Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

Moletu rajone, naujos statybos wink.gif
Atsakyti
Kristina, sveikinimai tokio gražaus įvykio proga 4u.gif būkit laimingi 4u.gif
Ir Rugilei linkiu greičiau pasveikti 4u.gif

O aš pati kaip ir išsikapsčiau iš visokių virusų ir apsinuodijimų, spėjau jau ir į univerą nueit, ir pasavanoriaut truputį.. Reikia dabar laiko jojimui atrast smile.gif
Atsakyti
Atrasi 4u.gif As kai pirkausi arkliuka maniau, kad jam rasiu laiko tik 3-4 kartus per savaite, o dabar randu kasdien ir dar po kelias valandas biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Geriausiai apie ta nauja zirgyna gali papasakot Shatura, nes ji ten dirba kaip supratau. Mes visos cia tik nuogirdas zinom ir nieko konkretaus. Tik kad ji retokai prisijungia. Tai va.

Monika, saunu kad visos ligos pabego.

O as vakar po Kauna blaskiausi. Tikraja to zodzio prasme. Ir tai puses uzplanuotu darbu nespejau padaryti. Vaziuosiu dar kita savaite. Tai gal suspesiu ir Korneta aplankyti. Savo princui grazu ausinuka nupirkau su diidelem nuolaidom uab Druta. Tai paskutines sauletos dienos proga siandien pabandysiu papuost ir nufotografuot.
Atsakyti
O ausinukas ar ne zydros spalvos? tongue.gif
O mes pasirodom dar viena firmine pozyte, kuria deja pavyko tik is toil pagauti - ja darom kai norim parodyti kam nors, kas cia graziausias - dazniausiai tokia pozyte stovi sustinges kai pamato kumele kokia arti smile.gif
user posted image
O cia dar siek tiek - atspekit, kuris yra kuris tongue.gif
user posted image
Uzsuk butinai smile.gif
Atsakyti
Va šitą pirkau wub.gif Nerealiai tiks mano princui wub.gif Nespėsiu šiandien jau papuošt. Artimiausiu metu papuošiu ir parodysiu rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Ir kaip as atspejau, kad jis bus zydras smile.gif Na ne visai zydras, bet bent detales zydros bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Tai cia butinai zydra arba su zydra. Tai labiausiai jam tinkanti spalva wub.gif Kai jau stipriai bals, tai ims tikt ir kitokios, pvz geltona, oranzine. Bet sios dienos jo spalvai tinka labiausiai zydra.
Kornetas su siuo savo draugeliu tai kaip broliai dvyniai. Iki siandien neatspeju kuris yra kuris toj foto.
Mes ruosiames Rudaminoj vyksianciam dj cempionatui. Dar nezinom kuri zirgeli vesimes. Dirbami du. Buma prie tvoreles is karteliu intensyviai pratinsim. Kad nepasikartotu konkuro elementas.
Atsakyti
Tai vaziuokite su dviem - priekabu juk jusu dviviete tongue.gif
Dvinukai juodukai biggrin.gif
Siandien gera treniruote turejom - jau be trenerio isdrisau viena sokti 80 statmeneles, tai visai nieko - kuo aukstesne tuo jis graziau spiriasi tai ir man lengviau sedeti blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras.

Aš čia senai besirodžius, turėjau ką paskaityt, pažiūrėjau gražių nuotraukų. smile.gif

Visų pirma, kas svarbiausia. Tai Kristina labai labai sveikinu Jus tokia nuostabia proga! 4u.gif Gražaus šeimyninio gyvenimo. drinks_cheers.gif

Vilma, taviškis su draugeliu gerai atrodo, toks mažiukas prieš jį. biggrin.gif
O Eglės Urioso išvis "pražudė" lotuliukas.gif

QUOTE(Mon. @ 2013 09 05, 09:25)
Kelintoj klasėj? smile.gif

10 dar tik. cool.gif

Na aš toliau joju. Dabar jau kalu mintinai savo testą. Bėgsiu šį kart su Furija. Dabar daugiau teks padirbėti ant platinimų risčioj ir zovadoj. smile.gif Tikiuosi orai bus palankūs šį savaitgalį tam, nes tikrai norėčiau išnaudot treniruotėm... unsure.gif

Čia jei kam įdomu, parašau važybų programą čempionato:

Atviras Lietuvos dailiojo jojimo čempionatas (vykdomas kartu su UAB "Žirgų pasaulis" taure)

Petešos km., Rudaminos sen., Vilniaus raj.
Rugsėjo 28d.

Rungtis nr. 1 (čempionato rungtis) FEI Šv. Jurgio prizas (testas S-4)
Rungtis nr. 2 Atvira M lygio rungtis (testas M-12)
Rungtis nr. 3 Atvira A lygio rungtis (testas A-4)
Rungtis nr.4 Atvira E lygio rungtis (testas E-6)
Rungtis nr.5 Atvira E lygio rungtis (testas E-4)
Rungtis nr.6 Atvira E lygio rungtis (testas E-2)

Varžybų laikas dar nėra paskelbtas. Pati, beje, bėgsiu E-4, tai turėsiu laiko ramiai pasižiūrėt aukštesnio lygio testus, tikrai labai įdomu. O ypač kai važiuosim su kumele, tai būsiu rami, kad nerasim išrinktos priekabėlės. biggrin.gif

O čia vasarą prisiminus, juodoji gražuolė. wub.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Tiek iš manęs. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu labai graži ta juodoji. Ypač su ilga uodega dar kai buvo lotuliukas.gif tongue.gif
Na o ši diena ypač turininga. Aplankiau Zarasus. Parsivežiau duslintuvo gabalą bagažinėj lotuliukas.gif Už tai turiu naują išsvajotą ryšio priemonę rolleyes.gif Vieno jaunojo raiteliuko gimtadienis šiandien, tai visa komanda į svečius užgriuvom. Vyrą į kinkinių varžybas Estijoje išlydėjau.
Atsakyti
Labas rytas, tylenės doh.gif

Informacija
user posted image

user posted image
Apie varžybų Anykščiuose tikslią datą vis dar nieko negirdėti unsure.gif

Ir mano princo siautėjimai biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Juoką papasakosiu. Kai pirkau ausinuką Ginetei, dar gumyčių į karčius paprašiau ir prasitariau, kad tikrai gražiai atrodys mano lusitanui. Tai pardavėjas taip visai rimtai "Ai, čia tam išjodinėtojui ( geruliai pavadino, net suprunkščiau lotuliukas.gif ). Ooo, tai jūs dar tam grožiui gumyčių į karčius su svarovskiais paimkit. Labai gražiai žiūrisi". Sakau "Tai kad jam dar toli varžybos, o ir aplamai neaišku dar nieks, nes augam. O namie lakstyt su svarovskiais jau čia per prabangu". O žmogelis "Na kur jau čia neaišku". Geras bigsmile.gif . Na, panašu kad žirgelis dar neišvažiavęs iš kiemo jau žinomas darosi. Foto didelė jėga biggrin.gif Smagu. Buvau tikrai maloniai nustebinta. Belieka stengtis gražiai augti ir pateisinti lūkesčius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo retisa7: 12 rugsėjo 2013 - 09:26