Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

QUOTE(***Andrea*** @ 2013 09 15, 11:31)

Bernote: ieskokis pastovaus raitelio, kuris galetu viena is tavo zirgeliu islaikyti  mirksiukas.gif

Viena is galimybiu aisku , nezinau ,tik suprantu , kad nebespeju ........o ziuret kaip jie stvi nedirbami irgi negaliu ,tada einu bent minimaliai prajudinu , bet cia irgi neiseitis jau pradeda jaustisant valdimo ,kad mazai dirbami
Atsakyti
Sudarykit su norinčiais laikyti panaudos sutartėlę ir atiduok laikymui bei naudojimuisi. Sutartyje numatykit šalių teises ir pareigas, reikalavimus, pageidavimus ir vsio. Mūsų žirgynas taip daro su norinčiais laikyti. Tiesiog na kaip ir išnuomuojamas arklys ir tiek mirksiukas.gif

Na, o aš šiandien vėl vaikiau savo princą. Bandžiau įfilmuot. Nu totalus pravalas filmuot ir vaikyt tuo pat metu. Gudrus, gyvatė, nieko jis tada nedirba, tik sukasi aplink. Jaučia, kad aš bejėgė filmuodama ir tinginiauja. O vaikam kai duodi filmuot, tai per drebėjimą arba "meninius" intarpus neina nieko įžvelgt. Nufotografuot dar nufotografuoja neblogai. Nu, bet gal vėliau užkraus, sutvarkysiu ir įmesiu, kad ir trepsėjimo , bet gyvai biggrin.gif
Na, o čia foto prašom smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Mokam jau gražiai ir vedami ant virvutės, ant korduko bėgti. Be problemų. Bėga risčia, zovada. Į mane spokso ir kopijuoja. Imu bėgt, bėga ir tas. Nereikia vilkt , nestrakalioja belen kaip, nesitaso. Gaila, kad pas mus nėra asociacijos ir nevykdomi vertinimai, šou. Jau galėtume drąsiai eiti. Teks laukt brandesnio amžiaus, taupyt ir važiuot į artimiausią šalį, kur vyksta vertinimai. O dar geriau, jei iki to laiko susikurs ir čia asociacija. Bet kol kas dar tik Svajuko dramblionės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(retisa7 @ 2013 09 15, 12:34)
Sudarykit su norinčiais laikyti panaudos sutartėlę ir atiduok laikymui bei naudojimuisi. Sutartyje numatykit šalių teises ir pareigas, reikalavimus, pageidavimus ir vsio. Mūsų žirgynas taip daro su norinčiais laikyti. Tiesiog na kaip ir išnuomuojamas arklys ir tiek  mirksiukas.gif

Buvo cia toks skelbimas , kad issinuomotu , bet ten 14, 15metu mergaites kaskaip nerimtai viskas atrodo ....
Galvoju det skelbima del ,,Pramogu su zirgais ,, norinciu yra , bet nelabai savim pasitikiu , bent jau uzsidirbtu sau ant siaudu biggrin.gif
Atsakyti
Dėk skelbimą mirksiukas.gif
Kitavertus tas "nerimtai" jauniems žmonėms patikėti. Nu aš savo Fiestą buvau taip pat paauglei išnuomavus ir palikus. Nu buvo realiai rimčiau ir saugiau nei kokiam pabembėjusiam profui būčiau patikėjus. Rimtai. Po šiai dienai mergaitei esu dėkinga už Fiestos priežiūrą smile.gif Taip kad negali sakyt. Prakontroliuot žinoma verta ir matysi kas prie ko. Nepatiks, atsiimsi žirgą ir vsio smile.gif
Atsakyti
Vaikai lieka vaikais, vienais pasitiketi galima, kitais ne - kol nepabandysi nezinosi smile.gif Su tom pramogom - uzsidirbtu, bet ir tau reiktu prie to dirbti, o rasei, kad laiko neturi daug...
Atsakyti
Sveiki,
I'm back su rezultatais: vakar debiutavom konkūruose, Raitosios policijos taurės varžybose'2013 Belmonte, konkūre Nr. 1, 70 cm - II vieta, konkūre Nr. 2, 95 cm- I vieta cool.gif Likau labai patenkinta savo keturkoju, nes visiškai svetimoje aikštėje, ant nelabai praktikuojamo grunto (žolė) sąžiningai atidirbo 100%, nepaisant mano streso ir nenumatytų kliūčių (antrame konkūre ties dviguba sistema iš kažkur išdygo šuo blink.gif ) Žodžiu, aš labai patenkinta, nes važiavau su tikslu nepamiršti maršruto (net negalvojau apie prizines vietas) biggrin.gif
O čia - pelnytos smėlio vonios po varžybų (nuotrauka - Žirgų akademija):
user posted image

