kas liecia laisva gyvenimo buda visai atskira tema ir , asmeniskai pas mane yra kaip kirviu nukirsta - niekieno reikalas! Nera debiliskiau nei priekaistai savo zmogui uz tai kad jis gyveno! Jei nusprende zmones buti kartu, privalo buti svarbu tai kas vyksta tarp ju nuo pirmu susitikimo minuciu, o ne tai kas ten buvo kazkada iki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzokonda777: 31 rugpjūčio 2013 - 23:05