Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

Tarp kitko - pas mane jau greitai turetu buti BE kategorija, tai gi jei kam ko reiks rasykit 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Oi kaip liuks, Vilma. Mums kaip mums, bet tau tai jau vis sunkiau bus išsisukt nuo važiavimo į varžybas biggrin.gif
O mes vakar treniravomės intensyviai. Dienos iki varžybų tirpsta. Furija vakar siautėjo. Neaiški nuotaikų kaita. Kažkoks neaiškus protestas. Ryškiai matosi, kad nepatenkinta, nors išorinių priežasčių tam lyg ir nėra. Nu žodžiu kumeeelė doh.gif Nieko. Finale, nuraminus abi dueto dalis, schemutė buvo su subėgta neblogai.
Atsakyti
QUOTE(retisa7 @ 2013 09 12, 21:18)
Sėkmės varžybose , Monika  smile.gif

QUOTE(***Andrea*** @ 2013 09 13, 06:40)
Sekmingu varzybu - parvezkit auksa! smile.gif

Ačiū už palinkėjimus 4u.gif
O parvežėm medinius medalius unsure.gif 4 vieta (iš 9). Pirmą dieną laimėjom 3 varžybas iš 4, užėmėm 2 grupę lentelėj, antrą dieną buvo pusfinaliai ir finalai, tai pusfinalį pralaimėjom kitai lietuvių komandai (turbūt stipriausiai Lietuvoje), o mažąjam finale nesugebėjom įveikti latvių, irgi rimto klubo.. Na bet kol kas tai yra mūsų komandos aukščiausias pasiekimas, visgi pirmą kartą ant žolės turnyre žaidėm, visi kiti prieš tai buvo ant smėlio. Patirties daug, pati asmeniškai supratau savo klaidas, reiks dabar iki spalio pradžios dirbt sunkiai ir jas taisyt, bandyt įgauti geresnę fizinę formą ir daugiau greičio bei jėgos.. O tada laukia atviras Lietuvos čempionatas Vingio parke smile.gif

QUOTE(retisa7 @ 2013 09 13, 10:07)
Oi, įtariu liksiu ir be kelnių, kol sukomplektuosiu tradicinę amuniciją savo princui  biggrin.gif  Bet bus sukomplektuota  smile.gif

Ginete turėtų super atrodyt su tradicine amunicija... wub.gif vien tie balnai kokio grožio..

QUOTE(***Andrea*** @ 2013 09 14, 17:14)
Va ka radau - Vilnius, o ir kainos geros  4u.gif
http://kemkzirgai.lt/paslaugos/

Neatidaro g.gif

QUOTE(Angie_Kiras @ 2013 09 15, 20:02)
I'm back su rezultatais: vakar debiutavom konkūruose

Sveikinimai didžiausi thumbup.gif šaunuoliai abu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Patikrinau dar karteli, man ta linka atidaro g.gif
Atsakyti
Kad ir mediniai, bet medaliai. Su kuo labai ir sveikinu thumbup.gif drinks_cheers.gif

Aga, tiks labai jam tradiciniai aprėdai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2013 09 14 @ 17:14)
QUOTE()
Va ka radau - Vilnius, o ir kainos geros  4u.gif
http://kemkzirgai.lt/paslaugos/

Man tai vistiek brangu blush2.gif
Atsakyti
Na ten pirmas 10 abonentas 400Lt, o sekantys 10 jau po 300Lt, tai gaunas pamokas 30Lt - cia jau ir Kauno mastu pigu skaitytusi, tai Vilniaus manau labai gera kaina smile.gif Pigiau nemanau ar labai pavyks kazka rasti...
Atsakyti
Labą vakarą.

Oho, na ir tylu čia. doh.gif

Parašyt nelabai ką turiu, bet kai temoj taip tylu, tai žūtbūt kažką suvelt reikia. biggrin.gif Taigi pas mane viskas tas pats, stengiuosi kuo dažniau joti, nuo penktadienio susistačiau aikštėje "rėmus" išsimatavus ir pasipraktikavau, išlipt iš ribų neteko. biggrin.gif Dirbu su Furija, aišku, na ir truputį su Bumu. Negaliu jo apleisti. smile.gif
Šiaip sekasi, sakyčiau neblogai. Jei ne vakarykštė Furukės "nenuotaika", tai išvis super. Užvakar puikiai subėgiojom viską, jeigu taip išeitų ir per startą, tikrai džiaugčiausi tuo. Bet, tfu tfu tfu, neprisišnekėt, gink Die. unsure.gif
Nuo rytdienos praneša gerą lietų kelioms dienoms iš eilės. Būtų žiauru, jeigu nuplauktų tiek treniruočių, kurios dabar labai svarbios. blink.gif Na, kaip bus, taip. Nepasipriešinsi gi gamtai, kai maniežo nėra. biggrin.gif

Tiek. bye1.gif
Atsakyti
Susiraskit kokia apleista darzine ir ten jokit smile.gif Aisku iki jos kol nujosit.... smile.gif
O as nuo saviskio pasigavau gripa - vakar vakare tik dvi tabletes vaistu isgelbejo doh.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Visų pirmą noriu pasveikinti Kristina vestuvių proga ir noriu palinkėti, kad gyvenimas kartu būtų jums lyg nesibaigianti pasaka! wub.gif
Na, o iš mano pusės naujienos nekokios... Matyt kažkoks juodasis debesis pas mus užplaukė, o atsitiko taip kaip atsitiko, kad teko palikti žirgyną mus su Jovita... Palikom ne šiaip dėl užgaidos, bet tiesiog mums savigarba svarbiau. Pastarasis mėnuo mums tikrai kainavo daug nervų, bet su viltim tikiuosi, kad greitai tas blogasis metas praeis ir vėl švis saulė... verysad.gif Tai tiek iš mūsų pusės...
Atsakyti
Nu va su kokiom nekokiom naujienom tu cia siandien unsure.gif
O as va su aurelija kavos pageriau, papliurpem apie ora, aplankem mano snarpleka ir dabar su siaubu laukiu dar dvieju paskaitu, kurias siandien reikia skaityti, nes savijauta visiskai nekokia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiv* @ 2013 09 18, 09:22)
Na, o iš mano pusės naujienos nekokios... Matyt kažkoks juodasis debesis pas mus užplaukė, o atsitiko taip kaip atsitiko, kad teko palikti žirgyną mus su Jovita... Palikom ne šiaip dėl užgaidos, bet tiesiog mums savigarba svarbiau. Pastarasis mėnuo mums tikrai kainavo daug nervų, bet su viltim tikiuosi, kad greitai tas blogasis metas praeis ir vėl švis saulė... verysad.gif Tai tiek iš mūsų pusės...

Visokių periodų gyvenime būna; galbūt šitos nesėkmės kaip tik bus kelias į geresnes galimybes 4u.gif
Atsakyti