Beje, o kur ta veislinių gyvulių paroda vyko? Kažkaip praleidau šitą momentą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angie_Kiras: 15 rugsėjo 2013 - 19:03
Evelina, sveikinimai DIDŽIAUSI drinks_cheers.gif thumbup.gif
O kodėl su savim foto neįmetei? FB mačiau momentus iš maršruto. Žiūriu albumą ir mastau- matytas veidas, bet tyla, nieks nieko neminėjo, kad dalyvaus. Mmmm, galvoju na gal tik panaši į Eveliną. Nu bet ir žirgas gi matytas . Taip ir praleidau tylom... Nu va, o pasirodo tu dalyvavai. Ir dar kaip derlingai sekėsi. Super.

Algirdiškyje vyko paroda. Nežinau, kodėl nesigirdėjo. Gal tinkamai neišreklamavo. Bet ŽŪ rūmų informacija buvo tikrai.

http://www.zur.lt/index.php?1361605372
Ji jau kaip ir tradiciškai vyksta. Reik pasekt informaciją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo retisa7: 15 rugsėjo 2013 - 19:24
Dideliausi sveikinimai su pirmaisiais laimejimais! 4u.gif
O as va kokia ankstyva I zirgyna pakuojuos biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas. Na aš irgi ir ankstyva ir zirgyne. Po aktyvaus savaitgalio i mokykla dukros autopilotu išlėkė. Vilma, lauksiu pasakojimo kaip sekėsi su naujosios auklėjimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(retisa7 @ 2013 09 15, 17:51)
Dėk skelbimą  mirksiukas.gif 
Kitavertus tas "nerimtai" jauniems žmonėms patikėti. Nu aš savo Fiestą buvau taip pat paauglei išnuomavus ir palikus. Nu buvo realiai rimčiau ir saugiau nei kokiam pabembėjusiam profui būčiau patikėjus. Rimtai. Po šiai dienai mergaitei esu dėkinga už Fiestos priežiūrą  smile.gif  Taip kad negali sakyt. Prakontroliuot žinoma verta ir matysi kas prie ko. Nepatiks, atsiimsi žirgą ir vsio  smile.gif

Is tikro tai taip , bet pas mane provincijoi vargiai toki norinti rasi , o isvezus neprikontroliuosi .....

QUOTE(***Andrea*** @ 2013 09 15, 18:42)
Su tom pramogom - uzsidirbtu, bet ir tau reiktu prie to dirbti, o rasei, kad laiko neturi daug...

Atsisakyciau kitu veiklu Vilmut mirksiukas.gif
Atsakyti
A tada palaikau Bernote - ieskok raiteliuku ir uzsiimk sia veikla 4u.gif
Sekesi visai neblogai, kumelyte dar zaloka, bet imli mokymui 4u.gif Su trenerio pagalba visai gera treniruote buvo su daug rekomendaciju kaip toliau su ja dirbti, deja joju ja ne viena, tai gi ne nuo manes vienos viskas priklausys smile.gif Jei savininke leis - idesiu ir nuotraukyciu, kol kas esu uzsiemus jos karciu ir uodegos grazinimu biggrin.gif
Risciuoja kumelyte visai neblogai, snd suprato kuo puikiausiai kas yra riscios paplatinimas ir patrumpinimas, galva duoda, brekuciu ne vietoj neskalde, su zovada dar reiks daug dirbti, bet ir tai nieko mirksiukas.gif Man issukis, bet bent jau as tai susidorosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėkui už sveikinimus mirksiukas.gif

QUOTE(retisa7 @ 2013 09 15, 20:23)
O kodėl su savim foto neįmetei? FB mačiau momentus iš maršruto. Žiūriu albumą ir mastau- matytas veidas, bet tyla, nieks nieko neminėjo, kad dalyvaus.

Nelabai mėgstu afišuotis smile.gif Ir šiaip aš mėgėja konstatuoti faktus po visko, kad nebūtų taip, jog apsiskelbi važiuoti, o galiausiai neišvažiuoji ar pan. Nes kažkaip su tuo transportu amžinai didžiausias galvos skausmas būna - deja deja, bet arklio į bagažinę neįsidėsi doh.gif
Atsakyti