Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

Labutis,

Kartais paskaitau temele, negaliu neparasyt apie reatisos sauniuosius augintinius. Perla graziuole, ir kur nebus tokia kai tevai tokie patys.
Luzitanas fainulis bus labai idomu kaip keisis spalvos, kaip augs toliau.

Ziuriu lapese konkuras. na dar siais metais nepavyks sudalyvaut. Bet gal susiorganizuosiu atvykti paspoksot.
Atsakyti
Sveikinimai sumainius aukso ziedus 4u.gif
O as snd susidomejau zirgininkystes programa pas mus Kaune paslaugu ir verslo rengimo centre, tai jei kas is musu esat ja baige butu idomus komentarai smile.gif
Atsakyti
Prie sveikinimu prisidedu ir as. Puikios sventes, romantisku prisiminimu ir grazios ateities wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sazi @ 2013 09 06, 12:37)

Labas labas. Ačiū už pagyras mano žirgeliams smile.gif O tu ne tik paskaityt ir paspoksot prisijung mirksiukas.gif Pas mus labai draugiškas, gyvai dažnai bendraujantis, kolektyvas. Pamėgink įsiliet į jį mirksiukas.gif Galėsi visus matytus žirgelius aplankyt, paniurkyt, pajodinėti ir maloniai gyvai pabendrauti smile.gif

Informacija sportininkams:
user posted image

Ir mano gražuolių foto iš saulėtos šiandienos ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
wub.gif
user posted image

Ežiukas šiandien įsigudrino iš levados per piemenį į kaimynų daržus nueiti. Kaimynai, jo grožio apžavėti, nepyko, o ir nuostolio jokio nepadarė toks mažius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo retisa7: 06 rugsėjo 2013 - 16:14
Nu va sustras erziliokas smile.gif
Ogo net debiutantuose persirungimas blink.gif
Na ir nuostabus ruduo - negaliu atsistebeti, geresnis net nei buvo vasara tongue.gif
Atsakyti
Ne erziliokas, o Eziukas ponis aplanke kaimynus biggrin.gif Bet sustras ir erziliokas biggrin.gif
Atsakyti
O geras nu Eziukas duoda vaizdu - tai ka pro apacia piemenio isejo?? blink.gif
O mes vakar susiradom arklidese nauja drauga, toooooki diiiiiideli ruda kastrata - tai paleidom kartu pasiziureti kaip jiem seksis bendrauti. Su kitu juoduoju draugu tai jie daznai aiskinasi santykius, vienas kitam irodineja kas cia sefas - draugas kanda, maniskis spiria. O cia ziurim ramiai abudu vaikstineja, maniskis istisai bande paznaibyti nauja drauga, draugas ta pati dare tik maziau, o kai Kornetas per daug sau leido ir ikando I uzpakali - didziajam draugui pakako kilstelti gala - ale spirs - ir vaikis greit buvo nuramintas lotuliukas.gif Jei snd pavyks kartu paleisti - nufotkinsiu, nes is toliau kai abu glaustosi atrodo kaip didele ruda kumele jau su kokiu dvieju metu kumeliuku juodu stovi lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena.
Šeti šou biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image
Siautėjo vos ne valandą vien stoikutėm. Išsikrovė fotoaparatas man jas fotografuojant ištisai lotuliukas.gif O vakar turėjo labai rimtą treniruotę. Ot energijos pas biesiukus biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Ale kukuliai kokie poniukai, kaip cepelinukai, kur neturės energijos. O dabar daržuose didelių nuostolių ir nepadarysi- tai ne pavasarį kai viskas trapu, gležna.

blink.gif O mums laisvadieniai nuo žirgyno. Taigi mano Rugei neužteko proto patikėti mano žodžiu kad iš ganyklos arklį reikia vesti o ne ant jo sėsti, nes vienas kartas per gerai baigėsi. Tai kitas kartas baigėsi kažkokios aukštesnės jėgos ( kiti vadina Dievu) brūkštelėjimu- nukrito nuo Sanremo taip kad trūko po barzda , atsivėrė žaizda. Dabar nesiuva- klijuoja, tai su antbarzdžiu vaikšto kad neatsiklijuotų. Randas jeigu ir liks tai matysis pakėlus galvą arba pakišus veidrodį po barzda. Sakė situacija nebuvo grėsminga, ji nuslydo kai jis šoktelėlo į šoną. Akiniai vietoj, kas man baisiau atrodo ir kaip būtent ten susižalojo tai jai pačiai visiška mįslė. Dievylis matyt ją norėjo apsagoti nuo kažko baisesnio o kaip sustabdysi.
Atsakyti
Ojeiii blink.gif Rugilei kuo greiciau pasveikti. Kad randu neliktu. Randai vyrus "puosia". Mergaitems geriau tegu nelieka. Tikiu tokia situacija, kai Dievulis ar Angelas Sargas tokiu budu protelio ikrecia. Paciai buvo panasi situacija. Tik su masina. Labai jau greiti megau... Uz proto ikretima gan gera baigtim toj situacijoj Dievuliui ligi siol dekoju.
Atsakyti
Viskas bus gerai - tokioj vietoj jei ir liks mazytis randelis tai nesimatys ir tikrai netrukdys 4u.gif Plius po suklijavimu dazniausiai apskritai tik bruksnelis plonytis lieka tongue.gif
As pati esu laiptis nuejus veidu I prieki per 7 pakopas - tiesiog ejau, kalbejau telefonu, perstaciau koja ir viena ranka tik pajuta, kad atsiremiau I zeme ir dar keliais, tada atsistojau ir toliau nuejau kalbedama telefonu kaip niekur nieko - net keliu neuzsigavau, ten buvo pakankamai viesa vieta tai visi aplinkiniai net sustojo paziuret doh.gif Po to kai baigiau kalbet supratau, kad nuo kokio aukscio kritau tiesiai zemyn ir net melyniu niekur neliko unsure.gif
Atsakyti
Laba diena.
Ruduo lepina gaziais orais. Vakar net man teko pajodineti biggrin.gif Su Furuke sveciams parodem mini programele. Sulaukem gausiu ovaciju ir aplodismentu, tai pasijauciau kaip varzybose biggrin.gif Pavasario pabaiga ir rudens pradzia kazkaip gausus ekskursijomis. O ryt ir pati iskeliauju. Su vaikais lekiam i Kauna. I alma mater, aplankyt senelius, sutvarkyti kruva einamu reikalu.
Atsakyti