Kristina, sveikinimai tokio gražaus įvykio proga
būkit laimingi
Ir Rugilei linkiu greičiau pasveikti
O aš pati kaip ir išsikapsčiau iš visokių virusų ir apsinuodijimų, spėjau jau ir į univerą nueit, ir pasavanoriaut truputį.. Reikia dabar laiko jojimui atrast

Ir Rugilei linkiu greičiau pasveikti

O aš pati kaip ir išsikapsčiau iš visokių virusų ir apsinuodijimų, spėjau jau ir į univerą nueit, ir pasavanoriaut truputį.. Reikia dabar laiko jojimui atrast

Atrasi
As kai pirkausi arkliuka maniau, kad jam rasiu laiko tik 3-4 kartus per savaite, o dabar randu kasdien ir dar po kelias valandas

Labas rytas.
Geriausiai apie ta nauja zirgyna gali papasakot Shatura, nes ji ten dirba kaip supratau. Mes visos cia tik nuogirdas zinom ir nieko konkretaus. Tik kad ji retokai prisijungia. Tai va.
Monika, saunu kad visos ligos pabego.
O as vakar po Kauna blaskiausi. Tikraja to zodzio prasme. Ir tai puses uzplanuotu darbu nespejau padaryti. Vaziuosiu dar kita savaite. Tai gal suspesiu ir Korneta aplankyti. Savo princui grazu ausinuka nupirkau su diidelem nuolaidom uab Druta. Tai paskutines sauletos dienos proga siandien pabandysiu papuost ir nufotografuot.
Geriausiai apie ta nauja zirgyna gali papasakot Shatura, nes ji ten dirba kaip supratau. Mes visos cia tik nuogirdas zinom ir nieko konkretaus. Tik kad ji retokai prisijungia. Tai va.
Monika, saunu kad visos ligos pabego.
O as vakar po Kauna blaskiausi. Tikraja to zodzio prasme. Ir tai puses uzplanuotu darbu nespejau padaryti. Vaziuosiu dar kita savaite. Tai gal suspesiu ir Korneta aplankyti. Savo princui grazu ausinuka nupirkau su diidelem nuolaidom uab Druta. Tai paskutines sauletos dienos proga siandien pabandysiu papuost ir nufotografuot.
O ausinukas ar ne zydros spalvos?
O mes pasirodom dar viena firmine pozyte, kuria deja pavyko tik is toil pagauti - ja darom kai norim parodyti kam nors, kas cia graziausias - dazniausiai tokia pozyte stovi sustinges kai pamato kumele kokia arti

O cia dar siek tiek - atspekit, kuris yra kuris

Uzsuk butinai

O mes pasirodom dar viena firmine pozyte, kuria deja pavyko tik is toil pagauti - ja darom kai norim parodyti kam nors, kas cia graziausias - dazniausiai tokia pozyte stovi sustinges kai pamato kumele kokia arti

O cia dar siek tiek - atspekit, kuris yra kuris

Uzsuk butinai

Va šitą pirkau
Nerealiai tiks mano princui
Nespėsiu šiandien jau papuošt. Artimiausiu metu papuošiu ir parodysiu

Ir kaip as atspejau, kad jis bus zydras
Na ne visai zydras, bet bent detales zydros

Labas rytas.
Tai cia butinai zydra arba su zydra. Tai labiausiai jam tinkanti spalva
Kai jau stipriai bals, tai ims tikt ir kitokios, pvz geltona, oranzine. Bet sios dienos jo spalvai tinka labiausiai zydra.
Kornetas su siuo savo draugeliu tai kaip broliai dvyniai. Iki siandien neatspeju kuris yra kuris toj foto.
Mes ruosiames Rudaminoj vyksianciam dj cempionatui. Dar nezinom kuri zirgeli vesimes. Dirbami du. Buma prie tvoreles is karteliu intensyviai pratinsim. Kad nepasikartotu konkuro elementas.
Tai cia butinai zydra arba su zydra. Tai labiausiai jam tinkanti spalva

Kornetas su siuo savo draugeliu tai kaip broliai dvyniai. Iki siandien neatspeju kuris yra kuris toj foto.
Mes ruosiames Rudaminoj vyksianciam dj cempionatui. Dar nezinom kuri zirgeli vesimes. Dirbami du. Buma prie tvoreles is karteliu intensyviai pratinsim. Kad nepasikartotu konkuro elementas.
Tai vaziuokite su dviem - priekabu juk jusu dviviete
Dvinukai juodukai
Siandien gera treniruote turejom - jau be trenerio isdrisau viena sokti 80 statmeneles, tai visai nieko - kuo aukstesne tuo jis graziau spiriasi tai ir man lengviau sedeti

Dvinukai juodukai

Siandien gera treniruote turejom - jau be trenerio isdrisau viena sokti 80 statmeneles, tai visai nieko - kuo aukstesne tuo jis graziau spiriasi tai ir man lengviau sedeti

