Sudarykit su norinčiais laikyti panaudos sutartėlę ir atiduok laikymui bei naudojimuisi. Sutartyje numatykit šalių teises ir pareigas, reikalavimus, pageidavimus ir vsio. Mūsų žirgynas taip daro su norinčiais laikyti. Tiesiog na kaip ir išnuomuojamas arklys ir tiek
Na, o aš šiandien vėl vaikiau savo princą. Bandžiau įfilmuot. Nu totalus pravalas filmuot ir vaikyt tuo pat metu. Gudrus, gyvatė, nieko jis tada nedirba, tik sukasi aplink. Jaučia, kad aš bejėgė filmuodama ir tinginiauja. O vaikam kai duodi filmuot, tai per drebėjimą arba "meninius" intarpus neina nieko įžvelgt. Nufotografuot dar nufotografuoja neblogai. Nu, bet gal vėliau užkraus, sutvarkysiu ir įmesiu, kad ir trepsėjimo , bet gyvai
Na, o čia foto prašom

Mokam jau gražiai ir vedami ant virvutės, ant korduko bėgti. Be problemų. Bėga risčia, zovada. Į mane spokso ir kopijuoja. Imu bėgt, bėga ir tas. Nereikia vilkt , nestrakalioja belen kaip, nesitaso. Gaila, kad pas mus nėra asociacijos ir nevykdomi vertinimai, šou. Jau galėtume drąsiai eiti. Teks laukt brandesnio amžiaus, taupyt ir važiuot į artimiausią šalį, kur vyksta vertinimai. O dar geriau, jei iki to laiko susikurs ir čia asociacija. Bet kol kas dar tik Svajuko dramblionės
Skrajojantis Olandas- gali plaukti be vėjo ir atsilaikyti prieš bet kokią audrą.