Kristina, ramiai. Cohiba turi bene pagrindinį privalumą- uošvienė vietoj ir galim šampano sugert susitikę
Labas vakaras.
Kristina, ramiai. Cohiba turi bene pagrindinį privalumą- uošvienė vietoj ir galim šampano sugert susitikę
Tai čia viskas be konkurencijos
Klausyk, nemanai, kad jau laikas ? Planavom parzivežę po mėnesio suskrist ta proga. Dabar jau visi 5 mėnesiai praėjo
QUOTE(retisa7 @ 2013 10 07, 20:06)
Labas vakaras.
Tai čia viskas be konkurencijos
Klausyk, nemanai, kad jau laikas ? Planavom parzivežę po mėnesio suskrist ta proga. Dabar jau visi 5 mėnesiai praėjo 
o taip per tiek laiko sampano daug prikaupsi
Nepereživaj, viską susiderinsim

Na, o čia maža marga intrigėlė
Na, o čia maža marga intrigėlė
QUOTE(retisa7 @ 2013 10 07, 20:44)
Poniukas? Bet didesnisuž Ogi ir Ežiuką? Gražus labai
Labas vakaras.
Išsisėmė išmintis, kad taip tylu?
Taip, teisingai, čia ponis. Naujasis dukrų sporto partneris
Jaunas, gabus. Taip, aukštesnis už širmukus. Bet telpa į šetland klasės reikalavimus. Eržiliukas. Dukros apjojo jį ir jau ima rimtai sportuot. Taigi va trumpai pristačiau gražuolį Kvatro, mūsų naujieną
Foto bus.
Išsisėmė išmintis, kad taip tylu?
Na as sita grazuoliuka jau buvau maciusi tik laukiau kol pasigirs pati seimininke
Grazuoliukas poniukas - ir aukstesnis uz baltukus, ir sustresnis
Dabar reikia dar vieno
Kazkur as cia uzmacius buvau poniu klases nuo A iki E, tai E klasej jei mano Kornetas dar butu pora cm mazesnis ir patektu....
Grazuoliukas poniukas - ir aukstesnis uz baltukus, ir sustresnis
Oooo, mums tolokai dar iki tokių ponių , kurie už Kornetą vos keliais cm mažesni
Mes dar šetland poni klasėj. Ten iki 105 cm berods. Kvatro kaip tik toks ir yra.
Atvažiavo bičiukas
Dukrom buvo daroma staigmena ir ji tikraiii pavyko

Eržiliukas energijoj, tai antrą dieną jau gavo su balnu ir su raiteliu ant nugaros susipažinti. Reakcijos nulis
Tik pavaldų nesuprato. Bet labai gabus ir greitai gaudėsi ko iš jo norima

Toliau- pastovus darbelis, konkūrinio žirgo karjeros link

Kol kas viskas visaiii neblogai
Atvažiavo bičiukas

Eržiliukas energijoj, tai antrą dieną jau gavo su balnu ir su raiteliu ant nugaros susipažinti. Reakcijos nulis

Toliau- pastovus darbelis, konkūrinio žirgo karjeros link

Kol kas viskas visaiii neblogai
QUOTE(retisa7 @ 2013 10 08, 19:25)
Fainas margiukas; ir kaip jos dabar jį pasidalins?
Eina sau, kaip zavu... noreciau but 20 kokiu metu jaunesne ir but Retisos dukra:D
Evelina, na taip. Pradžioj Ežiukas, o kiek vėliau ir Ogutis. Į užtarnautą poilsį
Yyy, aš ir pati neretai vis dar pagalvoju "Oooo, kad aš būčiau tokią vaikystę turėjus". Tad šiai dienai su mielu noru atiduodam viską, kad dukros galėtų išpildyt svajone.
Yyy, aš ir pati neretai vis dar pagalvoju "Oooo, kad aš būčiau tokią vaikystę turėjus". Tad šiai dienai su mielu noru atiduodam viską, kad dukros galėtų išpildyt svajone.
Idek nuotraukyciu, kur merginos 60cm su situo poniu ima
jau FB maciau 
Retisa7, tobulai
tikrai - super vaikyste 
Taip taip, dekit foto, taip smagu ziuret
Taip taip, dekit foto, taip smagu ziuret