Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

Labas vakaras.
Kristina, ramiai. Cohiba turi bene pagrindinį privalumą- uošvienė vietoj ir galim šampano sugert susitikę thumbup.gif Tai čia viskas be konkurencijos biggrin.gif Klausyk, nemanai, kad jau laikas ? Planavom parzivežę po mėnesio suskrist ta proga. Dabar jau visi 5 mėnesiai praėjo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(retisa7 @ 2013 10 07, 20:06)
Labas vakaras.
Kristina, ramiai. Cohiba turi  bene pagrindinį privalumą- uošvienė vietoj ir galim šampano sugert susitikę  thumbup.gif Tai čia viskas be konkurencijos  biggrin.gif  Klausyk,  nemanai, kad jau laikas ? Planavom parzivežę po mėnesio suskrist ta proga. Dabar jau visi 5 mėnesiai praėjo  bigsmile.gif

o taip per tiek laiko sampano daug prikaupsi hihihi.gif bet itariu be pusmecio nesusimatysim tokiu greiciu ir reikia apspresti kas vaziuos pas ka, ar jaunosios tevai pas jaunikio ar jaunikio pas jaunosios lotuliukas.gif
Atsakyti
Nepereživaj, viską susiderinsim mirksiukas.gif biggrin.gif

Na, o čia maža marga intrigėlė tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo retisa7: 07 spalio 2013 - 20:12
QUOTE(retisa7 @ 2013 10 07, 20:44)
Nepereživaj, viską susiderinsim  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Na, o čia maža marga intrigėlė  tongue.gif
user posted image

Poniukas? Bet didesnisuž Ogi ir Ežiuką? Gražus labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VekiVivon*: 08 spalio 2013 - 14:29
Labas vakaras.
Išsisėmė išmintis, kad taip tylu? g.gif

Taip, teisingai, čia ponis. Naujasis dukrų sporto partneris smile.gif Jaunas, gabus. Taip, aukštesnis už širmukus. Bet telpa į šetland klasės reikalavimus. Eržiliukas. Dukros apjojo jį ir jau ima rimtai sportuot. Taigi va trumpai pristačiau gražuolį Kvatro, mūsų naujieną smile.gif Foto bus.
Atsakyti
Na as sita grazuoliuka jau buvau maciusi tik laukiau kol pasigirs pati seimininke smile.gif
Grazuoliukas poniukas - ir aukstesnis uz baltukus, ir sustresnis smile.gif Dabar reikia dar vieno wink.gif Kazkur as cia uzmacius buvau poniu klases nuo A iki E, tai E klasej jei mano Kornetas dar butu pora cm mazesnis ir patektu....
Atsakyti
Oooo, mums tolokai dar iki tokių ponių , kurie už Kornetą vos keliais cm mažesni smile.gif Mes dar šetland poni klasėj. Ten iki 105 cm berods. Kvatro kaip tik toks ir yra.

Atvažiavo bičiukas smile.gif Dukrom buvo daroma staigmena ir ji tikraiii pavyko thumbup.gif
user posted image

user posted image
Eržiliukas energijoj, tai antrą dieną jau gavo su balnu ir su raiteliu ant nugaros susipažinti. Reakcijos nulis smile.gif Tik pavaldų nesuprato. Bet labai gabus ir greitai gaudėsi ko iš jo norima
user posted image
Toliau- pastovus darbelis, konkūrinio žirgo karjeros link smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Kol kas viskas visaiii neblogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(retisa7 @ 2013 10 08, 19:25)
Taip, teisingai, čia ponis. Naujasis dukrų sporto partneris  smile.gif 

Fainas margiukas; ir kaip jos dabar jį pasidalins? smile.gif O širmiai atostogų eis?
Atsakyti
Eina sau, kaip zavu... noreciau but 20 kokiu metu jaunesne ir but Retisos dukra:D
Atsakyti
Evelina, na taip. Pradžioj Ežiukas, o kiek vėliau ir Ogutis. Į užtarnautą poilsį smile.gif

Yyy, aš ir pati neretai vis dar pagalvoju "Oooo, kad aš būčiau tokią vaikystę turėjus". Tad šiai dienai su mielu noru atiduodam viską, kad dukros galėtų išpildyt svajone.
Atsakyti
Idek nuotraukyciu, kur merginos 60cm su situo poniu ima tongue.gif jau FB maciau wink.gif
Atsakyti
Retisa7, tobulai wub.gif tikrai - super vaikyste smile.gif

Taip taip, dekit foto, taip smagu ziuret bigsmile.gif
Atsakyti