Labas vakaras.
Aš čia senai besirodžius, turėjau ką paskaityt, pažiūrėjau gražių nuotraukų.
Visų pirma, kas svarbiausia. Tai Kristina labai labai sveikinu Jus tokia nuostabia proga!
Gražaus šeimyninio gyvenimo.
Vilma, taviškis su draugeliu gerai atrodo, toks mažiukas prieš jį.
O Eglės Urioso išvis "pražudė"
10 dar tik.
Na aš toliau joju. Dabar jau kalu mintinai savo testą. Bėgsiu šį kart su Furija. Dabar daugiau teks padirbėti ant platinimų risčioj ir zovadoj.
Tikiuosi orai bus palankūs šį savaitgalį tam, nes tikrai norėčiau išnaudot treniruotėm...
Čia jei kam įdomu, parašau važybų programą čempionato:
Atviras Lietuvos dailiojo jojimo čempionatas (vykdomas kartu su UAB "Žirgų pasaulis" taure)
Petešos km., Rudaminos sen., Vilniaus raj.
Rugsėjo 28d.
Rungtis nr. 1 (čempionato rungtis) FEI Šv. Jurgio prizas (testas S-4)
Rungtis nr. 2 Atvira M lygio rungtis (testas M-12)
Rungtis nr. 3 Atvira A lygio rungtis (testas A-4)
Rungtis nr.4 Atvira E lygio rungtis (testas E-6)
Rungtis nr.5 Atvira E lygio rungtis (testas E-4)
Rungtis nr.6 Atvira E lygio rungtis (testas E-2)
Varžybų laikas dar nėra paskelbtas. Pati, beje, bėgsiu E-4, tai turėsiu laiko ramiai pasižiūrėt aukštesnio lygio testus, tikrai labai įdomu. O ypač kai važiuosim su kumele, tai būsiu rami, kad nerasim išrinktos priekabėlės.
O čia vasarą prisiminus, juodoji gražuolė.

Tiek iš manęs.
Aš čia senai besirodžius, turėjau ką paskaityt, pažiūrėjau gražių nuotraukų.

Visų pirma, kas svarbiausia. Tai Kristina labai labai sveikinu Jus tokia nuostabia proga!

Vilma, taviškis su draugeliu gerai atrodo, toks mažiukas prieš jį.

O Eglės Urioso išvis "pražudė"

QUOTE(Mon. @ 2013 09 05, 09:25)
10 dar tik.

Na aš toliau joju. Dabar jau kalu mintinai savo testą. Bėgsiu šį kart su Furija. Dabar daugiau teks padirbėti ant platinimų risčioj ir zovadoj.

Čia jei kam įdomu, parašau važybų programą čempionato:
Atviras Lietuvos dailiojo jojimo čempionatas (vykdomas kartu su UAB "Žirgų pasaulis" taure)
Petešos km., Rudaminos sen., Vilniaus raj.
Rugsėjo 28d.
Rungtis nr. 1 (čempionato rungtis) FEI Šv. Jurgio prizas (testas S-4)
Rungtis nr. 2 Atvira M lygio rungtis (testas M-12)
Rungtis nr. 3 Atvira A lygio rungtis (testas A-4)
Rungtis nr.4 Atvira E lygio rungtis (testas E-6)
Rungtis nr.5 Atvira E lygio rungtis (testas E-4)
Rungtis nr.6 Atvira E lygio rungtis (testas E-2)
Varžybų laikas dar nėra paskelbtas. Pati, beje, bėgsiu E-4, tai turėsiu laiko ramiai pasižiūrėt aukštesnio lygio testus, tikrai labai įdomu. O ypač kai važiuosim su kumele, tai būsiu rami, kad nerasim išrinktos priekabėlės.

O čia vasarą prisiminus, juodoji gražuolė.

Tiek iš manęs.

Nu labai graži ta juodoji. Ypač su ilga uodega dar kai buvo
Na o ši diena ypač turininga. Aplankiau Zarasus. Parsivežiau duslintuvo gabalą bagažinėj
Už tai turiu naują išsvajotą ryšio priemonę
Vieno jaunojo raiteliuko gimtadienis šiandien, tai visa komanda į svečius užgriuvom. Vyrą į kinkinių varžybas Estijoje išlydėjau.

Na o ši diena ypač turininga. Aplankiau Zarasus. Parsivežiau duslintuvo gabalą bagažinėj

Labas rytas, tylenės
Informacija

Apie varžybų Anykščiuose tikslią datą vis dar nieko negirdėti
Ir mano princo siautėjimai

Juoką papasakosiu. Kai pirkau ausinuką Ginetei, dar gumyčių į karčius paprašiau ir prasitariau, kad tikrai gražiai atrodys mano lusitanui. Tai pardavėjas taip visai rimtai "Ai, čia tam išjodinėtojui ( geruliai pavadino, net suprunkščiau
). Ooo, tai jūs dar tam grožiui gumyčių į karčius su svarovskiais paimkit. Labai gražiai žiūrisi". Sakau "Tai kad jam dar toli varžybos, o ir aplamai neaišku dar nieks, nes augam. O namie lakstyt su svarovskiais jau čia per prabangu". O žmogelis "Na kur jau čia neaišku". Geras
. Na, panašu kad žirgelis dar neišvažiavęs iš kiemo jau žinomas darosi. Foto didelė jėga
Smagu. Buvau tikrai maloniai nustebinta. Belieka stengtis gražiai augti ir pateisinti lūkesčius

Informacija

Apie varžybų Anykščiuose tikslią datą vis dar nieko negirdėti

Ir mano princo siautėjimai

Juoką papasakosiu. Kai pirkau ausinuką Ginetei, dar gumyčių į karčius paprašiau ir prasitariau, kad tikrai gražiai atrodys mano lusitanui. Tai pardavėjas taip visai rimtai "Ai, čia tam išjodinėtojui ( geruliai pavadino, net suprunkščiau